Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Pubele

Produse din categoria Pubele

Dacă locuiești sau urmează să locuiești la casă, credem că știi deja care este importanța deținerii unei pubele pentru depozitarea deșeurilor. La casă, ca în orice gospodărie, se adună pe parcursul mai multor zile gunoi menajer ce trebuie depozitat într-un spațiu special pentru a nu răspândi mirosul și pentru a fi mai ușor de tranportat până la poartă.

Pubelele sunt din plastic dur, au rotițe și sunt ușor de manevrat, astfel încât să o poți transporta dintr-un loc în altul fără prea mult efort. În plus, acest tip de depozitare te scapă de mirosurile neplăcute, deoarece pubela este prevăzută cu capac.

Pubelele disponibile la Brico Depot sunt de culori diferite:

  • Verde;
  • Galben;
  • Negru;
  • Albastru.

Mai mult, găsești la noi și pubelă pentru grădină, special creată pentru depozitarea frunzelor și buruienilor. O grădină îngrijită are nevoie de uneltele potrivite. Alege să amenajezi și partea exterioară a locuinței tale, așa cum ai grijă de interior. Optează pentru semințe gazon pentru curțile mici, pentru pietre decorative la decorarea spațiilor cu flori și pentru pardoseală din lemn sau piatră pentru terasă.

Alege culoarea care îți place și dimensiunea de care ai nevoie pentru sortarea deșeurile. Acestea pot avea o capacitate de:

  • Pubelă de 80 L;
  • Pubelă de 120 L;
  • Pubelă de 240 L.

Să locuiești la casă este extrem de frumos, datorită spațiului generos și a timpului pe care îl poți petrece în aer liber în propria curte sau grădină. Însă, dacă alegi să ai curte, trebuie să o și îngrijești corespunzător. 

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360