Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Unelte electrice

A venit vremea să îți pui la punct trusa de scule și să apelezi la cele mai bune unelte eletrice pentru lucrările tale. Brico Depot îți pune la dispoziție o gamă variată de scule profesionale cu ajutorul cărora vei reuși să faci față și celor mai mari provocări.

Instrumentele ce funcționează pe bază de electricitate sunt cele mai eficiente variante la care poți apela. Iar cu ajutorul Brico Depot, le poți găsi exact pe cele care îți trebuie pentru a-ți duce toate planurile la bun sfârșit.

Găsești în oferta noastră uneltele necesare pentru a-ți renova sau amenaja propria locuință. Ai la dispoziție o gamă variată de instrumente care te pot ajuta pe tot parcursul acestor procese. Chiar și în cazul în care îți construiești un spațiu nou, există unelte electrice care vor facilita toți pașii necesari.

De la bormașini și șefluitoare și până la pistoale de vopsit, tot necesarul de unelte electrice de calitate poate fi găsit în oferta noastră. Toate sculele pe care le poți achiziționa de la Brico Depot vor aduce un plus de calitate în activitatea ta.

Grație eficienței lor, aceste unelte electrice îți vor completa trusa de scule și te vor ajuta să bifezi toți pașii unui plan mai rapid și mai eficient.

Poți fi sigur de calitatea produselor Brico Depot, deoarece ele sunt fabricate de producători de renume. De asemenea, ai garanție de lungă durată. Unele scule vin chiar cu garanție pe viață.

La Brico Depot găsești unelte la prețuri excelente. Îți oferim mereu ofertei de top. Atât pe site, cât și prin intermediul aplicației care este compatibilă atât cu iOS cât și cu Android, poți fi mereu la curent cu cele mai tari promoții.

Ai acces și la livrare la domiciliu sau în magazin. Trebuie doar să selectezi cea mai bună variantă pentru tine, iar noi îți vom livra produsele acolo unde dorești.

E timpul să îți pui în aplicare ideile de amenajare și planurile în mod eficient și sigur. Brico Depot îți sare în ajutor cu o colecție vastă de mașini de găurit și înșurubat, adaptabile stilului tău de lucru și spațiilor pe care le poți utiliza. La Brico Depot îți oferim o gamă bogată și foarte variată de modele din care să alegi echipamentele potrivite pentru obiectivele tale. Cauți o mașină de găurit care să facă față și suprafețelor dure, cărora nu le poți da de cap? În oferta noastră ai soluții puternice, care garantează eficiența în timp scurt. Dacă vrei să incluzi în trusa ta cu scule o unealtă care să te ajute pe tot parcursul planului tău atunci când vrei să dai găuri sau să înșurubezi, la Brico Depot găsești și soluții multifuncționale. Am selectat produse care răspund la toate nevoile, pentru a-ți oferi eficiență în ceea ce privește montarea obiectelor de mobilier, bazate pe funcționalitate. Dacă ești meseriaș și ai nevoie de o unealtă pe care să te poți baza tot timpul, pentru a face față lucrărilor complicate, Brico Depot îți oferă o selecție numeroasă de obiecte potrivite oricărui tip de spațiu. Adaptabilitatea uneltelor pe care ți le oferim este facilitată și cu ajutorul numeroaselor accesorii care le însoțesc sau pe care le poți cumpăra separat, tot de la noi. Le vei găsi în magazinele noastre pe toate, sau pe poți cumpăra direct de pe sute sau din aplicație în siguranță, la cele mai bune prețuri. Folosește opțiunea de livrare la domiciliu atunci când comanzi produsele de pe site, astfel te asiguri că produsele vor ajunge cu bine la destinație!

E timpul să începi cu dreptul orice plan. Alege să lucrezi eficient încă din faza de început a lucrărilor pe care le desfășori. Brico Depot îți sare în ajutor cu o colecție vastă de ciocane rotopercutoare și demolatoare practice, adaptabile oricărui tip de material. Am selectat produse care răspund la toate nevoile, pentru a-ți oferi soluții eficiente în ceea ce privește găurirea și demolarea rapide și fără complicații, bazate pe funcționalitate. Dacă ai planuri personale sau vrei să îți reamenajezi locuința în timp scurt și fără eforturi foarte mari, găsești numeroase variante de ciocane rotopercutoare și demolatoare puternice. Acestea vor face față și celor mai solide materiale, în așa fel încât să îți poți pregăti imediat terenul pentru următoarele faze ale planurilor tale. Dacă ești meseriaș și vrei să ai mereu clienți mulțumiți, tot la noi găsești soluții puternice și cu accesorii care te vor ajuta să te adaptezi cu succes suprafețelor dure și să faci față și celor mai complicate lucrări pe care le poți întâlni. Găsești la noi produse cu ajutorul cărora poți sparge metal, lemn, beton, dar și plastic. Cauți ciocane rotopercutoare și demolatoare pe care să le poți manevra și transporta cu ușurință? La Brico Depot îți asigurăm tot necesarul de scule de cea mai bună calitate, la cele mai bune prețuri. Cumpără-le fără griji din toate magazinele noastre din țară. Poți alege să cumperi produse de calitate și online, de pe site sau din aplicația noastră. Acolo poți fi primul care află despre ofertele și promoțiile marca Brico Depot. Ai varianta de a alege să îți aducem magazinele în cel mai apropiat magazin sau să ți le livrăm chiar la tine acasă. Astfel, vei fi sigur că intri în posesia produselor dorite care vor ajunge la tine în deplină siguranță.

De acum poți să îți faci treaba ca un adevărat profesionist. Completează-ți trusa de scule cu cele mai rezistente și eficiente freze și rindele electrice. Brico Depot sare în ajutorul tău cu o colecție vastă de produse puternice, adaptabile oricărui tip de lemn. Am selectat produse care răspund tuturor nevoilor care pot apărea în viața unui meseriaș care lucrează cu lemn. Îți oferim soluții sigure și creative, pentru ca tu să poți să îți faci treaba în condiții de confort și să obții rezultate dintre cele mai bune. Lemnul este un material care joacă simultan două roluri - decorativ și util. Tocmai de aceea, este o soluție extrem de populară și care poate fi folosită într-o mulțime de planuri. Pentru a-l putea manipula cu lejeritate, poți alege din oferta naostră scule care garantează calitatea și durabilitatea. Rezistente și eficiente, variantele de freze și rindele electrice pe care Brico Depot ți le pune la dispoziție te vor ajuta să îți pui mai bine în valoare priceperea. Dacă ai un atelier propriu și prelucrezi lemnul doar ca hobby sau pentru uz personal, găsești la noi opțiuni numeroase de freze și rindele de dimensiuni mici. Acestea îți vor garanta eficiență și siguranță în utilizare. Dacă ești un meseriaș care construiește obiecte din lemn pentru clienții săi, poți obține satisfacția deplină a acestora cu ajutorul celor mai bune scule profesionale din această categorie. Le vei găsi în magazinele noastre pe toate, împreună cu alte accesorii care asigură eficiență sporită. Descoperă pe site și în aplicația Brico Depot cele mai bune oferte la freze și rindele electrice. Folosește opțiunea de livrare la domiciliu atunci când comanzi produsele de pe site, astfel te asiguri că produsele vor ajunge cu bine la destinație!

E cel mai bun moment să îți faci munca mai ușoară și să îți eficientizezi activitatea! Cu ajutorul celor mai bune fierăstraie electrice, pe care le poți găsi în oferta noastră, vei reuși să obții tăieturi mult mai precise. Totul, într-un timp scurt și cu minum de efort fizic. Un rol al uneltelor specializate este acela de a ușura viața meseriașilor. Iar fierăstraiele electrice pe care ți le oferim fac față cu brio și celor mai dure materiale. Găsești la Brico Depot fierăstraie electrice care pot tăia lemnul și metalul fără probleme. Îți oferim fierăstraie electrice de calitate în diferite forme, modele și cu moduri de acțiune distincte. La noi găsești fierăstrău circular, fierăstrău sabie, dar și fierăstrău pendular. Toate aceste echipamente au menirea de a-ți garanta eficiența maximă în planurile tale. Pentru fiecare tip de material, sunt necesare versiuni speciale de pânze. Am luat în calcul și acest aspect atunci când am format gama pe care ți-o punem la dispoziție. Așa că la Brico Depot găsești rezerve de pânze speciale pentru lemn și plastic, dar și pentru metal. În această categorie găsești și accesoriile necesare pentru o funcționare longevivă și eficientă a fierăstraielor. La Brico Depot ai garanția unei game de produse pe care o actualizăm în permanență doar cu variante de calitate. Această calitate este asigurată și cu ajutorul unor perioade de garanție generoase pe care le oferim. Colaborăm cu producători de renume, iar fierăstraiele electrice pe care le vindem pot fi alese în funcție de putere, tipul de alimentare, brand și multe alte criterii. Astfel, ai siguranța că vei face o alegere inspirată pentru atelierul tău. Brico Depot îți oferă acces la recenziile celor care au cumpărat produsele înaintea ta. Totodată, poți comanda direct de pe site produsele, iar noi ți le vom livra fie acasă, fie în cel mai apropiat magazin!

Un plan finalizat cu succes este acel plan la care lucrezi doar cu materiale de calitate. Știm cât de mult contează să ai acces la cele mai bune scule. Tocmai de aceea îți oferim polizoare unghiulare / flexuri de cea mai bună calitate. Cauți o soluție de polizor unghiular / flex care să te ajute să prelucrezi cu ușurință absolut orice material necesar în planurile tale? La Brico Depot găsești polizoare puternice, ideale pentru suprafețe variate. Oricât de dur ar fi materialul pe care-l ai de gestionat, sculele pe care le găsești în oferta noastră vor face față. Ai un atelier unde pui la punct lucrări importante care implică prelucrarea lemnului sau a metalului? Alege un polizor unghiular puternic din oferta noastră și fă-ți treaba fără griji. Dacă ești în căutarea unor soluții utile pe termen lung, de la producători care garantează calitatea și eficiența, la Brico Depot ai o gamă variată din care poți alege. Alege tot din această categorie și accesoriile esențiale pentru a putea să îți folosești mereu flexul la capacitate maximă. Scapă de grija că nu poți manipula așa cum îți dorești materialele de care ai nevoie în planurile tale. Alege dintre modelele numeroase de polizoare unghiulare / flexuri disponibile pe site. Cumpără online în siguranță, la cele mai bune prețuri, scule care se evidențiază prin eficiență și care pot fi manevrate cu lejeritate. Folosește opțiunea de livrare la domiciliu atunci când comanzi produsele de pe site, astfel te asiguri că produsele vor ajunge cu bine la destinație!

Atunci când ești meseriaș și te ocupi de planuri importante, atenția la detalii trebuie să fie maximă. Pentru a pune bazele unui plan reușit sau pentru a finaliza cu bine o lucrare deja începută, ai nevoie de scule care să îți asigure precizia. Cu ajutorul unei mașini de șlefuit eficiente, vei reuși să pregătești în mod perfect suprafețele pentru a obține rezultatul final dorit. Brico Depot îți oferă o gamă bogată de șlefuitoare de cea mai bună calitate. Poți alege dintr-o mulțime de modele care au fost special concepute pentru a face față și celor mai mari provocări. Cu ajutorul șlefuitoarelor de calitate, poți să netezești suprafețe plane și curbate din materiale variate. Ai nevoie să șlefuiești o suprafață din lemn sau un perete pe care vrei să îl repari? Achiziționează un șlefuitor și te vei bucura de rezultate garantate. Completează-ți atelierul cu o mașinărie eficientă, care nu produce mult zgomot și care poate să șlefuiască rapid suprafețele, fără a face praf în încăpere. Dacă vrei să fii sigur că poți folosi șlefuitorul tău pentru absolut orice plan, completează-l cu accesoriile speciale pe care le poți cumpăra tot de la Brico Depot. Prin intermediul site-ului Brico Depot și al aplicației noastre, disponibile pe iOS și Android, poți afla despre cele mai bune oferte la șlefuitoare. Profită de prețurile excelente și de prestigiul brandurilor alături de care colaborăm pentru a-ți pune la dispoziție scule rezistente și eficiente. Brico Depot se angajează să îți ofere întotdeauna produse de cea mai bună calitate, dar și servicii de top. Cumpără cea mai bună marfă din magazinele noastre deschise în toată țara și bucură-te de calitatea garantată. Dacă nu găsești un produs, poți să îl comanzi direct online. Ai posibilitatea de a alege să ți-l livrăm direct la domiciliu sau să îl ridici din cel mai apropiat sediu.

E vremea să dai culoare planurilor tale și să îți completezi arsenalul de scule cu cele mai eficiente pistoale de vopsit! Poți găsi în gama pe care ți-o punem la dispoziție doar soluții de cea mai bună calitate. Cu ajutorul acestora, vei obține exact rezultatele finale pe care ți le propui la startul unui plan. Fie că vrei să vopsești obiecte la tine acasă sau că ești un meseriaș care vrea să aibă întotdeauna clienți mulțumiți, este esențial ca sculele pe care le utilizezi să fie eficiente și să genereze rezultate fiabile. Iar când vine vorba de vopsit, nimic nu bate eficiența unui pistol de vopsit. Brico Depot îți oferă o gamă variată de pistoale de vopsit puternice și eficiente. Cu ajutorul acestora, vei putea aplica în mod rapid și uniform vopsea pe suprafețe de diferite tipuri. Cele mai bune pistoale de vopsit îți vor oferi garanția că nu dai greș și că nu îți scapă niciun loc pe care îl vrei acoperit cu vopsea. La noi găsești cele mai bune soluții și pentru atunci când vrei să te asiguri că vopseaua este pregătită perfect pentru a putea fi aplicată. Cauți calitate la cele mai înalte standarde și prețuri accesibile? La Brico Depot primești tot ce ți-ai dorit. Alege pistoale de vopsit puternice și rezistente. Fii sigur că obții mereu culoarea pe care ți-o dorești și că pregătești și aplici vopseaua fix așa cum trebuie. Nu uita că pe site-ul și aplicația Brico Depot ai oferte și promoții excelente la produsele din această categorie. Îți oferim produse de calitate și servicii pe măsură. Poți alege să cumperi marfa direct din magazinele noastre din toată țara sau să o comanzi online. Îți putem aduce produsele dorite chiar la tine acasă sau ți le putem transporta în cel mai apropiat sediu.

Planurile cu cele mai bune rezultate sunt acelea care pornesc de la o bază sănătoasă. Pentru a te asigura că lucrezi eficient, este necesar să te ocupi foarte bine de curățarea suprafețelor. Fie că este vorba despre suprafețe din lemn, metal sau plastic, poți pregăti totul cu ajutorul unor suflante cu aer cald. Un suflant cu aer cald sau pistol cu aer cald, așa cum mai este numită această sculă, îți poate oferi o mână importantă de ajutor. Asta deoarece, prin intermediul unui astfel de pistol, poți curăța prin dezlipiere suprafețele vopsite sau lăcuite. Este foarte important să știi că un suflant cu aer cald nu trebuie utilizat la nivelul suprafețelor pe care s-au aplicat vopsele cu plumb sau produse inflamabile. Asta pentru că temperatura ridicată generată de ustensilele cu aer poate conduce la accidente nedorite. Brico Depot îți oferă suflante cu aer cald de la producători de renume, care vin cu instrucțiuni extrem de clare cu privire la modul în care trebuie utilizate. Produsele noastre sunt special alese pentru a putea fi folosite cu lejeritate. Vrei un pistol cu aer cald ușor de folosit, ergonomic și care facilitează reglarea în funcție de tipul planului pe care îl ai? La Brico Depot găsești soluții de cea mai bună calitate, la prețuri extrem de competitive. Pentru a fi sigur de calitatea produselor noastre, îți oferim cele mai generoase termene de garanție. Profită de super ofertele și promoțiile marca Brico Depot, pe care le poți afla accesând site-ul nostru sau descărcându-ți aplicația disponibilă pe iOS și Android. Cumpără suflante cu aer cald din magazinele noastre din țară. Dacă preferi să comanzi online sau nu găsești marfa dorită în magazin, nu uita că Brico Depot îți oferă transportul produselor la domiciliu sau posibilitatea de a le avea livrate în cel mai apropiat sediu al nostru.

A venit vremea să te asiguri că trusa ta de scule este completă. Viața de meseriaș este una care te expune multor provocări, mai ales atunci când nu ai toate uneltele de care ai nevoie. Chiar dacă îți pui în practică abilitățile de meseriaș doar la nivelul propriei locuințe, tot este foarte important să te bucuri de echipamente de calitate, adaptabile multor tipuri de misiuni și materiale. Brico Depot îți oferă unelte multifuncționale de cea mai bună calitate. Cu ajutorul unei astfel de scule, poți duce la bun sfârșit o mulțime de procedee complexe, dar esențiale pentru lucrări reușite. O unealtă multifuncțională de cea mai bună calitate poate să te ajute în planurile tale în moduri remarcabile. Ea poate tăia, șlefui și răzui cu mare precizie materiale dure precum lemnul, plasticul sau chiar metalul. Vrei unelte multifuncționale la prețuri bune și cu eficiență dovedită? La Brico Depot găsești cele mai bune scule, de la producători celebri în întreaga lume. Poți folosi un instrument performant pentru a fi sigur că obții mereu cele mai bune rezultate în atelierul propriu. Și în cazul în care ești un profesionist care se ocupă de nevoile clienților săi, o unealtă multifuncțională te poate ajuta să le oferi acestora rezultate de cea mai bună calitate. Alege să nu mergi pe improvizații și achiziționează un instrument care te va ajuta în toate lucrările tale. Alege din oferta Brico Depot cea mai bună unealtă multifuncțională pentru planurile pe care ai de gând să le pui în aplicare și profită de prețurile excelente pe care le practicăm. Cumpără direct din magazinele noastre din țară cele mai bune scule. În cazul în care nu găsești produsul dorit în magazin, nu uita că Brico Depot îți oferă posibilitatea să optezi pentru livrare la domiciliu sau să îți aducă unealta dorită în cel mai apropiat sediu.

Este momentul să îți completezi trusa de scule cu un pistol de lipit. Unealtă apreciată dintotdeauna de meseriași, pistolul de lipit face parte din categoria instrumentelor de care nu ai cum să te lipsești. Ai obiecte electronice care s-au defectat, dar pe care crezi că le poți salva? Cumpără un pistol de lipit și profită de eficiența dovedită a acestor aparate. De la componente din plastic sau lemn și până la piese din metaluri dure, un pistol de lipit de cea mai bună calitate poate să unească orice. Poți alege să folosești pistolul de lipit și dacă ai probleme la instalația electrică a mașinii. Cu pricepere, tact și echipamente de calitate, poți rezolva problemele minore chair la tine acasă, fără a fi nevoie să te deplasezi la service și să plătești tarife mari. Soluțiile moderne de pistoale de lipit disponibile în oferta noastră funcționează cu ajutorul batoanelor adezive termic. În același timp, poți merge și pe varianta clasică a aliajului de lipit electronic. Eficiența este dovedită în ambele situații. Îți oferim nu doar pistoale de lipit de la producători de renume, ci și accesorii indisplensabile, care te vor ajuta să obții o lipire eficientă și longevivă. Produsele din această categorie beneficiază de o perioadă de garanție generoasă, pentru ca tu să ai siguranța calității și a fiabilității. Practicăm prețuri excelente, dar îți oferim produse pe care poți fi sigur că te poți baza. Pe site-ul nostru, dar și în aplicația Brico Depot, disponibilă pe iOS și Android, ai acces în permanență la oferte și promoții extrem de avantajoase. De asemenea, îți oferim posibilitatea de a comanda online produsele favorite. Ți le putem livra chiar la tine acasă, dar ai și varianta de a alege să ți le aducem în cel mai apropiat magazin Brico Depot

Alegerea bancului de lucru potrivit devine mult mai ușoară la Brico Depot datorită faptului că am inclus în gama de unelte profesionale pentru construcții produse de calitate la prețuri avantajoase. Găsești la noi diverse modele de polizoare de banc, bormașini banc cu coloană, fierăstraie circulare banc, mașini de găurit staționare și mașini de găurit cu coloană. Asigură reușita lucrărilor tale de construcții cu ajutorul uneltelor potrivite de la Brico Depot!

Șurubelnițe electrice

E timpul să îți pui în aplicare planurile în cele mai bune condiții de siguranță. Brico Depot îți sare în ajutor cu o colecție vastă de șurubelnițe electrice, adaptabile nevoilor tale și elementelor pe care le ai de montat. Indiferent că locuiești la bloc sau la casă, cu siguranță se întâmplă deseori să ai de montat obiecte de mobilier. Siguranța este cel mai important lucru de care trebuie să ții cont. Am selectat produse care răspund la toate nevoile, pentru a-ți oferi soluții creative și durabile în ceea ce privește mobilierul pe care îl ai montat. Stai fără griji cu ajutorul șurubelnițelor electrice alese special pentru a-ți asigura o fixare excelentă a tuturor obiectelor. Dacă ești meseriaș și vrei să le asiguri clienților tăi servicii de montaj de calitate, care să îi determine să te recomande și altora, alege din gama noastră de șurubelnițe electrice eficiente și extrem de ușor de manevrat și deplasat. De acum îți poți ușura munca, pentru că Brico Depot îți pune la dispoziție o gamă bogată de modele dintre cele mai eficiente. Sculele din oferta noastră îți asiigura energia necesară pentru prinderi rezistente pe termen lung și pentru lucrări terminate rapid și fără oboseală. Sună bine, nu? În plus, ai și prețuri extrem de competitive și termene de garanție generoase. Găsești în magazinele noastre toate șurubelnițele electrice din oferta Brico Depot, împreună cu alte accesorii care asigură confort sporit și eficiență la montaj. Dacă preferi să cumperi online, rămâi pe site și descarcă-ți aplicația Brico Depot pentru a fi mereu la curent cu cele mai tari promoții și oferte pe care le oferim. Comandă online și îți livrăm produsele în cel mai apropiat sediu sau chiar la tine acasă.

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Gamele noastre

Erbauer a construit uneltele electrice pe care te poţi baza pentru a obţine rezultate profesionale an după an, câştigându-şi locul în trusa de unelte. Unelte fiabile care funcţionează foarte bine pentru a performa. Fiabile. Durabile. Rezistente.

Gama Site oferă echipament de protecție rezistent și potrivit pentru siguranță în proiectele tale. Sigur, flexibil, rezistent, deoarece proiectele de îmbunătățire a locuinței necesită îmbrăcăminte de lucru adecvată.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

În timp ce bormașinile obișnuite se folosesc la găurirea lemnului, metalului sau a materialelor plastice, în general la găurirea materialelor mai moi, bormașinile cu percuție te vor ajuta...

Polizorul unghiular sau flexul este utilizat frecvent, fie că este vorba despre domeniul construcțiilor sau al prelucrării metalelor. Polizoarele unghiulare sunt folosite pentru tăierea, prelucrarea ș...

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360