Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Birouri

Produse din categoria Birouri


Cauți biroul potrivit pentru copii sau lucrezi de acasă și ai nevoie de un loc al tău în care să ai parte de atmosfera ideală pentru a te putea concentra?

La Brico Depot ți-am pregătit o selecție de:

  • Birouri clasice pentru calculator;
  • Mese speciale pentru laptop pe care le poți lua cu tine pe pat;
  • Birouri mobile.

Alege modelul potrivit pentru tine din gama noastră de birouri din lemn de stejar, statice sau cu rotițe. Fie că lucrezi de acasă sau ai nevoie de un loc în care să-ți desfășori diversele activități administrative, alege culoare potrivită design-ului tău interior:

  • Birou alb;
  • Birou negru;
  • Birou stejar vintage;
  • Birou lemn.

În plus, la noi găsești și scaune de birou pentru munca de acasă, astfel încât să te simți confortabil și să nu suferi de dureri de spate sau alte afecțiuni. Scaunele sunt confecționate special pentru a fi potrivite pentru ore întregi de stat în fața calculatorului.

Birourile simple reprezintă soluția ideală și pentru ca cei mici să-și poată realiza temele pentru acasă într-un mod corespunzător și eficient.

Vino în magazinele noastre și alege biroul potrivit în funcție de spațiul de care dispui, pentru că avem disponibile mai multe variante cu dimensiuni și forme diverse la prețuri competitive. Bucură-te de mai mult confort atunci când lucrezi de acasă sau oferă-i copilului tău mai mult spațiu de depozitare a ustensilelor de lucru și alege un birou prevăzut cu unul sau două sertare. Biroul cu sertar te ajută să fii mai organizat și să ai la îndemână penarul sau diferite accesorii de birotică necesare pentru activitățile tale.

Masa portabilă pentru laptop este, de asemenea, un produs extrem de util pentru a așeza laptop-ul atunci când lucrezi și vrei sa te așezi în pat sau pentru a te uita la un film. Astfel protejezi laptop-ul de praf și de supraîncălzire.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360