Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Iluminat exterior deco

Atunci când ai o casă și o curte, cu certitudine îți dorești să profiți la maximum de spațiul din exterior pe care îl ai la dispoziție. Tocmai de aceea, vrei să creezi un mediu cât mai plăcut, în care să îți petreci inclusiv serile. Venim în ajutorul tău cu cele mai bune produse din categoria corpurilor de iluminat exterior deco.

În oferta Brico Depot, poți să descoperi cele mai tari produse cu ajutorul cărora îți poți decora și lumina cu succes curtea sau grădina. Alege dintr-o gamă variată de aplice exterior, lămpi de exterior și planoare sau stâlpi exterior, de cea mai bună calitate.

La Brico Depot, găsești produse doar de la branduri de renume, celebre pentru seriozitatea lor și pentru calitatea materialelor pe care le utilizează. Totodată, ai la dispoziție o gamă extrem de variată și din punct de vedere al designului. Îți oferim soluții complexe, dar și variante minimaliste.

Poți fi sigur de calitățile și performanțele produselor din categoria Iluminat exterior deco, mulțumită termenelor de garanție extrem de generoase pe care ți le oferim. Majoritatea aplicelor, lămpilor și planoarelor au o garanție lungă, de nu mai puțin de cinci ani.

Mai mult decât atât, produsele din această categorie fac deseori parte din promoții și oferte excelente, marca Brico Depot. Poți găsi articole de iluminat exterior de o calitate excelentă și în Outlet, unde te invităm să profiți de reducerile constante pe care ți le oferim.

Descoperă gama noastră de corpuri de iluminat exterior și prin intermediul aplicației Brico Depot, disponibilă în platformele iOS și Android. Ai acces în permanență la cele mai bune oferte și poți plasa comenzi direct din aplicație.

Profită de ofertele Brico Depot și nu uita că îți oferim livrare la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin, în cel mai scurt timp posibil!

Cu siguranță, este visul tău, dacă locuiești la casă, să ai o curte sau o grădină iluminată potrivit. Totodată, știm că îți dorești să te bucuri de soluții de iluminat eficiente din punct de vedere economic. Brico Depot îți transformă dorințele în realitate, oferindu-ți cele mai bune soluții de lămpi solare. Cu un randament energetic absolut remarcabil, aceste echipamente vor aduce lumina în curtea ta pe parcursul nopților și te vor face să te simți mereu în siguranță. De asemenea, cele mai bune lămpi solare vor juca un rol decisiv și în obținerea unui aspect impresionant al curții. La Brico Depot, găsești soluții impresionante atât din punct de vedere al randamentului, cât și din punct de vedere estetic. Poți opta pentru variante care oferă o lumină puternică, dar și pentru soluții care impresionează mai ales ca obiecte de decor. În oferta Brico Depot poți descoperi și soluții de lămpi cu multiple întrebuințări, cum ar fi o lampă UV anti țânțari, ideală pentru sezonul de vară. Poți alege din oferta noastră și lampă de masă, la un preț excelent. De calitatea produselor oferite de Brico Depot nu ai de ce să te îndoiești, deoarece îți oferim termene de garanție extrem de generoase, care ajung și până la 15 ani. Pe site-ul nostru ai acces la oferte bune pentru produse din categoria lămpi solare. În Outlet, poți descoperi variante excelente, la prețuri care te vor impresiona. Explorează gama noastră de lămpi solare și în cadrul aplicației Brico Depot, disponibilă pe platformele iOS și Android. Cele mai bune oferte, recenziile altor clienți și posibilitatea de a plasa comenzi direct din aplicație, sunt mereu la dispoziția ta. Profită de ofertele Brico Depot și nu uita că îți oferim livrare la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin, în cel mai scurt timp posibil

Dacă locuiești la casă, cu siguranță vrei să te bucuri de o curte bine iluminată pe timp de seară și noapte. Știm că pentru asta ai nevoie de corpuri de iluminat de calitate, puternice, așa că Brico Depot îți pune la dispoziție planoare de cea mai bună calitate. Îți oferim soluții performante, dar care pot fi cu ușurință integrate în spațiul curții sau grădinii tale. Fie că ai o curte cu multe decorațiuni, fie că ai optat pentru o variantă caracterizată de discreție, în oferta noastră poți găsi variantele potrivite de planoare. Nu omitem nici aspectul consumului de energie și îți oferim variante foarte performante de planor cu senzor și planor solar. Acestea au un mod de funcționare economic și nu vor face risipă de energie atunci când nu este nevoie. Tot la noi găsești și cele mai bune planoare LED, cu un aspect estetic foarte plăcut. Acestea sunt ușor de înclinat la unghiuri generoase și rezistă cu brio factorilor de mediu, precum apa sau vântul. De altfel, calitatea produselor oferite de Brico Depot este ușor de judecat și grație termenelor generoase de garanție pe care le oferim. Ai garanție extinsă, de până la cinci ani, la produsele din această categorie. Pe site-ul nostru vei putea găsi mereu oferte de top la produse din categoria planoare pentru exterior și nu numai. În Outlet, poți descoperi variante calitative, la prețuri dintre cele mai bune. Explorează gama noastră de planoare și în aplicația Brico Depot, disponibilă pe platformele iOS și Android. Ai acces în permanență la cele mai bune oferte, la recenziile altor clienți și poți plasa comenzi direct din aplicație, oricând. Profită de ofertele Brico Depot și nu uita că îți oferim livrare la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin, în cel mai scurt timp posibil

Știm că vrei să te bucuri de siguranță, confort și un aspect estetic cât mai plăcut atunci când locuiești la casă. Tocmai de aceea, Brico Depot îți oferă cele mai tari variante de aplice pentru exterior. Din gama variată pe care ți-o punem la dispoziție fac parte aplice din materiale diferite și cu design adaptabil oricăror gusturi. La Brico Depot, găsești aplica exterioară cu led, dar și variante clasice, cu becuri obișnuite. Tot în oferta noastră poți descoperi și soluții extrem de moderne, de aplice cu senzori, tot mai populare în rândul proprietarilor de case. Pe site-ul Brico Depot, ai posibilitatea de a tria produsele din categoria aplicelor pentru exterior în funcție de culoare, gamă, brand, precum și în funcție de existența senzorului. Astfel, vei putea face cea mai bună alegere pentru specificul curții tale. Te vei simți în siguranță cu ajutorul iluminării corespunzătoare, dar te vei bucura și de un aspect impecabil al curții și casei tale. Te asigurăm de calitatea ireproșabilă a produselor din categoria aplice pentru exterior, prin intermediul termenelor de garanție generoase pe care le oferim. Profită de garanția de până la cinci ani pe care o au soluțiile din aceasta gamă. În același timp, nu rata promoțiile și ofertele fantastice pe care Brico Depot ți le oferă constant pentru produsele din această categorie. Intră în Outlet și descoperă aplice pentru exterior de calitate, la prețuri excelente. Explorează gama noastră de aplice pentru exterior și prin intermediul aplicației Brico Depot, disponibilă pe platformele iOS și Android. Ai acces în permanență la cele mai bune oferte și poți plasa comenzi direct din aplicație. De asemenea, poți citi recenziile lăsate de alți clienți. Profită de ofertele Brico Depot și nu uita că îți oferim livrare la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin, în cel mai scurt timp posibil

Siguranța este pe primul loc, atunci când stai la casă. Iar cea mai importantă perioadă în care ai nevoie să te simți în siguranță este noaptea. Brico Depot îți oferă cele mai bune soluții de lămpi de exterior. Cu ajutorul produselor din gama noastră, vei reuși să îți înfrumusețezi curtea și grădina, dar și să le transformi în spații mult mai sigure. La Brico Depot, găsești lampă exterioară clasică, dar și variante de lampă exterioară cu senzor. Îți oferim și felinar pentru exterior, în cazul în care ești adeptul unui design în stil clasic. Tot din punct de vedere al stilului, ai posibilitatea de a găsi cele mai bune lămpi pentru exterior și în funcție de materialele utilizate și de culori. Completează-ți exteriorul locuinței cu o soluție care să aducă un plus din punct de vedere estetic. Fie că este vorba despre o variantă complexă, cu multe detalii sau despre o soluție minimalistă, la Brico Depot găsești tot ce ți-ai putea dori. Ai la dispoziție doar produse de calitate, lucru de care te asigurăm și prin intermediul termenelor de garanție generoase pe care le oferim. Profită de garanția de până la cinci ani pe care o au produsele din această categorie și echipează-ți exteriorul casei așa cum trebuie. Nu rata promoțiile și ofertele excelente pe care Brico Depot ți le oferă constant la lămpi de exterior. Intră în Outlet și descoperă soluții excelente la prețuri mici. Explorează gama noastră de aplice pentru exterior și în aplicația Brico Depot, disponibilă pe platformele iOS și Android. Ai acces în permanență la cele mai bune oferte și poți plasa comenzi direct din aplicație, la orice oră. Profită de ofertele Brico Depot și nu uita că îți oferim livrare la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin, în cel mai scurt timp posibil

Exteriorul unei locuințe este cel puțin la fel de important precum interiorul său. Acest lucru este cum nu se poate mai adevărat, în cazul în care stai la casă. Brico Depot vine în sprijinul tău cu cele mai tari produse din categoria stâlpi exterior. Magazinul nostru îți oferă o gamă impresionantă de soluții de stâlpi pentru exterior. Aceștia sunt disponibili în dimensiuni diferite, astfel încât să ai de unde alege varianta optimă. Îți oferim și variante cu design elegant, dar și soluții discrete, extrem de minimaliste. În oferta noastră, găsești și stâlp cu becuri obișnuite, dar și stâlp solar, ideal pentru un consum redus de energie electrică. Poți naviga cu ușurință printre produsele din această categorie folosind filtrele disponibile pe site și în aplicație. Ai varianta de a sorta stâlpii în funcție de gamă, brand, culoare, tipul de bec utilizat, dar și existența senzorului de mișcare. Astfel, vei putea ajunge cu ușurință să găsești varianta la care ai visat pentru curtea sau grădina ta. Cu certitudine, la Brico Depot găsești doar produse de calitate, cu garanție extinsă. Profită de termenele generoase, de până la cinci ani, pe care le au produsele din această categorie și completează-ți curtea cu stâlpi de iluminat aspectuoși și eficienți. Rămâi pe site-ul Brico Depot pentru a fi mereu la curent cu ofertele noastre excelente. Intră în Outlet și descoperă cele mai bune variante de stâlpi exterior la prețuri mici. Explorează gama noastră de stâlpi de exterior și în aplicația Brico Depot, disponibilă pe platformele iOS și Android. Ai acces în permanență la cele mai bune oferte, la recenziile altor clienți și poți plasa comenzi direct din aplicație, oricând. Profită de ofertele Brico Depot și nu uita că îți oferim livrare la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin, în cel mai scurt timp posibil


Alte secțiuni de interes:

Ștechere, Prize, Întrerupătoare, Dulii, Cablu la Rolă.


Cele mai cumpărate produse

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Te-ar putea interesa și

Gamele noastre

Am proiectat mobilierul Denia, astfel încât să te simți la fel de confortabil în grădină ca și în sufragerie. Acest concept se bazează pe produse atractive, ușor de depozitat, cu design inteligent și rezistent.

Montarea unui gard poate fi o provocare, de aceea am proiectat o modalitate mai simplă de a face acest lucru. Panouri ușor de asamblat, cu un design unic, create pentru a se îmbina perfect cu orice grădină - îți ușurează munca, transformând spațiul exterior într-un loc pe care să îl iubești.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Pentru multe persoane, grădina reprezintă o oază de relaxare, un loc unde te poți elibera de stresul zilnic, o evadare din cotidian. Însă, de multe ori se întâmplă să te întorc...

Grădina ta este mica ta porțiune ta de spațiu exterior. Ar trebui să fie într-un loc calm și liniștit, unde să poți evada din stresul cotidian.Uneori, din cauza stilului nostru de viață ocupat,...

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360