Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Bucătărie

Bucătăria este locul tău de inspirație culinară, unde funcționalitatea mobilierului și design-ul modern al accesoriilor se completează perfect. Alături de sanitarele și electrocasnicele necesare, e important să alegi piese de mobilier de calitate, care te vor ajuta sa folosești la maximum spațiul disponibil din bucătăria ta. Descoperă și gama variată de accesorii de bucătărie cu ajutorul cărora îți poți organiza cu ușurință instrumentele folosite la depozitare și la prepararea mâncărurilor preferate.

Creează-ți bucătăria de vis utilizând piesele de mobilier din gama Brico Dépôt! Găsești rapid mobila perfectă pentru tine, în funcție de stilul dorit și de funcționalitățile de care ai nevoie. Fie că îți dorești un set mobilier de bucătărie sau optezi pentru corpuri de bucătărie, poți alege dintr-o gama variată de culori, iar prețurile sunt întotdeauna excelente. (Re)decorează-ți bucătăria cu scaune, blaturi sau mese de bucătărie  și bucură-te de o încăpere perfect organizată și plăcut amenajată!

În bucătărie ai nevoie de obiecte sanitare și accesorii de cea mai bună calitate, cu design modern, potrivite stilului pe care l-ai ales pentru una dintre cele mai importante încăperi ale căminului tău. Îți oferim prețuri excelente la baterii de bucătărie și chiuvete de bucătărie realizate din diverse materiale, în culori variate. Alege-ți sanitarele de bucătărie preferate, foarte ușor de montat și întreținut, și completează-ți bucătăria cu obiecte practice și moderne!

Te ajutăm să-ți dezvolți talentul la gătit cu electrocasnicele încastrabile, moderne și practice, perfecte pentru bucătăria ta. Astfel, îți oferim mai mult spațiu de desfășurare în bucătărie și îți ușurăm munca prin gama variată de produse pe care ți-o punem la dispoziție. Alege electrocasnicele încastrabile de care ai nevoie, de la hote incorporabile la plite și cuptoare și vei depune mult mai puțin efort în realizarea preparatelor culinare preferate.

O bucătărie curată și îngrijită este esențială nu doar pentru sănătatea familiei tale, dar și pentru păstrarea unui cadru plăcut, în care să prepari cu drag tot ce îți trece prin minte. Alege să-ți păstrezi bucătăria ireproșabilă cu ajutorul produselor de curățenie necesare și a sacilor menajeri de diverse dimensiuni. În plus, îți punem la dispoziție și coșuri de gunoi și pubele de diverse dimensiuni și în culori variate.

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Renovarea bucătăriei și a băii prin placarea pereților nu este o sarcină atât de complicată pe cât pare. Succesul pentru o placare reușită constă într-o bună pregătire. Vom demonst...

Alături de baie, bucătăria reprezintă locul în care petreci cel mai mult timp. Este important, așadar, să creezi un spațiu în care să te simți bine și care să te relaxeze. Mobila de buc...

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360