Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Convectoare

Cele mai căutate

Produse din categoria Convectoare

În caz că ai încăperi fără sursă de caldură, atunci o soluție foarte bună este achiziționarea unui convertor electric. La Brico Depot ai mai multe modele și, pentru a veni în ajutorul tău, există o serie de criterii de care este bine să ții seama atunci când vrei să faci achiziția.

Trebuie să știi ca sunt convertoare:

  • De podea, care sunt foarte bine adaptate pentru case și apartamente, au picioare de sprijin sigure si ferme, mânere de transport;
  • De perete, sunt preferate în general pentru birouri, unde nu este mult spațiu.

În funcție de spațiul pe care dorești să îl încălzești vei alege și puterea convertorului, și ai la dispoziție:

  • Modele de putere mică, 500 W, 1000 W, 1500 W, ce sunt potrivite pentru încăperi cu suprafețe mici, de 25 – 30 mp, sau unde mai este o sursă de caldură, convertorul fiind doar pentru a crește temperatura;
  • Modele de putere mare 2000 W, 2500 W, 3000 W, potrivite pentru încăperi de până în 45 – 50 mp sau în zonele foarte reci.

Indiferent că alegi un model de perete sau unul de podea este bine să știi locul unde îl vei așeza, și ai diverse mărimi, pentru a alege varianta optimă pentru tine. Poți să alegi:

  • Lățimea, de la 2,9 la 17 cm;
  • Lungimea, de la 44 la 118 cm;
  • Înălțimea de la 38 la 49 cm.

Modelele existente la Brico Depot pot avea 3 sau 4 trepte de reglare, pot fi cu termostat, cu afișaj de tip LED etc. Butoanele pentru reglaj sunt bine poziționate, pentru a avea acces rapid, și sunt foarte comod de utilizat. Sunt cu sisteme de siguranță, utile pentru a proteja atât aparatul, cât și utilizatorul. 

Copyright ©️ 2023 Brico Dépôt România