Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Plase tantari

Produse din categoria Plase tantari

Pagină
Pagină

La Brico Depot poți alege în funcție de nevoile tale din următoarele tipuri de plase pentru țânțari:

 • Plase din aluminiu
 • Plase pentru țânțari din PVC
 • Plase magnetice din polistiren
 • Profil aluminiu anti-insecte

Oferim accesorii pentru a susține plasele pentru țânțari cum sunt colțarele:

 • Colțare rectangulare
 • Colțare ramforsare albe
 • Colțare ramforsare maro

Rola cu două capete pentru fixarea garniturii plaselor anti-instecte este accesoriul folosit în construcția sitelor anti-insecte, care te ajută să etanșezi plasele în suportul special amenajat al ramei, oferindu-ți siguranța durabilității, fără desprindere sau rupere pe termen lung.

Potrivită atât pentru uși, cât și pentru ferestre, rola este confecționată din plastic, de culoare albastru-deschis.

Întrebări frecvente

 

Ce tipuri de plase de țânțari găsesc pe Brico Depot?


În magazinul nostru online, dar și în cele fizice, găsești o gamă variată de plase de țânțari potrivite pentru casa ta. În funcție de materialul din care sunt fabricate poți opta pentru următoarele tipuri de produse: Plasă pentru insecte din PVC, Plasă pentru insecte din aluminiu, Plasă magnetică polistiren, Plasă anti-insecte din fibră de sticlă.
Cum aleg plasele de țânțari potrivite?


Plasele contra insectelor sunt de multe tipuri și vin într-o gamă variată de culori și forme. Cu toate că plasele de țânțari au același scop, de a opri insectele să pătrundă în interiorul locuinței, designul și tipul lor este diferit. Cele mai utilizate plase de țânțari sunt cele pe balamale, cele fixe, plasele de țânțari magnetice, de tip rulou sau cele pentru ușă.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360