Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Pereți interiori

Când căminul tău are nevoie de o schimbare, înseamnă că a sosit momentul să-ți pui în aplicare ideile creative pe care le-ai strâns de-a lungul timpului. Special gândite pentru înfrumusețarea pereților interiori, gama noastră variată de pereți interiori este compusă din plăci din gips-carton, cărămizi din sticlă, precum și numeroase accesorii adiacente. Brico Depot îți pune în valoare orice încăpere a căminului tău, prin detalii interesante, alese în conformitate cu personalitatea ta și dorințele personale.

Dacă vrei să schimbi aspectul pereților din interior sau vrei să scapi de denivelările inestetice, Brico Depot deține soluția salvatoare! Plăcile din gips-carton sunt fabricate din materiale durabile și rezistente în timp, ce te ajută într-o mulțime de ipostaze. Pe lângă rolul estetic pe care îl îndeplinesc, aceste produse eficiente prezintă un grad sporit de rezistență împotriva focului. Le vei găsi cu ușurință în magazinele Brico Depot sau online.

Dacă vrei să schimbi complet ambientul încăperilor, ai posibilitatea să optezi pentru cărămida din sticlă pentru pereții interiori, un accesoriu practic și util. Având disponibile o varietate de modele și dimensiuni, aceste cărămizi au prețuri avantajoase pentru toate bugetele. Astfel, o achiziție de acest tip constituie o adevărată investiție, care se va amortiza în timp.

Brico Depot te așteaptă cu noi oferte și promoții exclusive, la o mulțime de produse indispensabile pentru orice casă. Când ai nevoie de orice produs, apelează cu încredere la opțiunea de livrare la domiciliu, iar pachetul va sosi direct la ușa casei tale. În plus, poți alege și serviciul de ridicare a comenzii din magazinele Brico Depot!

banner constructii
Plăci gips carton Plăci gips carton

Organizează spațiul din interiorul casei într-un mod creativ și ingenios, cu ajutorul plăcilor din gips-carton, un element ideal pentru amenajarea și corectarea pereților interiori. Brico Depot îți sprijină fiecare pas în procesul de amenajare al locuinței, prin intermediul unei game variate de produse eficiente și practice. Disponibile într-o multitudine de modele și dimensiuni, fiecare element prezent în această categorie îndeplinește un anumit rol în planul tău. Confecționate din combinații de materiale durabile, atât plăcile cât și accesoriile existente în magazine și pe site garantează rezistență îndelungată în timp. Având un preț accesibil, aceste produse te vor impresiona din prima clipă cu multiplelele beneficii oferite. Un mare plus în cazul acestor plăci este ușurința montării, motiv pentru care nu vei avea nevoie de ajutor specializat în momentul instalării. În plus, accesoriile destinate eficientizării procesului de lucru, asemenea benzilor autoadezive din fibră de sticlă sau ghidajelor te vor ajuta să finisezi cu succes pereții interiori. Te poți baza pe faptul că, indiferent de alegerea făcută, te vei bucura de produse calitative, durabile în timp. Brico Depot a ușurat și procesul de achiziționare a produselor preferate. Comandă simplu și rapid, din confortul casei tale plăcile din gips-carton necesare proiectului tău de renovare. Ai două posibilități de livrare - la domiciliu sau ridicare direct din magazinele Brico Depot. Când ai nevoie de idei pentru amenajarea spațiului din jurul casei, a grădinii sau a întregii locuințe, îți stăm la dispoziție cu multe informații utile și sfaturi necesare!

Cărămizi de sticlă Cărămizi de sticlă

Dacă te-ai plictisit de aspectul curent al locuinței tale, înseamnă că a sosit momentul pentru o schimbare majoră. Redecorează spațiul și schimbă stilul de amenajare, pentru rezultate spectaculoase. Brico Depot îți vine mereu în ajutor cu o gamă vastă de produse esențiale și eficiente, care pot contribui cu succes la imagine finală pe care ți-o dorești. Tu vii cu ideile creative și noi completăm proiectul de construcție cu o mulțime de produse calitative, care te ajută să le pui în practică. În mod surprinzător, cărămizile din sticlă pentru pereții interiori ai locuinței reprezintă un accesoriu ingenios și practic, care se montează cu ușurință, fără a fi nevoie de ajutor specializat. Fiind confecționate din materiale durabile și dense, aceste cărămizi din sticlă garantează o excelentă rezistență în timp, păstrându-și forma neschimbată. Le poți găsi oricând, în magazinele fizice și online, pe site-ul Brico. Disponibile într-o multitudine de modele și dimensiuni, cărămizile din sticlă îndeplinesc un excelent rol decorativ, alături de cel practic. Dacă vrei să construiești un zid în interiorul camerei, aceste produse îți vor ușura considerabil procesul de lucru. În plus, aceste elemente alături de o gamă extinsă de accesorii sunt prezente pe site sau în magazinele noastre, la prețuri avantajoase pentru orice buget. Brico Depot te sprijină în fiecare clipă! Nu ai nevoie de un buget foarte mare, ci mai degrabă un plan bine pus la punct și de un set de idei creative. Produsele de calitate care te vor ajuta considerabil la realizarea proiectului de bricolaj, amenajare sau construcție. Apelează oricând cu încredere la cele două posibilități de livrare - la domiciliu sau ridicarea comenzii direct din magazinele fizice Brico Depot.

produsele noastre preferate

te-ar putea interesa și

gamele noastre

Echipament de protecție Site
Gama Site oferă echipament de protecție rezistent și potrivit pentru siguranță în proiectele tale. Sigur, flexibil, rezistent, deoarece proiectele de îmbunătățire a locuinței necesită îmbrăcăminte de lucru adecvată.
Magnusson
Magnusson este de a face fiecare activitate mai precisă, mai puternică şi mai eficientă, pentru a garanta că proiectele de bricolaj sunt finalizate în siguranţă şi cu succes.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Izolarea podului și mansardei: etape, materiale de construcție necesare și beneficii Izolarea podului și mansardei: etape, materiale de construcție necesare și beneficii
Dacă dorești să faci economii substanțiale la facturi, dar și să te protejezi împotriva intemperiilor și a pierderilor de căldură, este timpul să iei în considerare izolarea podului sau a...
citește mai mult
Cum îți poți izola fonic locuința cu o schimbare simplă și ieftină Cum îți poți izola fonic locuința cu o schimbare simplă și ieftină
Zgomotul care pătrunde în locuință poate fi o problemă pentru multe persoane. Există, însă, soluții simple și rapide pentru a rezolva acest inconvenient. Fie că locuiești la casă sau la b...
citește mai mult

finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.