Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Lemn de construcții

Brico Depot vine în întâmpinarea ta cu o gamă specială de produse excepționale, care se remarcă prin utilitate, calitate și performanță crescută. Am pregătit pentru clienții noștri o selecție variată de lemne pentru construcții, astfel încât, poți transforma orice idee în realitate cu ajutorul unor accesorii ingenioase. Ideale pentru orice tip de lucrare, lemnele pentru construcții disponibile în magazinele Brico și pe site oferă un nivel crescut de calitate și rezistență în timp.

Încercăm să includem în oferta noastră doar produse indispensabile, care satisfac nevoile fiecărei persoane, indiferent de nevoile de amenajare sau construcție. În cadrul acestei game vei găsi grinzi, șipci, plăci de OSB, PAL, lambriuri, rigle, profile și scânduri. Așadar, ai la îndemână absolut toate materialele necesare pentru realizarea visului tău.

Dacă vrei să renovezi rapid și fără bătăi de cap interiorul locuinței tale, alege cu încredere foi de OSB rezistente, lambriuri atrăgătoare sau plăci de PAL, unul dintre cele mai utilizate tipuri de materiale. Lasă-ți imaginația să creeze obiecte incredibile de mobilier sau efectuează reparațiile necesare, prin intermediul lemnelor pentru construcții. Un avantaj considerabil îl reprezintă diversitatea materialelor din lemn, dimensiunile variate și modelele diferite. În plus, aceste produse accesibile sunt disponibile la prețuri incredibile, potrivite pentru orice buget!

Brico Depot te așteaptă mereu în cadrul magazinelor fizice, locul în care vei găsi doar produse calitative și informații importante din domeniul construcțiilor și al amenajărilor interioare. Comandă simplu și rapid din confortul casei tale, folosind opțiunea de livrare la domiciliu sau ridicare direct din magazinele Brico Depot.

Îți recomandăm

Conferă o rezistență optimă proiectelor tale și asigură o durabilitate sporită, alegând cherestea pentru construcții de calitate înaltă din oferta variată Brico Depot. Magazinul nostru îți oferă o gamă amplă de cherestea rindeluită și nerindeluită, de diverse dimensiuni. Tot la noi găsești și diverse tipuri de rigle, șipci și ornamente din lemn pentru proiecte personalizate.

Brico Depot, aliatul planurilor tale de amenajare a casei și grădinii te așteaptă în magazinele fizice și online cu cele mai bune soluții, surse de inspirație și produse pentru ca visele tale să se transforme rapid în realitate, la cele mai accesibile prețuri! Dacă ai un proiect de amenajare care include și folosirea unor elemente din lemn, poți alege plăci OSB potrivite pentru construcția de acoperișuri, rafturi, tavane, pereți sau construcții temporare ușoare. Plăcile OSB sunt rezistente în timp, datorită procesului de fabricație complex, care asigură durabilitate, OSB-ul este un material care nu întreține căldura, are în compoziție lemn și așchii de lemn dur, triplu stratificat, cu rol excelent izolator și termic. Placajele OSB sunt ușor de manevrat și de prelucrat, sunt stabile și pot fi folosite într-o multitudine de proiecte de construcții, cu rol izolator sau decorativ. La Brico Depot ți-am pregătit o gamă variată de modele de plăci OSB durabile, de cea mai bună calitate, din care să alegi tot ce ai nevoie pentru proiectul tău. Descoperă toate variantele, alege cantitatea de plăci OSB cu grosimea de care ai nevoie și ești gata de treabă! Colegii noștri îți stau la dispoziție cu sfaturi de amenajare și sugestii de produse, iar tu poți alege varianta de cumpărare cea mai bună pentru tine! Poți opta pentru comanda online, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazin. De asemenea, te așteptăm în vizită în magazinele noastre fizice să vezi toată gama de produse și să te lași inspirat de soluțiile noastre!

Fie că vrei să construiești mobilier personalizat pentru spațiul tău sau vrei să-ți eficientizezi zona de depozitare cu rafturi și polițe de calitate, noi îți punem la dispoziție o gamă variată de plăci de PAL de diverse dimensiuni. Descoperă oferta Brico Depot și comandă PAL în diverse nuanțe, de la alb și natural până la wenge.

Pentru orice proiect de amenajare, Brico Depot are pentru tine cele mai inspirate soluții, cele mai bune produse și prețurile cele mai accesibile, cu care tu să poți duce la îndeplinire planurile! Pe site și în magazinele fizice, te așteptăm întotdeauna cu articole și accesorii de cea mai bună calitate, iar colegii noștri îți stau mereu la dispoziție cu sfaturi și idei, dacă nu știi ce să alegi sau te poți hotărî asupra unui produs. Dacă ai în în plan un proiect de construcții și ai plecat în căutarea materialelor necesare, tot la Brico Depot este soluția! Pe lista ta de cumpărături se află și lambriuri, perfecte pentru placarea și decorarea pereților? La Brico Depot ai la dispoziție o gamă variată din care să alegi ce ți se potrivește! Lambriurile sunt o soluție de amenajare recomandată de majoritatea constructorilor, pentru că sunt ideale pentru finisarea și acoperirea pereților și tavanelor sau a plafoanelor false. Dacă vrei să obții un aspect rustic într-o încăpere, placarea cu lambriuri din lemn este soluția perfectă! În plus, lambriurile sunt ușor de montat și nu presupun o întreținere deosebită. Lambriurile nu acumulează igrasie, nu ruginesc, nu putrezesc, nu necesită vopsire sau lăcuire. La Brico Depot, aliatul planurilor tale de construcție și amenajare a casei și grădinii, îți oferim mai multe opțiuni de a face cumpărături, din care tu să o alegi pe cea potrivită pentru tine! Poți opta pentru comanda online, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazin sau ne poți vizita oricând în magazinele fizice, pentru a descoperi toată gama de produse!

Te-ar putea interesa și

Top produse sub 99 lei

Gamele noastre

Gama Site oferă echipament de protecție rezistent și potrivit pentru siguranță în proiectele tale. Sigur, flexibil, rezistent, deoarece proiectele de îmbunătățire a locuinței necesită îmbrăcăminte de lucru adecvată.

Turbodrive, noua gama de înaltă calitate de șuruburi profesionale pentru lemn. Calitatea face orice lucrare să reziste cât mai mult cu o nevoie minimă de mentenanță. De aceea, șuruburile Turbodrive adaugă valoare pentru performanțe maxime.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Casele din lemn sunt privite mai degrabă ca niște construcții de vacanță, destinate petrecerii timpului pe perioade scurte de timp, însă ele pot fi și locuințe permanente. Pline de farmec, cu u...

Dacă esti în procesul de construcție a unei case, te vei confrunta cu momentul ridicării brâului, un element structural important, care poate determina durabilitatea căminului tău. Pentru...

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360