Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

GRĂDINĂ

Creează un spațiu în aer liber care să te inspire. Gama noastră de produse este proiectată pentru a profita la maximum de toate spațiile din aer liber, de la grădinile mari de familie până la balcoane compacte. Indiferent de spațiul pe care îl ai la dispoziție, aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru ca proiectul tău să fie unul de succes.

banner outdoor
Mașini și utilaje grădină Mașini și utilaje grădină

Produse care curăță, taie sau tund spațiul exterior cu ușurință, mașini de tuns iarba electrice sau pe benzină, cu fir sau fără fir, motosape, trimmere, utilaje pentru toamnă.

Mobilier grădină și balcon Mobilier grădină și balcon

Gamă de mobilier completă: mobilier exterior, seturi, mese, scaune, mobilier pliabil potrivit pentru balcon, soluții inteligente de depozitare, șezlonguri, balansoare.

Unelte de mână pentru grădină Unelte de mână pentru grădină

O gamă completă de unelte de gradină, unelte mici pentru cultivare, foarfece cu tehnologie de tăiere tip bypass sau nicovală, topoare, lopeți, greble.

Plante Plante

Gama de plante include plante ideale pentru orice condiții: plante de interior și exterior, arbuști și pomi fructiferi, arbuști decorativi, conifere, butași, semințe și bulbi

Întreținere sol și plante Întreținere sol și plante

Substrat și pământ, fertilizanți, mulci, scoarță și piatră decorativă, folii anti-buruieni, o gamă completă de întreținere sol și plante.

Irigații Irigații

Pompe, hidrofoare și accesorii, furtunuri și microirigatii, seturi de irigare prin micropicurare prin care poți economisi timp, apă și ani.

Aparate pentru stropit Aparate pentru stropit

Atomizoare, pulverizatoare și stropitoare pentru plante, pomi și arbuști, grădini, sere și livezi.

Grătare Grătare

Grătare pe gaz și pe cărbuni de diferite dimensiuni, grătare din beton pentru grădini generoase, cărbuni și accesorii pentru grătare.

Piscine Piscine

Piscine pentru adulți, piscine pentru copii și accesorii pentru amenajarea și întreținerea piscinelor pentru o vară răcoroasă.

Ghivece și jardiniere Ghivece și jardiniere

Ghivece pentru orice gradină și grădinar, mari, mici, pătrate, rotunde, potrivite și pentru balcon, jardiniere și suporți pentru flori.

Gazon și întreținere Gazon și întreținere

Semințe de gazon, soare, umbră, ornamental sau sport, îngrășăminte, gazon artificial rulou de diferite dimensiuni.

Anti-dăunători Anti-dăunători

Insecticide, raticide, capcane și momeli pentru întreaga protecție a grădinii.

Pubele Pubele

Organizează deșeurile inteligent cu gama noastră variată de pubele.

Vinificație Vinificație

Prese struguri, zdrobitoare, damigene și butoaie pentru recoltele de toamnă.

produsele noastre preferate

te-ar putea interesa și

gamele noastre

Neva
Montarea unui gard poate fi o provocare, de aceea am proiectat o modalitate mai simplă de a face acest lucru. Panouri ușor de asamblat, cu un design unic, create pentru a se îmbina perfect cu orice grădină - îți ușurează munca, transformând spațiul exterior într-un loc pe care să îl iubești.
Denia
Am proiectat mobilierul Denia, astfel încât să te simți la fel de confortabil în grădină ca și în sufragerie. Acest concept se bazează pe produse atractive, ușor de depozitat, cu design inteligent și rezistent.
Erbauer
Erbauer a construit uneltele electrice pe care te poţi baza pentru a obţine rezultate profesionale an după an, câştigându-şi locul în trusa de unelte. Unelte fiabile care funcţionează foarte bine pentru a performa. Fiabile. Durabile. Rezistente.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Hrănirea grădinii tale Hrănirea grădinii tale
Dacă îți dorești să cultivi plante frumoase și puternice cu care să te mândrești, trebuie să te asiguri că acestea primesc nutrienții corespunzători. Este nevoie de mai mult decât ud...
citește mai mult
Înțelegerea grădinii tale – o referință pentru începători Înțelegerea grădinii tale – o referință pentru începători
Există destul de mult jargon pe care îl poți auzi atunci când îi asculți pe alți grădinari, care poate fi destul de derutant și te poate face să fugi cât vezi cu ochii. Acest g...
citește mai mult

finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.