Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Seminte gazon

Produse din categoria Seminte gazon


Descoperă o gamă largă de soluții pentru grădina ta la Brico Depot. La noi găsești o gamă variată de semințe pentru un gazon așa cum ți-ai dorit dintotdeauna. O curte îngrijită, cu un gazon perfect și câteva flori colorate, vor înfrumuseța design-ul exterior al locuinței tale.

La Brico Depot găsești semințe și gazon de diferite tipuri, pentru diverse zone și activități:

 • Semințe gazon universal, potrivit pentru a-l utiliza oriunde ai nevoie de o zonă verde
 • Semințe gazon umbră, recomandate pentru rezistența la secetă, potrivite pentru spațiile mai întunecate
 • Gazon pentru terenul de joacă, rezistent la trafic intens, recomandat pentru parcuri și teren de fotbal
 • Gazon ornamental, potrivit pentru decorațiuni exterioare
 • Gazon Turbo, cea mai rapidă germinare

Semințele de gazon asigură o creștere uniformă a ierbii, pentru spații mereu verzi și îngrijite. Oferă-le copiilor un loc de joacă ideal și bucură-te împreună cu ei de un aer mai fresh și sănătos.

Vino la Brico Depot sau răsfoiește online gama de semințe pentru gazon de la brand-uri precum:

 • Everde
 • Johnsons
 • Starsem
 • Turfline
 • Agrosel

Atunci când îți dorești ca spațiul exterior al grădinii tale să fie îngrijit, gazonul este cu siguranță soluția ideală. Acesta este ușor de întreținut și va arăta întotdeauna impecabil. Chiar dacă vei dori să plantezi și câteva plante sau îl vei lăsa liber, gazonul îți oferă mirosul proaspăt de aer curat pe tot parcursul anului. Udat constant și tăiat cu regularitate, gazonul va crește bogat și uniform. În plus, poți folosi semințele pentru gazon și pentru a crea decorațiuni florale, cu pietre albe și diverși arbuști.

Întrebări frecvente

 

Ce tipuri de semințe pentru gazon găsesc la Brico Depot?


Vino la Brico Depot sau răsfoiește online gama de semințe pentru gazon de la brand-uri precum Everde, Johnsons, Starsem, Turfline sau Agrosel și bucură-te de culoarea vie a ierbii.
Cum aleg semințele de gazon potrivite?


Dacă îți dorești să le oferi copiilor un loc de joacă bine amenajat, poți opta pentru gazonul pentru teren. Acesta este mai dens și are o rezistență mai puternică la traficul intens. Pentru decorațiunile exterioare, pentru crearea unei zone pline de flori, poți opta pentru gazonul ornamental. Acesta va oferi un plus de frumusețe și eleganță colțișorului tău parfumat.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 4 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360