Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Usi de exterior

Cele mai căutate

Produse din categoria Usi de exterior

Pagină
Pagină

Primul lucru pe care îl vezi când ajungi acasă este ușa de la intrare, așa că este important să fie nu doar rezistentă, ci și să aibă un aspect plăcut.

De aceea, ți-am pregătit la Brico Depot o gamă variată de uși de exterior, din diverse materiale durabile, cu dimensiuni și stiluri diferite, din care să alegi ceva pe placul tău:

 • Uși metalice de exterior
 • Uși pentru balcon
 • Uși de intrare cu deschidere pe dreapta
 • Uși de intrare cu deschidere pe stânga

Am adăugat în gamă o mulțime de variante de culori, pentru ca tu să poți alege ceva potrivit casei și preferințelor tale:

 • Alb
 • Wenge
 • Gri
 • Maro
 • Antracit
 • Multicolo
 • Crem

Este important ca toate aspectele de amenajare și design să fie potrivite stilului tău, iar ușa de exterior este un element important nu doar pentru siguranță, ci și pentru aspectul general al casei și pentru starea pe care ți-o creează.

Te așteptăm online și în magazine să alegi ușa pentru exterior potrivită casei tale și să te bucuri de calitate la cele mai bune prețuri.

Întrebări frecvente

 

Ce criterii trebuie să iau în considerare când aleg ușa de exterior?


Atunci când alegi ușa de exterior pentru casa ta, este important să știi care este dimensiunea de care ai nevoie, materialul din care dorești să fie fabricată și designul care se potrivește cel mai bine cu stilul tău și al casei tale.

Cel mai important este să măsori cu atenție spațiul în care ușa de exterior va fi montată și să alegi sistemul și accesoriile de fixare potrivite, care să ofere siguranță.
Ce branduri de uși de exterior sunt disponibile la Brico Depot?


Pentru ușile de exterior, poți opta pentru varianta potrivită de la Bella Casa, Meixin, Fulda, Maco Urban, Arta Door Architect sau Hamburg, fiind fabricate din materiale durabile și rezistente, disponibile într-o mulțime de stiluri și culori.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360