Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Aparate electrice de masura

Produse din categoria Aparate electrice de masura


Ține totul sub control cu ajutorul aparatelor electrice de măsură pe care le găsești la Brico Depot:

  • Stație meteorologică digitală;
  • Șurubelniță tester digital;
  • Termometru exterior;
  • Multimetru digital;
  • Multimetru cu clește;
  • Priză control energie cu ecran;
  • Tester tensiune;
  • Termometru analogic.

Stația meteorologică digitală este un dispozitiv care înregistrează și afișează temperatura interioară sau exterioară. Aceasta poate fi montată pe un perete din casă sau la exterior pentru a monitoriza schimbările de temperatură sau poți apela la un temometru pentru exterior care îți va arăta cu exactitate câte grade sunt în orice moment. Stațiile meteorologice sunt prevăzute cu ecran LCD, cu dimensiuni mici, ce pot fi montate cu ușurință, având și un design estetic plăcut.

Șurubelnița tester digitală testează curentul alternativ și curentul continuu care este transmis către electrocasnice sau alte aparate electrice conectate la priză, semnalizând acustic și luminos dacă ceva nu este în regulă, fiind de mare ajutor pentru verificarea precisă a instalațiilor.

Testerul pentru tensiune universal, detectează tensiunea electrică și întreruperile din circuitele electrice. Aceasta se utilizează pentru a detecta tensiuni de 220 - 250 V. Astfel, vei descoperi dacă prizele suportă aparatele electrocasnice sau electronice pe care dorești să le pui în funcțiune.

Multimetrul digital este un aparat profesional ce este folosit pentru măsurarea diverselor mărimi electrice diverse, precum tensiune electrică (12 şi 24 V cc, 220 V ca), intensitate electrică (0 - 10 A cc) şi rezistenţă electrică (100 Ω - 2 MΩ).

Alege aparatul de care ai nevoie din gama oferită de Brico Depot și beneficiezi de prețuri competitive la produse calitative și de mare ajutor în diverse situații legate de tensiunea electrică

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360