Liber la cumpărături! Pe 30 Noiembrie și 1 Decembrie ne găsești la lucru. Vezi detalii aici

Convectoare

Produse din categoria Convectoare

În caz că ai încăperi fără sursă de caldură, atunci o soluție foarte bună este achiziționarea unui convertor electric. La Brico Depot ai mai multe modele și, pentru a veni în ajutorul tău, există o serie de criterii de care este bine să ții seama atunci când vrei să faci achiziția.

Trebuie să știi ca sunt convertoare:

  • De podea, care sunt foarte bine adaptate pentru case și apartamente, au picioare de sprijin sigure si ferme, mânere de transport;
  • De perete, sunt preferate în general pentru birouri, unde nu este mult spațiu.

În funcție de spațiul pe care dorești să îl încălzești vei alege și puterea convertorului, și ai la dispoziție:

  • Modele de putere mică, 500 W, 1000 W, 1500 W, ce sunt potrivite pentru încăperi cu suprafețe mici, de 25 – 30 mp, sau unde mai este o sursă de caldură, convertorul fiind doar pentru a crește temperatura;
  • Modele de putere mare 2000 W, 2500 W, 3000 W, potrivite pentru încăperi de până în 45 – 50 mp sau în zonele foarte reci.

Indiferent că alegi un model de perete sau unul de podea este bine să știi locul unde îl vei așeza, și ai diverse mărimi, pentru a alege varianta optimă pentru tine. Poți să alegi:

  • Lățimea, de la 2,9 la 17 cm;
  • Lungimea, de la 44 la 118 cm;
  • Înălțimea de la 38 la 49 cm.

Modelele existente la Brico Depot pot avea 3 sau 4 trepte de reglare, pot fi cu termostat, cu afișaj de tip LED etc. Butoanele pentru reglaj sunt bine poziționate, pentru a avea acces rapid, și sunt foarte comod de utilizat. Sunt cu sisteme de siguranță, utile pentru a proteja atât aparatul, cât și utilizatorul. 

Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România