Transport gratuit la comenzile online mai mari de 300 lei. Vezi detalii.

Serviciile noastre

Credem că fiecare dintre noi ar trebui să aibă o casă în care să se simtă bine, iar scopul nostru este ca îmbunătăţirea locuinţei să devină accesibilă tuturor. Pentru a-ți asigura succesul în proiecte tale de îmbunătățire a locuinței, te așteptăm in toate magazinele Brico Depôt cu servicii dedicate, de la transport și mixare vopsele, până la consultanță și diverse modalități de plată.

servicii dedicate
bucătăriei

Bucătăria nu este un proiect ușor, dar poate deveni cu puțin ajutor. De la măsurători până la modalități de plată și montaj, Brico este gata să găsească soluții.

transport

Clienții Brico Depôt pot alege serviciul de livrare a mărfii la domiciliu, serviciu implementat în colaborare cu un partener specializat în serviciul de transport.
Pentru mai multe detalii, adresati-va personalului de la biroul de informatii din magazinele noastre.

comenzi
speciale

Îți punem la dispoziție serviciul de comenzi speciale, prin intermediul căruia poți comanda o gamă specială de produse, care nu se află în stocul fizic al magazinelor noastre, dar care poate fi aprovizionată în termen de 7 zile de la lansarea comenzii în magazin.

debitare
lemn

Clienții noștri au posibilitatea de a debita placi lemnoase (PAL, OSB, HDF, MDF, placaj), elemente din lemn, blaturi de bucatarie si glafuri PVC. Serviciul este disponibil in 20 de magazine Brico Depot.
Pentru mai multe detalii, adresati-va personalului de la biroul de informatii din magazinele noastre.

mixare vopsele
și tencuieli

Serviciul este oferit contra cost prin intermediul partenerilor, fiind disponibil în toate magazinele noastre.

retur

Prin intermediul acestui serviciu, oferim tuturor clienților Brico Depôt, posibilitatea să se răzgândească și să returneze în termen de 90 de zile produsele achiziționate din magazinul nostru.

garanții

Produsele noastre beneficiază de garanție conform legislației în vigoare. Pentru mai multe detalii, adresați-vă personalului de la biroul de informații din magazinele noastre.

modalități de
plată

Brico Depôt, în parteneriat cu cei mai importanți operatori de creditare din România, oferă clienților posibilitatea achiziționării produselor în rate prin credite şi prin diverse modalități de plată direct în magazin.
Pentru mai multe detalii, adresați-vă personalului de la biroul de informații din magazinele noastre.

punere în funcțiune

Clienții Brico Depôt beneficiază gratuit de probă gratuită și punere în funcțiune pentru produsele achiziționate în magazinele noastre.

consultanță

În magazinele noastre, clienții Brico Depôt beneficiază de personal specializat și disponibil oricând să găsească cele mai bune soluții pentru proiectele lor.

punct de
facturare

Imediat după linia caselor de marcat ai un BricoPunct de Facturare unde să-ți printezi rapid factura. Scanezi bonul, printezi factura, mergi acasă și la treabă.

rambursare

2x diferența

Clienții noștri pot primi ramburs de 2 ori diferența de preț dacă vor identifica un produs identic, cu cod de bare identic, mai ieftin în alt magazin. Hai să vezi toate detaliile.

Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România