Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Adu lumină și spațiu în casa ta

Adu lumină și spațiu în casa ta

Se încarcă...
403 vizualizări

Lasă lumina să pătrundă cu ideile noastre care inspiră.

Renovează ușa de la intrare

Deși ușile sunt esențiale pentru intimitate, căldură și izolare fonică, ele pot împiedica pătrunderea luminii în casă. Înlocuiește ușile solide cu uși vitrate sau schimbă ușile duble cu ferestre-uși interne sau uși pliante din două și trei piese, dacă este posibil. Această lumină nouă oferă un sentiment de deschidere și este deosebit de eficientă dacă ușa dă într-o cameră mai luminată - vei beneficia de lumina care pătrunde în spațiul mai întunecat. Dar nu-ți face griji dacă nu poți schimba ușile – ce ar fi să le vopsești totuși cu o culoare caldă și proaspătă?

Cumpără uși de interior    Cumpără vopsea pentru lemn

Living open space

Dacă te gândești să întreprinzi un proiect de renovare mai mare, ce ar fi să îți lărgești cadrele de uși care duc către celelalte încăperi din casă sau să dărâmi pereții nedoriți pentru a crea încăperi mai mari, mai luminoase? Spațiile deschise permit luminii soarelui să circule prin casa ta și pot face o diferență majoră în ceea ce privește luminozitatea unei încăperi.

Mai multă lumină

Asigură-te că prin ferestre pătrunde cât mai multă lumină, ieși afară și verifică dacă există arbori sau arbuști în grădină care îți blochează vederea. Dacă există, scurtează-i sau taie-i pentru ca mai multă lumină să pătrundă înăuntru.

Dacă există frunze nedorite în plus, taie-le folosind unelte din gama noastră de unelte de grădinărit pentru tăiere și curățare – și nu uita de echipamentul de protecție necesar, cum ar fi mănușile de protecție și ochelarii de protecție. Nu ești sigur care unealtă este potrivită pentru proiect? Descoperă gama noastră de unelte de mână.

Cumpără unelte de grădinărit pentru tăiere și curățare

Cumpără îmbrăcăminte de protecție

Șterge ferestrele

Ca un retuș final, șterge bine ferestrele pe interior și pe exterior. Depunerile pot limita foarte mult pătrunderea luminii soarelui, astfel încât spălarea lor cu un agent de curățare pentru ferestre poate însemna o diferență foarte mare. Pentru o curățare fără pete, fă-ți o rezervă de cârpe din microfibră pentru sticlă pentru a obține un rezultat perfect.

Cumpără soluții de curățare pentru ferestre și geamuri

Vezi și alte articole despre iluminatul intern:

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360