Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Serviciile noastre

Credem că fiecare dintre noi ar trebui să aibă o casă în care să se simtă bine, iar scopul nostru este ca îmbunătăţirea locuinţei să devină accesibilă tuturor. Pentru a-ți asigura succesul în proiecte tale de îmbunătățire a locuinței, te așteptăm in toate magazinele Brico Depôt cu servicii dedicate, de la transport și mixare vopsele, până la consultanță și diverse modalități de plată.

transport

Clienții Brico Depôt pot alege serviciul de livrare a mărfii la domiciliu, serviciu implementat în colaborare cu un partener specializat în serviciul de transport.
Pentru mai multe detalii, adresati-va personalului de la biroul de informatii din magazinele noastre.

retur

Prin intermediul acestui serviciu, oferim tuturor clienților Brico Depôt, posibilitatea să se răzgândească și să returneze în termen de 90 de zile produsele achiziționate din magazinul nostru.

modalități de
plată

Brico Depôt, în parteneriat cu cei mai importanți operatori de creditare din România, oferă clienților posibilitatea achiziționării produselor în rate prin credite şi prin diverse modalități de plată direct în magazin.
Pentru mai multe detalii, adresați-vă personalului de la biroul de informații din magazinele noastre.

debitare
lemn

Clienții noștri au posibilitatea de a debita placi lemnoase (PAL, OSB, HDF, MDF, placaj), elemente din lemn, blaturi de bucatarie si glafuri PVC. Serviciul este disponibil in 20 de magazine Brico Depot.
Pentru mai multe detalii, adresati-va personalului de la biroul de informatii din magazinele noastre.

servicii dedicate
bucătăriei

Bucătăria nu este un proiect ușor, dar poate deveni cu puțin ajutor. De la măsurători până la modalități de plată și montaj, Brico este gata să găsească soluții.

montaj mobilier baie și dressing 

Dacă abia ți-ai cumpărat mobilier de baie sau dressing Atomia și ai nevoie de ajutor cu montajul, hai să vezi care sunt serviciile pe care ți le putem oferi.

montaj uși și ferestre PVC

Tocmai ți-ai cumpărat uși și ferestre cu tâmplărie PVC de la Brico? Te ajutăm cu montajul sau demontajul lor, în funcție de nevoile tale.

montaj aer condiționat

Ți-ai luat un aparat de făcut răcoare de la Brico, dar nu știi cu cine să-l montezi? Te ajutăm tot noi să găsești și instalatorii.

montaj uși și ferestre PVC

Cum faci să schimbi chiuveta, dușul, cada sau WC-ul? Adică, după ce le cumperi, să le montezi efectiv în locul celor vechi. Știm noi câteva firme specializate în așa ceva. Verifică orașele în care lucrează. 

montaj aer condiționat

Acum poți să-ți iei de la Brico ușa de garaj cu tot cu montaj. Află cum te ajutăm să te bucuri cât mai rapid de ușa aleasă. 

montaj mobilier baie și dressing 

Te așteptăm în magazinele Brico Băneasa, Orhideea, Pantelimon, Brăila 1, Focșani, Brașov și Galați oricând ai nevoie de copii pentru cheile de la casă, mașina și multe altele!

garanții

Produsele noastre beneficiază de garanție conform legislației în vigoare. Pentru mai multe detalii, adresați-vă personalului de la biroul de informații din magazinele noastre.

comenzi
speciale

Îți punem la dispoziție serviciul de comenzi speciale, prin intermediul căruia poți comanda o gamă specială de produse, care nu se află în stocul fizic al magazinelor noastre, dar care poate fi aprovizionată în termen de 7 zile de la lansarea comenzii în magazin.

rambursare

2x diferența

Clienții noștri pot primi ramburs de 2 ori diferența de preț dacă vor identifica un produs identic, cu cod de bare identic, mai ieftin în alt magazin. Hai să vezi toate detaliile.

mixare vopsele
și tencuieli

Serviciul este oferit contra cost prin intermediul partenerilor, fiind disponibil în toate magazinele noastre.

punct de
facturare

Imediat după linia caselor de marcat ai un BricoPunct de Facturare unde să-ți printezi rapid factura. Scanezi bonul, printezi factura, mergi acasă și la treabă.

punere în funcțiune

Clienții Brico Depôt beneficiază gratuit de probă gratuită și punere în funcțiune pentru produsele achiziționate în magazinele noastre.

consultanță

În magazinele noastre, clienții Brico Depôt beneficiază de personal specializat și disponibil oricând să găsească cele mai bune soluții pentru proiectele lor.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360