Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Generatoare

Cele mai căutate

Produse din categoria Generatoare


Te-ar putea interesa și:

Canistre, Ulei motor, Panouri solare, Lanterne.


Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale, Brico Depot îți pune la dispoziție o gamă largă de generatoare dintre care să poți alege cu ușurință modelul care se mulează pe necesitățile tale. Vei găsi atât modele profesionale, unele dotate și cu invertor de sudură, cât și mai simple pentru casă.

În oferta Brico Depot, la unelte și scule , secțiunea generatoare, ai la dispoziție mai multe modele în funcție de cele 3 praguri de putere:

 • de putere mică: 650 W, 1100 W, 2000 W, 2200 W
 • de putere medie: 2400W, 2500W, 2800 W, 3000W, 3100W, 3600W, 5000W
 • de putere mare: 6500W, 7500W.

Pentru a afla puterea necesară, trebuie să iei în calcul aparatele pe care vrei să le alimentezi la generator și să suplimentezi cu 2,5, deoarece multe aparate electrocasnice sunt de tip inductiv și au nevoie de o putere mai mare la pornire.

Turația generatoarelor este de 3600 rpm. Deoarece greutatea aparatelor este mare (sunt și generatoare care cântaresc între 80 – 100 kg), este esențial să știi de la inceput dacă ai nevoie de un model staționar sau de un model portabil.

Dacă vei avea nevoie să îl muți, poți să alegi din oferta Brico Depot modele de generatoare cu mâner și roți, fiind mult mai ușor de manipulat.

Produsele din ofertă pot fi cu pornire:
• electronică, utilă în caz că ai nevoie de un generator care trebuie să pornească automat atunci când nu mai ai curent la rețea
• manuală.

Și volumul rezervorului este de interes atunci când faci alegerea și ai la dispoziție generatoare de:

 • 4L
 • 6L
 • 15L
 • 25L.

Numărul de prize este important atunci când vrei să alimentezi direct diferite aparate si poți să alegi cu:

 • 2 prize
 • 3 prize, dintre care 2 Schuko monofazice și 1 trifazică cu pini
 • 4 prize, dintre care 3 la 230 V si 1 la 400V.

Bineînțeles că este de interes și producătorul, deoarece îți dorești să ai un generator de calitate, la care poți avea service și piese de schimb la nevoie, iar la Brico Depot găsești generatoare de la mai multe branduri, precum:

 • Daewoo
 • Gospodarul Profesionist
 • Power
 • Raider
 • Stanley

Întrebări frecvente

 

Ce tipuri de generatoare găsesc la Brico Depot?


Oferta de generatoare Brico Depot este foarte variată și găsești mai multe tipuri de generatoare precum: generator de curent electric staționar pentru utilizare majoră, de putere mare; generatoare de curent electric staționare pentru utilizare moderată, de putere medie, care sunt utile atunci când locuiești într-o zonă unde sunt întreruperi de curent; generator de curent electric portabil, de putere mică, pe care îl poți lua cu tine și în vacanțe sau în alte locuri unde este necesară prezența unui astfel de aparat.
Ce caracteristici sunt importante când aleg un generator?


In oferta Brico Depot ai atât generatoare care au pornire electrică, cât și modele cu pornire manuală. O altă caracteristică de bază este turația motorului, marea majoritate a generatoarelor din ofertă având o turație de 3600 rpm. Capacitatea rezervorului variază de la 4L, 6L, de capacitate medie, la 15L, 25 L, de capacitate mare. Poți găsi inclusiv generator cu invertor de sudură, dacă lucrezi în acest domeniu. Dacă plănuiești să lași generatorul la vedere, poate fi important să aibă și un design plăcut, și poți găsi modele divers colorate: galben, roșu, portocaliu și negru. Nu în ultimul rând, vei găsi generatoare de la diferite branduri precum Daewoo, Gospodarul Profesionist, Power, Stanley etc.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360