Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Evenimente

Gala Premiilor EURO – Construcții 2016

Brico Dépôt a câștigat un premiu de excelență în cadrul Galei Premiilor Pieței de Construcții & Instalații EURO – Construcții 2016

Pe 25 mai a avut loc cea de-a treia editie a Galei „Premiile EURO Constructii 2016 ”, care se acordă în fiecare an pentru a recunoaşte excelenţa în afaceri a companiilor din domeniul construcțiilor.

În cadrul evenimentului au participat peste 380 de invitaţi, iar distincţiile au fost decernate în cadrul a patru categorii: Dezvoltare & Afaceri, Inovaţie şi Tehnologie, TOP Producători și Reliable Brands, unde Brico Dépôt s-a clasat printre căștigători fiind sigurul din retail pe categoria DIY.

Gala 100 Cool Brands - Forbes 2016

Forbes 100 COOL Brands premiază originalitatea, inovația, designul și performanța brandurilor care au revoluționat prin abordare și idei inedite de afaceri.

Marti 15 noiembrie 2016, in cadrul Galei 100 Cool Brands, Brico Depot Romania a castigat premiul pentru “Cea mai revolutionara campanie”.

Premiul a fost ridicat de Christian Mazauric, CEO Brico Depot Romania.

Brico Dépôt Romania a câştigat premiul pentru «Cea mai spectaculoasă campanie», în cadrul Galei Forbes 100 COOL Brands, eveniment ce premiază originalitatea, inovația, designul și performanța brandurilor care au revoluționat prin abordare și idei inedite de afaceri.

O campanie iesită din tipare, doi meșteri mereu puși pe șotii și un vot de încredere din partea Forbes România.

Mulţumim Forbes România!

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360