Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Caramizi

Produse din categoria Caramizi


La Brico Depot găsești o gamă diversificată de cărămizi potrivite pentru fiecare tip de perete. Sunt disponibile mai multe tipuri de caramidă cu forme și dimensiuni diferite.

Poți alege cărămida în funcție de tipul de perete:

 • Perete structural
 • Perete despărțitor

În funcție de tipul de zidărie, la Brico Depot găsești mai multe tipuri de cărămizi:

 • Portantă - utilizată pentru ridicarea zidăriei structurale; are un bun coeficient de izolație termică
 • Refractară - este destinată construcției instalațiilor de cazane, cuptoare de încălzire, canale, șeminee, grilluri și sobe
 • Plină - utilizată pentru realizarea zidăriilor aparente precum fațade, șeminee sau alte amenajări interioare
 • Piatră - este ideală pentru îmbrăcămințile exterioare ale coșurilor de fum, crame, garduri, fiind utilizată atât pentru construcții cât și pentru amenajări interioare.

Cărămida Porotherm, Brikston sau Durotherm o poți achiziționa în funcție de dimensiunea de care ai nevoie.

Alte caracteristici importante pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi tipul de cărămidă:

 • Rezistența la compresiune
 • Absorbția de apă
 • Greutatea în stare arsă
 • Densitatea aparentă în stare uscată
 • Rezistența termică
 • Dimensiunile

La Brico Depot cărămizile sunt paletizate. Pentru a achiziționa cantitatea de cărămizi necesară proiectului tău, trebuie doar să estimezi un consum corect de cărămizi/mc.

Te așteptăm în magazinele Brico Depot sau să comanzi online cu livrare acasă sau în magazin.

Întrebări frecvente

 

Ce tipuri de cărămidă găsești la Brico Depot?


La Brico Depot găsești cărămizi pentru zidării cu protecție împotriva penetrării apei dar și cărămizi ce îți asigură confortul termic dorit. Fie că optezi pentru cărămida plină sau cea cu goluri, cărămida refractară, portantă sau cărămida plină, poți alege dintr-o gamă variată de cărămizi, pentru a asigura o durată lungă de viață locuinței tale. Brico Depot îți oferă cărămizi de dimensiuni și grosimi diferite.
Care sunt brandurile de cărămidă pe care le găsești la Brico Depot?


Cărămida Brikston și cărămida Porotherm sunt printre cele mai populare branduri pentru realizarea zidăriilor sau construirea pereților structurali și de compartimentare. Vânzarea cărămizilor se face la palet. Poți ridica produsele din magazine, indiferent de cantitatea de care ai nevoie.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360