Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Cuptoare incorporabile

Produse din categoria Cuptoare incorporabile


Cuptoarele incorporate vin cu două mari avantaje, față de cele independente și anume: le poți poziționa la înălțimea pe care o dorești, pentru a fi cât mai confortabil de utilizat și se încadrează în mobilier, păstrând o unitate de stil în bucătărie.

La Brico Depot ai o gamă largă de modele și, dacă nu știi exact ce model îți dorești, poți alege în funcție de câteva criterii de bază. Aceste cuptoare incorporate sunt electrice, se încălzesc mai repede și uniform și scurtează timpii de coacere.

Important atunci când îți alegi un cuptor incorporat este să aibă dimensiunile potrivite cu golul de mobilier. Cele mai multe modele au latura de 60 cm, dar găsești și alte dimensiuni. Nu uita asta și măsoară și adâncimea cuptorului.

Capacitatea acestuia o alegi în funcție de numărul de persoane din casă și de cantitatea de mâncare pe care o prepari. Sunt cuptoare de capacitate mică de pană în 50 l, medie 50 – 60 l, mare de peste 60 l.

Ca și funcții de bază, cuptoarele incorporate, pot avea:

  • funcția încălzire dublă – foarte utilă deoarece poți utiliza tipul de încălzire potrivit în funcție de ceea ce prepari;
  • funcția de ventilare sau convecție aer fierbinte – cu ajutorul căreia ai o încălzire uniformă;
  • funcția de autocurățare – ce poate fi de mai multe tipuri și este foarte utilă, pentru a menține cuptorul curat;
  • display – care trebuie să fie intuitiv, prietenos, ușor de utilizat;
  • numărul de programe – cu cât mai multe, cu atât îți va fi mai ușor să gătești diverse preparate delicioase.

Cele mai multe modele au sisteme de siguranță incorporate, nu au elemente care se încălzesc. Cuptoarele incorporate pot veni cu o serie de accesorii de interes precum diverse tăvi de copt, termometru pentru carne etc.

Și designul este important, așa că la Brico Depot ai mai multe variante, de la modele moderne, la cele retro pentru a se încadra frumos în stilul bucătăriei. 

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360