Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Lambriuri

Cele mai căutate

Produse din categoria Lambriuri

Pagină
Pagină

La Brico Depot găsești toate tipurile de lemn de construcții de care ai nevoie pentru realizarea finisajelor interioare sau exterioare.

Dacă ești în căutare de lambriu și nu știi ce să alegi, în funcție de destinația pe care acesta o va avea, la Brico Depot vei găsi:

 • Lambriu din lemn, MDF, rășinoase, folosit de obicei la finisajele de interior;
 • Lambriu din PVC, utilizat pentru exterior, datorită rezistenței ridicate la apă și raze ultraviolete.

Cu un aspect estetic elegant, lambriul se montează foarte ușor și se repară la fel de simplu. Acesta poate fi montat de profesioniști, dar și de amatori. La Brico Depot ai posibilitatea de a alege lambriul de care ai nevoie în funcție de material, culoare și dimensiuni.

Dacă folosești lambriu din lemn la interior, alege culoarea care se potrivește cu gresia sau parchetul încăperii, ori vopsește-l chiar tu în nuanța preferată. La Brico Depot găsești lambriu din gama Vilo în diferite nuanțe:

 • Maro
 • Alb
 • Crem
 • Gri

Indiferent dacă folosești lambriu la interior sau exterior, pentru un finisaj perfect, trebuie să știi că pe Brico Depot găsești și multe tipuri de accesorii de care vei avea nevoie pentru montarea corespunzătoare a lambriului și anume:

 • Profil de îmbinare lambriu, folosit la îmbinarea panourilor de lambriu;
 • Profil de colț lambriu, se utilizează pe post de colț interior și colț exterior;
 • Profil de terminație lambriu, se utilizează pentru a finisa lambriul la îmbinarea cu tavanul;
 • Profil plintă lambriu, se utilizează pentru îmbina lambriul cu podeaua.

Dimensiunile lambriului încep de la 1000 mm lungime, 105 mm lățime și 12 mm grosime, până la 3000 mm lungime, 250 mm lățime și 7 mm grosime.

Întrebări frecvente

 

Ce tipuri de lambriuri găsesc la Brico Depot?


La Brico Depot vei găsi o gamă variată de lambriuri, dintre care menționăm:

 • Lambriuri din PVC
 • Lambriuri din lemn de rășinoase
 • Lambriuri semirotunde
Ce accesorii găsesc la Brico Depot pentru montarea lambriului la interior?


Pentru o montare corectă a lambriului la interior ai nevoie de profil de îmbinare, profil de colț, profil de terminație și profil de plintă. Cu aceste accesorii și cu o variantă de lambriu potrivită designului ales vei obține rezultate remarcabile. Toate aceste accesorii le găsești în magazinele Brico Depot sau online.Cum beneficiez de serviciul Debitare lemn?


La Brico Depot ai la dispoziție de asemenea și serviciul Debitare lemn, cu ajutorul căruia ai posibilitatea de a debita plăci lemnoase (PAL, OSB, HDF, MDF, placaj). Pentru a afla mai multe detalii, citește mai multe detalii despre Serviciul de debitare lemn aici.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360