Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Pulverizatoare

Produse din categoria Pulverizatoare


Îngrijirea plantelor și legumelor din cultura proprie, din grădină sau apartament, devine mai ușoară dacă ai la îndemână instrumentele potrivite.

Alege din gama disponibilă la Brico Depot:

  • Pulverizatoare de mână - potrivite pentru stropirea plantelor din apartament și îngrijirea frunzelor;
  • Pulverizatoare electrice - pentru îngrijirea recoltelor mari de legume sau fructe, plante sau flori, pentru aplicarea diverselor tratamente și suplimente pentru o dezvoltare armonioasă.

În funcție de tipul plantelor, acestea au nevoie să fie udate la un interval de timp anume sau pot avea nevoie de îngrășământ sau diverse tratamente pentru a rezista cât mai mult pe parcursul unui anotimp. Pulverizatoarele special create pentru astfel de acțiuni sunt foarte ușor de folosit. Cele mici pot fi utilizate cu ușurință și cu o singură mână, pe când cele electrice sunt puțin mai voluminoase, dar tot destul de ușoare pentru a-ți ușura munca în grădină.

Accesorizează-ți balconul cu flori colorate și bucură-te pe tot parcursul verii de starea de bine pe care o emană și de mirosul plăcut. De asemenea, poți opta și pentru plante de apartament.

Fie că locuiești la casă sau la apartament, dacă îți plac florile, la noi găsești stropitori pentru plantele din balcon sau terasă, dar și pentru cele din grădină, astfel încât să te poți bucura de mirosul îmbietor și de o atmosferă colorată. La casă în schimb, ai mult mai multe responsabilități, mai ales dacă îți dorești o curte îngrijită și o grădină bogată.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360