Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

GRĂDINĂ

Orice cămin are nevoie de un spațiu verde în care să te relaxezi și să îți găsești inspirația! Descoperă o gamă variată de plante, pomi și arbuști, precum și piese de mobilier care să îți înnobileze grădina ori terasa, ba chiar și un balcon compact. Îngrijește-ți plantele în orice sezon cu uneltele de grădină variate pe care Brico Depôt ți le pune la dispoziție și relaxează-te alături de întreaga familie și prieteni în grădină bucurându-te de gama de gratăre pentru exterior!

banner outdoor
Mașini și utilaje grădină Mașini și utilaje grădină

Vrei să petreci mai mult timp în grădina ta, dar nu ai uneltele potrivite să o aranjezi și amenajezi? La Brico Depôt găsești o gamă variată de mașini de grădină pentru toate anotimpurile. Nu lasa lipsa uneltelor să te oprească să te bucuri din plin de grădina ta! Îți oferim diverse mașini și utilaje de grădină cu care să îți poți îngriji spațiul așa cum îți dorești!

Mobilier grădină și balcon Mobilier grădină și balcon

Decorează-ți grădina așa cum ți-ai dorit dintotdeauna pentru a petrece cât mai mult timp în aer liber, împreună cu familia și prietenii. Noi îți punem la dispoziție diverse piese de mobilier de grădină, potrivite oricărui stil ales. Fie că alegi un mobilier de grădină din metal, lemn sau plastic, la Brico Depôt găsești toate produsele de care ai nevoie la cele mai mici prețuri. Amenajează-ți grădina, terasa sau balconul după gustul tău și bucură-te de magia spațiului creat!

Unelte de mână pentru grădină Unelte de mână pentru grădină

Multe din treburile din grădină se fac cu unelte de mână specifice. Că e vorba de săpat, cărat, adunat, cultivat sau îndreptat, uneltele de mână sunt de ajutor oricărui grădinar. Alege din gama vastă de produse de la Brico Depôt uneltele de grădinărit potrivite și treci la treabă!

Plante Plante

Grădina, terasa și balconul tău au nevoie de frumusețea plantelor și florilor specifice fiecărui anotimp. Alege din gama Brico Depôt plantele și florile preferate și amenajează-ți spațiul așa cum îți dorești!

Întreținere sol și plante Întreținere sol și plante

Pentru o grădină cât mai reușită ai nevoie de un sol bogat în substanțe hrănitoare, lipsit de buruieni și alți dăunători. Brico Depôt îți oferă o gamă variată de soluții de tratare, dar și pământ sau substrat și alte produse specifice de întreținere pentru un sol sănătos și plante fericite.

Irigații Irigații

Sistemele de irigații de cea mai bună calitate te ajută să ai grijă ușor de grădina ta. La Brico Depôt găsești tot ce ai nevoie pentru curtea și grădina ta, de la diverse cuplaje de irigații, la furtune, sisteme moderne de irigații automatizate, pentru ca tu să muncești mai puțin și să te bucuri mai mult de timpul tău liber. Alege dispozitivele și accesoriile de irigație potrivite și astfel vei economisi mai multă apă fără a pune în pericol integritatea gazonului, arborilor și plantelor din grădina ta.

Aparate pentru stropit Aparate pentru stropit

Pentru a-ți păstra plantele și copacii cât mai sănătoși ai nevoie de instrumente și aparate indispensabile, care te vor ajuta în combaterea bolilor și dăunătorilor specifici. Brico Depôt îți oferă o gamă de produse pentru stropit, precum atomizoare, pulverizatoare și stropitoare potrivite pentru curți și grădini mici, dar și pentru sere ori livezi.

Grătare Grătare

Vrei să petreci mai mult timp cu prietenii și familia la un grătar? Brico Depôt îți pune la dispoziție o gamă de grătare și accesorii de bună calitate, la cele mai bune prețuri. Fie că alegi un grătar cu cărbuni sau preferi un grătar din beton, pe care să-l ții lângă casă, noi îți oferim toate accesoriile de care ai nevoie pentru a te bucura de o masă delicioasă pregătită în aer liber, alături de cei dragi.

Piscine Piscine

Te ajutăm să te răcorești în zilele toride de vară și îți punem la dispoziție o varietate de piscine și accesorii pentru întreținerea acestora! Fiind ușor de instalat și întreținut, piscinele din oferta Brico Depôt reprezintă alegerea ideală, având un raport excelent calitate-preț. Astfel te poți bucura toată vara de răcoare și distracție alături de cei dragi!

Ghivece și jardiniere Ghivece și jardiniere

Amenajează-ți grădina sau balconul cu florile și plantele tale preferate, în ghivece de orice formă și mărime, dar și în jardiniere și suporți suspendați! Brico Depôt îți oferă toate produsele de care ai nevoie, indiferent de culoare sau formă, pentru a-ți amenaja colțul verde de vis! Transformă-ți balconul sau grădina într-un spațiu relaxant și vesel!

Gazon și întreținere Gazon și întreținere

Știm că îți place gazonul din fața casei și că vrei să îl îngrijești așa cum are nevoie pentru a arăta cât mai bine și, mai ales, pentru a rămâne sănătos tot timpul anului. Brico Depôt îți ofer o gamă largă de produse de cultivare și întreținere specifice pentru fiecare tip de gazon, totul ca tu să te poți bucura de curtea și grădina ta alături de cei dragi!

Anti-dăunători Anti-dăunători

Grădina trebuie protejată de dăunatori pentru a te bucura de recolte bogate sau de o bogăție de flori. Brico Depôt îți oferă o serie de insecticide, capcane și alte soluții anti-dăunători cu ajutorul cărora să îți protejezi spațiul verde. Scapă de dăunătorii din grădină folosind soluții eficiente, la prețuri excelente!

Pubele Pubele

Organizează deșeurile inteligent cu gama noastră variată de pubele.

Vinificație Vinificație

Toamna e anotimpul recoltelor bogate, dar și a culegerii strugurilor. În această perioadă produsele de vinificație devin esențiale în producerea și stocarea vinului și a altor derivate. De aceea, la Brico Depôt îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie pentru ca tu să te bucuri de un vin de calitate superioară din producție proprie!

produsele noastre preferate

te-ar putea interesa și

gamele noastre

Neva
Montarea unui gard poate fi o provocare, de aceea am proiectat o modalitate mai simplă de a face acest lucru. Panouri ușor de asamblat, cu un design unic, create pentru a se îmbina perfect cu orice grădină - îți ușurează munca, transformând spațiul exterior într-un loc pe care să îl iubești.
Denia
Am proiectat mobilierul Denia, astfel încât să te simți la fel de confortabil în grădină ca și în sufragerie. Acest concept se bazează pe produse atractive, ușor de depozitat, cu design inteligent și rezistent.
Erbauer
Erbauer a construit uneltele electrice pe care te poţi baza pentru a obţine rezultate profesionale an după an, câştigându-şi locul în trusa de unelte. Unelte fiabile care funcţionează foarte bine pentru a performa. Fiabile. Durabile. Rezistente.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Hrănirea grădinii tale Hrănirea grădinii tale
Dacă îți dorești să cultivi plante frumoase și puternice cu care să te mândrești, trebuie să te asiguri că acestea primesc nutrienții corespunzători. Este nevoie de mai mult decât ud...
citește mai mult
Înțelegerea grădinii tale – o referință pentru începători Înțelegerea grădinii tale – o referință pentru începători
Există destul de mult jargon pe care îl poți auzi atunci când îi asculți pe alți grădinari, care poate fi destul de derutant și te poate face să fugi cât vezi cu ochii. Acest g...
citește mai mult

finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.