Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Atomizoare

Produse din categoria Atomizoare


La Brico Depot găsești unelte de grădină pentru ca tu să ai mai puține bătăi de cap. Cu ajutorul unui atomizor vei putea dezinfecta și trata recoltele, pepinierele sau plantațiile de mici dimensiuni.

La noi găsești atomizoare de la brand-uri specializate în acest domeniu precum:

 • Mist Duster
 • O'Mac
 • Ruris

Protejează-ți legumele din seră sau grădină stropindu-le cu ajutorul unui atomizor pe bază de benzină, ușor de transportat și utilizat. Acesta are o presiune înaltă și un debit mare, ceea ce oferă rezultate eficiente în tratarea bolilor care pot să apară asupra recoltelor.

La Brico Depot găsești atomizoare cu diferite tipuri de motoare, cu puteri variabile:

 • Atomizor pe benzină cu o putere de 2.6 CP
 • Atomizor pe benzină cu o putere de 2.7 CP

În funcție de suprafața de acoperire de care ai nevoie poți opta pentru:

 • Atomizor cu o capacitate de 14 l
 • Atomizor cu o capacitate de 16 l

Încarcă atomizorul cu substanțe benefice pentru tratarea legumelor și fructelor și pulverizează cu grijă peste acestea. Dacă suprafața recoltei este una mare, alege un atomizor profesional cu un rezervor generos.

Întrebări frecvente

 

Ce tipuri de atomizoare găsesc la Brico Depot?


La Brico Depot găsești atomizoare de diferite puteri (între 2.6 și 3 CP), cu motor pe benzină, și un volum al rezervorului de 14 sau 16 litri. Acestea au o greutate de până la 13 kg, iar unele atomizoare vin inclusiv cu echipamentul de lucru necesar. Pe site-ul nostru găsești aparate de la branduri cunoscute precum Mist Duster, O'Mac sau Ruris.
Cum aleg un atomizor potrivit?


Alege un atomizor potrivit nevoilor tale în funcție de tipul și dimensiunea plantației. Este important ca pulverizarea să fie uniformă și să acopere o suprafață cât mai mare din recolta ta și de aceea trebuie să verifici raza de acțiune a aparatului care poate varia de la câțiva metri până la peste 10-12 metri. Pentru o plantație de dimensiuni reduse, chiar și produsele entry-level, cu preț accesibil, sunt suficiente, însă dacă dispui de o suprafață mare trebuie să alegi un produs cu o rază mai mare de acțiune, o capacitate suficientă a rezervorului și un debit ridicat (atât pentru substanțele lichide, dar și pentru cele solide sub formă de prafuri).Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360