Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Chingi

Produse din categoria Chingi


Chingile sunt foarte des utilizate pentru ancorare, ridicare, fixare etc., având rolul de a stabiliza mărfurile în timpul transportului sau în cadrul altor operațiuni. Sunt sisteme de fixare foarte utile, iar la Brico Depot ai la dispoziție mai mult modele. În funcție de necesități poți alege produsul care este cel mai eficient pentru tine.

Chingile se pot utiliza pentru fixarea mărfurilor, pentru tractarea diverselor autovehicule în caz că sunt avariate. Mai sunt chingi de ancorare pentru biciclete sau motociclete, pentru roți.

Poți achiziționa:

  • Chingi la bucată, la un preț bun, diferite modele;
  • Chingi la set, de două sau de patru bucăți.

În funcție de sistemul de prindere acestea pot fi:

  • Chingi elastice – foarte comod de utilizat, pentru ancorarea diferitelor produse, în portbagaj etc.;
  • Chingi cu cârlig – pentru ancorarea mărfurilor, pentru transport, ușor de utilizat;
  • Chingi cu clemă – sistem de fixare ușor de utilizat, asigură siguranța mărfurilor ancorate;
  • Chingi cu clichet – un sistem sigur și precis, după închiderea clichetului poți strânge chinga.

Vei alege sistemul de prindere astfel încât acesta să fie compatibil cu sistemul de fixare din vehiculul pe care îl utilizezi.

Un alt aspect important în alegerea unui astfel de produs este lățimea chingii, cu cât aceasta este mai lată, cu atât va fi mai rezistentă la rupere. La Brico Depot ai mai multe dimensiuni pentru chingi, pentru a găsi modelul care corespunde exact necesităților tale. Sunt chingi de diferite lățimi: de 25 mm, 35 mm, 50 mm sau 60 mm.

Și lungimile sunt diferite, de la 2m, 3m, la 7m, 8m etc. Dacă utilizezi des sisteme de fixare pentru mărfuri poți să consulți oferta Brico Depot.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360