Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Gazon artificial

Produse din categoria Gazon artificial


La Brico Depot îți poți alege iarba artificială de tip gazon în funcție de dimensiuni și grosime. Rolele de gazon artificial imită foarte bine iarba. Ușor de întreținut, rolele de iarbă artificială sunt printre cele mai utilizate produse pentru gradină, terasă și balcon.

În magazinul nostru ai la dispoziție role de iarbă artificială care își păstrează aspectul verde pe tot parcursul anului. Gama noastră de produse include role de iarbă artificială de diferite grosimi:

 • 7 mm
 • 20 mm
 • 30 mm

La Brico Depot rolele de iarbă artificială au numeroase întrebuințări. Acestea pot fi folosite pentru:

 • amenajarea grădinilor
 • amenajarea teraselor
 • amenajarea balcoanelor
 • amenajarea terenurilor
 • amenajarea spațiilor de recreere
 • amenajarea spațiilor de joacă
 • amenajări peisagistice

Rolele de iarbă artificială din gama noastră nu necesită tăiere sau udare. Sunt confecționate din fire produse din polipropilenă și polietilenă ce oferă rezistență și aspect plăcut pentru o perioadă mare de timp. Modelele cu strat de protecție din cauciuc butadien-stirenic (SBR) și polipropilenă oferă rezistență sporită la foc și raze UV. Dimensiunile rolelor sunt fixe și nu pot fi personalizate.

În oferta noastră de role de iarbă artificială avem incluse role cu suprafață de acoperire diferită::

 • 4 m²
 • 8 m²
 • 20 m²

Densitatea ierbii este medie iar micile orificii asigură un drenaj rapid și simplu al umezelii. Gazonul artificial de la Brico Depot se vinde la rolă. Rolele de iarbă artificială sunt ușor de montat. În funcție de dimensiunile și grosimea fiecărei role, greutatea acesteia oscilează între 3,48 și 15,28 kg.

Pe pagina noastră găsești specificații tehnice pentru a te ghida în alegerea rolei potrivite.

Întrebări frecvente

 

Ce tipuri de gazon artificial găsești la Brico Depot?


La Brico Depot găsești role de gazon artificial care imită foarte bine iarba reală. În gama noastră de produse găsești role de diferite dimensiuni și grosimi, ce acoperă suprafețe variabile, între 4 si 20 m². Rolele de iarbă artificială sunt durabile, rezistente, păstrându-și aspectul verde și plăcut pe tot parcursul anului.
Cum aleg iarba artificială pentru grădină?


Înainte de a a alege iarba artificială pentru grădină trebuie să ai în vedere dimensiunile, grosimea și materialele din care sunt confecționate firele de iarbă. În funcție de aceste caracteristici poți alege role de tip gazon pentru amenajarea grădinilor, teraselor, balcoanelor, terenurilor, spațiilor de recreere, spațiilor de joacă sau pentru amenajările peisagistice.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360