Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Lemn de construcții

Brico Depot vine în întâmpinarea ta cu o gamă specială de produse excepționale, care se remarcă prin utilitate, calitate și performanță crescută. Am pregătit pentru clienții noștri o selecție variată de lemne pentru construcții, astfel încât, poți transforma orice idee în realitate cu ajutorul unor accesorii ingenioase. Ideale pentru orice tip de lucrare, lemnele pentru construcții disponibile în magazinele Brico și pe site oferă un nivel crescut de calitate și rezistență în timp.

Încercăm să includem în oferta noastră doar produse indispensabile, care satisfac nevoile fiecărei persoane, indiferent de nevoile de amenajare sau construcție. În cadrul acestei game vei găsi grinzi, șipci, plăci de OSB, PAL, lambriuri, rigle, profile și scânduri. Așadar, ai la îndemână absolut toate materialele necesare pentru realizarea visului tău.

Dacă vrei să renovezi rapid și fără bătăi de cap interiorul locuinței tale, alege cu încredere foi de OSB rezistente, lambriuri atrăgătoare sau plăci de PAL, unul dintre cele mai utilizate tipuri de materiale. Lasă-ți imaginația să creeze obiecte incredibile de mobilier sau efectuează reparațiile necesare, prin intermediul lemnelor pentru construcții. Un avantaj considerabil îl reprezintă diversitatea materialelor din lemn, dimensiunile variate și modelele diferite. În plus, aceste produse accesibile sunt disponibile la prețuri incredibile, potrivite pentru orice buget!

Brico Depot te așteaptă mereu în cadrul magazinelor fizice, locul în care vei găsi doar produse calitative și informații importante din domeniul construcțiilor și al amenajărilor interioare. Comandă simplu și rapid din confortul casei tale, folosind opțiunea de livrare la domiciliu sau ridicare direct din magazinele Brico Depot.

banner constructii
Grinzi Grinzi

Pentru toate planurile tale de amenajare, Brico Depot te așteaptă cu cele mai eficiente soluții și cele mai bune produse, la prețuri accesibile, pentru orice buget! Iar dacă ai în plan o lucrare de construcție și ai nevoie de o mulțime de articole și accesorii, la Brico Depot ai la dispoziție o gamă variată de produse de cea mai bună calitate, din care să alegi toate lucrurile de care ai nevoie! Pentru finisaje sau pentru o mai bună susținere și rezistență, poți alege grinzi din lemn nerindeluit, cărora le poți da forma de care ai nevoie. Grinzile din rășină au patru fețe plane suprapuse paralel și sunt disponibile în forma brută. Materialul din care sunt realizate este lemnul de rășină uscat în mod natural, la un volum ridicat. În plus, acestea sunt foarte rezistente la umiditate și temperaturi ridicate și sunt durabile în timp. Grinzile nerindeluite sunt cherestea uscată în uscătoare de capacitate mare și sunt potrivite pentru proiecte de amenajări interioare, acolo unde este nevoie de materie primă lemnoasă. Descoperă toate variantele de grinzi pe care ți le-am pregătit la Brico Depot și alege cantitatea și dimensiunile de care ai nevoie pentru planurile tale! Sunt ușor de montat, rezistente și eficiente pentru orice lucrare de construcție! La Brico Depot lucrurile sunt mereu simple, ușoare și la îndemână! Poți plasa comanda online, chiar din confortul propriei canapele și poți opta pentru livrarea acasă sau cu ridicare din magazin. Și nu uita că te așteptăm oricând în vizită să te lași inspirat de gama noastră de produse!

Șipci Șipci

Proiectele de construcție prezintă multe provocări, de aceea ai nevoie de cele mai bune soluții și de produse funcționale, eficiente și de cea mai bună calitate pentru a le duce la bun sfârșit în cel mai scurt timp exact așa cum ai visat! Fie că apelezi la profesioniști în construcții sau ești pasionat de bricolaj și vrei să faci lucrurile cu mâna ta, la Brico Depot găsești toate lucrurile de care ai nevoie pentru lucrările tale de amenajare a casei și locuinței! Dacă ai nevoie de șipci pentru construcția unui gard sau de ornamente din lemn pentru tapet, ori de colțare sau șipci pentru mobilă, la Brico Depot ai la dispoziție o gamă variată de modele și tipuri din care să le alegi pe cele potrivite! Șipcile din lemn sunt rezistente, durabile și ușor de prelucrat și asamblat, ai nevoie doar de uneltele de construcție potrivite! Descoperă toată gama de șipci din lemn de la Brico Depot, alege cantitatea și dimensiunile necesare și comandă! Dacă nu știi pentru ce variantă să optezi, colegii noștri îți pot da o mână de ajutor și sfaturi utile pentru toate planurile tale! Completăm în permanență gama de produse cu cele mai eficiente și calitative articole și accesorii pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale. Iar tu poți face cumpărăturile exact așa cum îți dorești! Poți plasa comanda online, cu ridicare din magazin sau livrare la domiciliu. Și ne poți face oricând o vizită în magazin, să vezi ce produse noi am mai adăugat în gamă și să te lași inspirat!

OSB OSB

Brico Depot, aliatul planurilor tale de amenajare a casei și grădinii te așteaptă în magazinele fizice și online cu cele mai bune soluții, surse de inspirație și produse pentru ca visele tale să se transforme rapid în realitate, la cele mai accesibile prețuri! Dacă ai un proiect de amenajare care include și folosirea unor elemente din lemn, poți alege plăci OSB potrivite pentru construcția de acoperișuri, rafturi, tavane, pereți sau construcții temporare ușoare. Plăcile OSB sunt rezistente în timp, datorită procesului de fabricație complex, care asigură durabilitate, OSB-ul este un material care nu întreține căldura, are în compoziție lemn și așchii de lemn dur, triplu stratificat, cu rol excelent izolator și termic. Placajele OSB sunt ușor de manevrat și de prelucrat, sunt stabile și pot fi folosite într-o multitudine de proiecte de construcții, cu rol izolator sau decorativ. La Brico Depot ți-am pregătit o gamă variată de modele de plăci OSB durabile, de cea mai bună calitate, din care să alegi tot ce ai nevoie pentru proiectul tău. Descoperă toate variantele, alege cantitatea de plăci OSB cu grosimea de care ai nevoie și ești gata de treabă! Colegii noștri îți stau la dispoziție cu sfaturi de amenajare și sugestii de produse, iar tu poți alege varianta de cumpărare cea mai bună pentru tine! Poți opta pentru comanda online, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazin. De asemenea, te așteptăm în vizită în magazinele noastre fizice să vezi toată gama de produse și să te lași inspirat de soluțiile noastre!

PAL PAL
Lambriuri Lambriuri

Pentru orice proiect de amenajare, Brico Depot are pentru tine cele mai inspirate soluții, cele mai bune produse și prețurile cele mai accesibile, cu care tu să poți duce la îndeplinire planurile! Pe site și în magazinele fizice, te așteptăm întotdeauna cu articole și accesorii de cea mai bună calitate, iar colegii noștri îți stau mereu la dispoziție cu sfaturi și idei, dacă nu știi ce să alegi sau te poți hotărî asupra unui produs. Dacă ai în în plan un proiect de construcții și ai plecat în căutarea materialelor necesare, tot la Brico Depot este soluția! Pe lista ta de cumpărături se află și lambriuri, perfecte pentru placarea și decorarea pereților? La Brico Depot ai la dispoziție o gamă variată din care să alegi ce ți se potrivește! Lambriurile sunt o soluție de amenajare recomandată de majoritatea constructorilor, pentru că sunt ideale pentru finisarea și acoperirea pereților și tavanelor sau a plafoanelor false. Dacă vrei să obții un aspect rustic într-o încăpere, placarea cu lambriuri din lemn este soluția perfectă! În plus, lambriurile sunt ușor de montat și nu presupun o întreținere deosebită. Lambriurile nu acumulează igrasie, nu ruginesc, nu putrezesc, nu necesită vopsire sau lăcuire. La Brico Depot, aliatul planurilor tale de construcție și amenajare a casei și grădinii, îți oferim mai multe opțiuni de a face cumpărături, din care tu să o alegi pe cea potrivită pentru tine! Poți opta pentru comanda online, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazin sau ne poți vizita oricând în magazinele fizice, pentru a descoperi toată gama de produse!

Rigle, profile Rigle, profile

Planurile tale de construcție și amenajare au un aliat de nădejde! Brico Depot este locul în care găsești întotdeauna inspirație, soluții eficiente și cele mai bune și accesibile produse pentru ca visele tale să se transforme în realitate în cel mai scurt timp! Dacă proiectul tău de construcție presupune și montarea de rigle și profile, atunci hai la Brico Depot să descoperi gama variată de modele și să alegi tot ce ți se potrivește! Riglele de construcție au rolul de susținere suplimentară a structurii, sunt rezistente la temperaturi ridicate și umiditate și sunt extrem de ușor de prelucrat. Riglele pot fi folosite și la construcții exterioare, fiind durabile; procesul de uscare al acestor materiale se face în spații special amenajate, așa că știi sigur că vor rezista foarte bine în timp. La doar câteva clickuri distanță, pe site, sau în magazinele noastre fizice, Brico Depot îți stă la dispoziție cu o mulțime de variante de materiale de construcții și amenajări, articole și accesorii cu care lucrările tale vor fi gata într-un timp rapid, fără bătăi de cap. Așa că dacă acum ești în căutarea unor rigle și profiluri care să facă față cu brio unui proiect de construcții, ai făcut alegerea corectă! Riglele de la Brico Depot și profilele au texturi fine și netede, așa că și aspectul final este unul plăcut, potrivit decorului tău! Alege cantitatea și dimensiunile de care ai nevoie și ești gata de treabă! La Brico Depot poți alege modalitatea de a face cumpărături potrivită pentru tine! Poți opta pentru comanda online, cu ridicare din magazin sau livrare la domiciliu sau ne poți vizita oricând în magazinele fizice, să vezi ce alte soluții ți-am pregătit!

produsele noastre preferate

te-ar putea interesa și

gamele noastre

Echipament de protecție Site
Gama Site oferă echipament de protecție rezistent și potrivit pentru siguranță în proiectele tale. Sigur, flexibil, rezistent, deoarece proiectele de îmbunătățire a locuinței necesită îmbrăcăminte de lucru adecvată.
TurboDrive
Turbodrive, noua gama de înaltă calitate de șuruburi profesionale pentru lemn. Calitatea face orice lucrare să reziste cât mai mult cu o nevoie minimă de mentenanță. De aceea, șuruburile Turbodrive adaugă valoare pentru performanțe maxime.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Case de lemn - modele de inspirație, plan și sfaturi de construire Case de lemn - modele de inspirație, plan și sfaturi de construire
Casele din lemn sunt privite mai degrabă ca niște construcții de vacanță, destinate petrecerii timpului pe perioade scurte de timp, însă ele pot fi și locuințe permanente. Pline de farmec, cu u...
citește mai mult
Soclul sau brâul casei: ce rol are, cum îl izolezi, plachezi și înfrumusețezi Soclul sau brâul casei: ce rol are, cum îl izolezi, plachezi și înfrumusețezi
Dacă esti în procesul de construcție a unei case, te vei confrunta cu momentul ridicării brâului, un element structural important, care poate determina durabilitatea căminului tău. Pentru...
citește mai mult

finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.