Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Materiale de construcții

Între faza de concept și cea de creație pentru realizarea unei construcții este un drum destul de lung și, de multe ori, anevoios. Trebuie să ai în vedere multe variabile, precum alegerea materialelor de construcții eficiente, turnarea unei fundații puternice și planul efectiv de construcție. Brico Depot, aliatul tău când vine vorba de inspirație și idei inovatoare, îți pune la dispoziție o mulțime de materiale de construit excepționale, care vor ajuta procesul de construcție.

Am inclus în gama noastră de materiale pentru construcții tot ce ai nevoie pentru a pune în aplicare planul. Cărămizi de calitate, blocuri de zidărie, BCA, bolțari și fier se încadrează în categoria produselor esențiale pentru începerea proiectului tău. Toate aceste materiale și unelte, alături de alte accesorii utile și stabile, le vei găsi pe site-ul Brico Depot sau în magazinele fizice.

Desigur, produsele necesare nu se opresc în acest punct. De-a lungul drumului, vei avea constant nevoie de multe alte elemente și accesorii de fixare, îmbinare și decorare. Din punct de vedere financiar, această investiție pare costisitoare întrucât trebuie să cumperi o multitudine de lucruri. Îți sprijinim fiecare demers, astfel, toate produsele din gama materialelor de construcții pentru proiectele tale beneficiază de prețuri avantajoase.

Întrucât toate materialele aflate în această categorie au o greutate ridicată, îți punem la dispoziție opțiunea de livrare la domiciliu a produselor selecționate, așa că vei primi comanda în fața ușii tale. Desigur, poți opta și pentru ridicarea comenzii din magazinele Brico Depot, dacă se află în apropierea ta.

banner constructii
Cărămizi Cărămizi

În casă sau în grădină, proiectele de amenajare și îmbunătățire nu se termină niciodată! Întotdeauna vrem să mai facem câte ceva, să mai adăugăm și să transformăm casa și curtea în oaze de relaxare. Iar Brico Depot s-a gândit la toate și ți-a pregătit o gamă variată de produse și accesorii de cea mai bună calitate, pentru ca planurile tale să capete contur cât mai repede și tu să lucrezi cu plăcere și cât mai eficient! Dacă vrei să începi un proiect de construcție, fie că vorbim despre ridicarea unei case sau a unei anexe, ori trebuie să faci câteva reparații, ai nevoie de o mulțime de lucruri, pe care le găsești la Brico Depot! Cu siguranță, îți sunt necesare și cărămizi, iar dacă nu știi care sunt cele mai potrivite și ce să alegi, online sau în magazine găsești o mulțime de modele, din care poți selecta exact ce ai nevoie! Poți alege cărămizi portante sau refractare, din piatră sau pline, buiandrugi și orice variantă se potrivește proiectului tău! Cărămizile pe care le găsești la Brico Depot sunt de cea mai bună calitate, durabile și rezistente, la cele mai accesibile prețuri! Și pentru ca lucrurile să fie și mai simple pentru tine, poți alege modalitatea de cumpărare și livrare care ți se potrivește cel mai bine! Optează pentru comandă online, cu livrare la tine acasă sau ridicare din magazin și nu uita că te așteptăm și în magazinele Brico Depot să vezi toată gama de produse și să găsești noi surse de inspirație!

BCA BCA

Indiferent cât de îndrăznețe ar fi planurile tale, la Brico Depot găsești toate lucrurile de care ai nevoie pentru a le pune în aplicare rapid și ușor! Fie că vrei să amenajezi un colț de relaxare, să construiești un grătar pentru grădină sau chiar dacă ai în plan construcția unei case, Brico Depot, aliatul planurilor tale, ți-a pregătit o mulțime de soluții și produse din care să alegi tot ce îți trebuie, la cele mai accesibile prețuri! Fie că proiectul tău este unul de anvergură sau vrei să construiești doar o anexă sau un garaj, ai nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate, care vor rezista cât mai bine în timp! Poți alege blocuri de zidărie de tip BCA ușoare, utilizate pentru construcția de pereți exteriori sau interiori, realizate din material omogen, ignifug și stabile. Blocurile BCA au proprietăți termoizolante superioare, masivitate termică și au rolul de a regla nivelul de umiditate. Sunat ușor de clădit, durabile și perfecte pentru orice tip de construcție vrei să realizezi! Rezistente și ușoare, blocurile de construcție BCA pot fi folosite în siguranță și ai la dispoziție o gamă variată de modele din care să le alegi pe cele potrivite pentru planurile tale. Alege dimensiunea și cantitatea necesară pentru proiectul tău și poți începe treaba! Poți plasa comanda online și poți opta pentru ridicarea din magazin sau livrare la tine acasă! De asemenea, te așteptăm oricând în magazinele noastre să alegi toate lucrurile de care ai nevoie și să te lași inspirat de gama de produse!

Mortare Mortare

E timpul să-ți pui în practică planurile de amenajare? Atunci e momentul să vii la Brico Depot, aliatul tău pentru orice proiect care îți va transforma casa și grădina la cele mai accesibile prețuri, cu cele mai bune produse! Oricât de îndrăznețe ar fi lucrările pe care vrei să le începi, la Brico Depot găsești întotdeauna toate articolele și accesoriile de care ai nevoie. Fie că alegi să îți faci cumpărăturile online sau ne faci o vizită în magazin, îți stăm mereu la dispoziție cu sfaturi, inspirație și cele mai potrivite produse, pe care le alegem special pentru tine! Dacă ai în plan o lucrare de construcție sau reamenajare, ești la locul potrivit! Îți oferim o mulțime de soluții, din care tu să alegi exact ce ți se potrivește! Ți-am pregătit o gamă variată de mortare pentru construcții, manuale, refractare, de zidărie, din care să alegi cantitatea de care ai nevoie și formula cea mai bună pentru construcția ta. Mortarele pe care le găsești la Brico Depot sunt de cea mai bună calitate, rezistente și durabile, ușor de amestecat și de aplicat. Folosește-le conform cu instrucțiunile și rezultatul va fi exact așa cum ai visat! În cazul în care nu știi ce să alegi, colegii noștri îți pot oferi cele mai bune sfaturi! Și pentru că ne dorim ca tu să faci lucrurile cât mai rapid și ușor, ai la dispoziție mai multe modalități de cumpărare și livrare! Poți opta pentru comanda online, cu livrare acasă sau ridicare din magazin sau ne poți vizita oricând să vezi ce am mai adăugat în gama de produse!

Ciment Ciment

A venit momentul pentru o lucrare de construcții? Sau vrei să aduci câteva îmbunătățiri, să completezi casa sau grădina? Brico Depot s-a gândit la toate proiectele de amenajare pentru casă și grădină și îți pune la dispoziție o mulțime de soluții inspirate din care tu să alegi exact ce ți se potrivește! Așa că am adăugat în gama noastră de produse și mai multe tipuri de ciment, potrivite pentru orice lucrări de construcție ai avea în plan! Tot ce trebuie să faci este să alegi cantitatea necesară și varianta cea mai bună pentru proiectul tău și poți începe treaba! Orice tip de ciment ai alege, la Brico Depot ai întotdeauna cel mai bun raport calitate-preț de pe piața și poți fi sigur că produsul pentru care optezi va fi rezistent și de durată! Poți alege ciment liant pentru tencuială și zidărie, ciment special pentru șapă sau orice alt tip de ciment este potrivit pentru lucrarea ta! Combină varianta pe care ai ales-o conform cu instrucțiunile, iar dacă nu știi ce să alegi și cum să-l prepari pentru cele mai bune rezultate, colegii noștri îți stau oricând la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie, cu cele mai bune idei și soluții de amenajare! În plus, poți alege varianta de comandă și livrare potrivită! Poți plasa comanda online, cu ridicare din magazin sau transport la tine acasă sau unde se desfășoară proiectul tău. Și nu uita că te așteptăm oricând în magazinele noastre, cu sfaturi și idei pe măsura planurilor tale!

Adezivi Adezivi

Întotdeauna ne dorim ca grădina și casa noastră să fie oazele noastre de liniște și relaxare, locurile în care ne odihnim și unde ne simțim acasă. Și pentru a ne putea bucura în voie și fără griji, uneori este nevoie să aducem îmbunătățiri sau, de ce nu, chiar să o luăm de la capăt! Dacă ești în plin proiect de construcție a unei case sau a unei anexe, sau dacă vrei să mai adaugi ceva la cele deja existente, Brico Depot este tot timpul gata să-ți dea o mână de ajutor! Fie că ai nevoie de o sursă de inspirație pentru planurile tale, idei de amenajare a casei și grădinii și cele mai bune produse la cele mai accesibile prețuri, atunci ești la locul potrivit! Brico Depot îți pune la dispoziție produse de cea mai bună calitate, la prețuri potrivite pentru orice buget! Dacă ești în căutarea unui adeziv rezistent pentru construcții, la Brico Depot găsești o mulțime de variante: adeziv cu întărire rapidă, adeziv special pentru substraturi metalice, adeziv universal sau adeziv pentru gresie și faianță, din care tu să alegi exact ce ai nevoie! Pentru orice variantă ai opta, poți fi sigur că adezivul ales va rezista în timp și te va ajuta să duci la bun sfârșit orice plan, oricât de îndrăzneț! În plus, la Brico Depot poți comanda online chiar de la tine de pe canapea! La doar câteva click-uri distanță găsești toate lucrurile de care ai nevoie pentru proiectele tale de amenajare! Alege opțiunea cu livrare în magazine sau la tine acasă și bucură-te de cumpărături fără griji! Te așteptăm și în magazine să te inspiri și să descoperi toate produsele și accesoriile de care ai nevoie!

Gleturi Gleturi

Orice proiect de amenajare are etape bine stabilite, de la care este recomandat să nu ne abatem, pentru ca rezultatul final să fie cel pe care l-am planificat. Iar pentru construcții, fiecare etapă este importantă și are rolul său bine stabilit. Brico Depot s-a gândit la fiecare pas al proiectelor toate și ți-a pregătit o gamă variată de produse și accesorii din care să alegi toate lucrurile de care ai nevoie. Una dintre etapele esențiale ale amenajării unei casa este aplicarea gletului, care asigură un strat protector și un liant între cărămizi sau BCA, tencuială și vopseaua lavabilă sau orice ai în plan să aplici la final pe pereți. Brico Depot îți pune la dispoziție mai multe tipuri de glet, glet pentru interior, glet ipsos, glet spumă glet de finisare sau glet gata preparat, din care tu să alegi varianta potrivită pentru tine. Orice ai alege, știi sigur că la Brico Depot ai cel mai bun raport calitate-preț, iar produsele pe care ți le oferim vor rezista în timp. Alege conform planurilor tale, sau, dacă nu știi care este cea mai bună soluție pentru tine, colegii noștri îți stau la dispoziție cu informații, pentru ca tu să faci cea mai bună alegere! Și pentru că ne dorim ca lucrurile să fie întotdeauna simple pentru tine, ne-am gândit să îți oferim mai multe opțiuni de a face cumpărături! Poți comanda online, cu livrarea la tine acasă sau ridicare din magazin sau poți veni oricând în vizită la noi să vezi toată gama de articole și să te lași inspirat!

Ipsos Ipsos

Pentru toate proiectele tale, fie că sunt de anvergură sau de mai mică amploare, Brico Depot ți-a pregătit o gamă variată de soluții din care tu să o alegi pe cea potrivită pentru tine! Iar dacă ești în plin proiect de construcție sau amenajare, atunci te așteptăm online sau în magazine să vezi toate produsele și accesoriile și să găsești surse de inspirație! Pentru proiectele tale de construcție, avem o mulțime de articole de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile, din care să alegi tot ce ți se potrivește. Iar dacă nu știi exact ce ai nevoie, colegii noștri îți stau la dispoziție cu sfaturi și idei, pentru ca visele tale să devină realitate! Lucrările de construcții sunt o provocare și este important să alegi cele mai bune soluții și produse pentru ca rezultatul final să fie cel mai bun. Printre materialele de care ai nevoie, adaugă în coșul tău de cumpărături și ipsos, necesar pentru ca lucrările să fie durabile și rezistente. Alege cantitatea și tipul de care ai nevoie, iar dacă nu știi exact de cât ai nevoie sau care este varianta cea mai bună pentru tine, te ajutăm cu sfaturi și cele mai bune idei! Descoperă toată gama de produse cu doar câteva clickuri, din confortul propriei case! Comandă online și alege varianta de livrare potrivită pentru tine, direct la tine acasă sau acolo unde ai nevoie, sau cu ridicare din magazin. Te așteptăm și în magazine să vezi toate articolele pe care ți le-am pregătit și să te inspiri din gama noastră de produse!

Tencuiala Tencuială

Fie că ai în plan amenajarea sau construcția unui spațiu mai mare, cum ar fi o casă sau o anexă, sau vrei să-ți transformi și să renovezi o parte a locuinței, ai un aliat care te așteaptă tot timpul cu produsele și accesoriile de care ai nevoie pentru a obține rezultatele la care visezi! Echipa Brico Depot este disponibilă oricând cu toate soluțiile de amenajare necesare pentru ca proiectele tale să prindă contur și să devină realitate! Și găsești întotdeauna cele mai bune produse, la prețuri accesibile, din care să alegi tot ce ai nevoie pentru proiectele tale! Dacă ai început să construiești și ai pe lista de cumpărături o mulțime de articole, printre care se află și tencuiala, hai la Brico Depot! Găsești diferite tipuri de tencuieli, ușoare, decorative minerale sau mecanizate, din care să adaugi în coșul de cumpărături varianta de care ai nevoie! Alege tipul dorit și cantitatea necesară și ești gata de treabă! Iar dacă nu știi ce să alegi sau de câți saci ai nevoie, tot ce trebuie să faci e să ne întrebi! Colegii noștri îți pot oferi sfaturi și soluții care te vor ajuta să ajungi la rezultatele dorite! Cu Brico Depot totul este mai simplu! Poți alege opțiunea de livrare în magazine sau chiar la tine acasă și te vei bucura rapid și sigur de toate produsele și accesoriile de care ai nevoie! Te așteptăm și în magazinele Brico Depot să descoperi gama de produse pentru casă și grădină, de cea mai bună calitate și la cele mai accesibile prețuri. Orice ai alege, cu Brico Depot planurile tale de amenajare sunt mai aproape decât crezi!

Sape Sape

Ai un proiect de construcție pe care vrei să-l începi și nu știi unde găsești toate lucrurile de care ai nevoie, de cea mai bună calitate și la cele mai accesibile prețuri? Nimic mai simplu! La Brico Depot ți-am pregătit o mulțime de produse și accesorii, din care să le alegi pe cele potrivite planurilor tale! Online sau în magazine ai la dispoziție o mulțime de materiale de construcții la cel mai bun raport calitate-preț și poți adăuga în coșul de cumpărături toate lucrurile de pe listă, de la cele mai voluminoase până la accesorii și detalii decorative! Iar pentru un proiect complet, ai cu siguranță nevoie și de o șapă sub formă de pulbere, care te va ajuta să obții suporturi plane și omogene înaintea de a aplica finisajele pentru pardoseli. Poți alege șape pentru interior sau exterior, ușor de aplicat, cu fluiditate ridicată, care nu se vor fisura în timp. Alege o variant cu acoperire mare și timp scurt de uscare, pentru ca proiectul tău să avanseze cât mai repede. Alege cantitatea de care ai nevoie, cu granulația potrivită pentru finisajele pe care urmează să le aplici și cu rezistența la încovoiere potrivită. Pentru oricare variantă ai opta, ești sigur că vei beneficia de un produs rezistent și durabil! Comandă online în siguranță de la Brico Depot și alege opțiunea de livrare potrivită pentru tine, cu ridicare din magazin sau transport la tine acasă! De asemenea, te așteptăm și în magazinele fizice, să descoperi toată gama de produse și accesorii pentru amenajarea casei și grădinii!

Nisip si pietris Nisip și pietriș

Vrei să începi un proiect de construcții și nu știi care sunt lucrurile de care ai nevoie și unde să le găsești pe toate? Te așteaptă toate la Brico Depot, online sau în magazinele noastre fizice! În plus, aici găsești o mulțime de surse de inspirație, iar colegii noștri sunt pregătiți să te ajute cu sfaturi și sugestii pentru ca planurile tale să devină realitate în cel mai scurt timp! Brico Depot este locul unde găsești cel mai bun raport calitate-preț, iar articolele pe care le alegi pentru amenajarea casei tale sunt durabile și rezistente și te vei bucura de ele mult timp! Dacă pe lista ta de cumpărături cu materiale de construcții se află și câțiva saci de nisip și pietriș, la Brico Depot ai la dispoziție o gamă variată din care să alegi cantitatea și sortimentul de care ai nevoie! Poți opta pentru nisip granule, nisip mărgăritar sau termobeton, în cantitatea potrivită și cu granulația recomandată pentru tipul tău de construcție. Dacă nu știi exact ce să alegi și care este cantitatea de care ai nevoie, colegii noștri te pot îndruma cu sfaturi și cele mai bune soluții pentru tine! Ne gândim în constant la lucrurile de care ai nevoie pentru toate proiectele tale de amenajare și adăugăm tot timpul în gama de produse toate articolele și accesoriile necesare pentru activitățile din casă și grădină. Și pentru ca totul să fie mult mai simplu, îți oferim mai multe opțiuni de a comanda și cumpăra. Poți plasa comanda online, cu ridicare din magazin sau livrare la tine acasă sau poți veni în magazinele noastre fizice să descoperi noi idei și surse de inspirație!

Piatra Piatră

Construcția și amenajarea unei case sunt proiecte care presupun o mulțime de provocări și pentru care ai nevoie de numeroase articole și accesorii, de cea mai bună calitate, care să asigure rezistența în timp și un aspect frumos. Le găsești pe toate la Brico Depot, aliatul tău de nădejde pentru toate lucrările din casă și grădină! După ce ai terminat construcția casei sau a anexei, ai nevoie de o soluție pentru ca aspectul să fie unul plăcut privirii, de care să te bucuri. Așa că online și în magazinele fizice ți-am pregătit o gamă variată de piatră naturală și plăci de granit pentru exterior, cu care poți decora în stilul tău preferat. Poți opta pentru un model rustic sau modern, simplu sau cu un design mai complex. Orice ai alege, variantele de piatră pentru exterior de la Brico Depot sunt de cea mai bună calitate, ușor de aplicat și de întreținut, cu grad ridicat de rezistență și în diverse variante de culori și nuanțe din ca să alegi modelul potrivit. Descoperă toată gama de plăci de piatră decorativă, alege tot ce îți dorești și adaugă în coșul tău de cumpărături modelul necesar pentru decorul tău. Dacă nu ești pe deplin hotărât, colegii noștri îți pot da o mână de ajutor și îți pot oferi inspirație și soluțiile cele mai bune! Cu Brico Depot lucrurile sunt tot timpul mai simple! Poți comanda online și alegi modalitatea de livrare care ți se potrivește: cu ridicare din magazin sau transport la tine acasă! În plus, te așteptăm oricând în magazinele fizice să descoperi toată gama de produse!

produsele noastre preferate

te-ar putea interesa și

gamele noastre

Grund și amorsă
Găsești cea mai variată gamă de grund și amorsă, pentru exterior și interior.
Echipament de protecție Site
Gama Site oferă echipament de protecție rezistent și potrivit pentru siguranță în proiectele tale. Sigur, flexibil, rezistent, deoarece proiectele de îmbunătățire a locuinței necesită îmbrăcăminte de lucru adecvată.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

GHIDUL ÎNCEPĂTORULUI. Cum aplici corect gletul gata preparat GHIDUL ÎNCEPĂTORULUI. Cum aplici corect gletul gata preparat
Gletul se folosește pentru nivelarea suprafețelor care urmează a fi văruite sau vopsite. Descoperă în acest material toate secretele aplicării acestui produs. Gletul gata preparat este un produ...
citește mai mult
Tipurile de aditivi folosiți în construcții. De ce este mai eficient betonul aditivat Tipurile de aditivi folosiți în construcții. De ce este mai eficient betonul aditivat
Aditivii sunt folosiți în construcții fie în industria vopselelor, fie pentru a îmbunătăți adeziunea sau pentru a accelera întărirea betonului. Construcții faimoase, ca turnul...
citește mai mult

finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.