Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Construcții

Construim împreună! Fie că ai un proiect mic sau unul mare, fie că începi unul nou sau este unul pe care vrei să îl finalizezi, vei găsi uneltele și materialele necesare pentru șantier, casă și grădină. Proiectul tău merită toată atenția noastră, motiv pentru care îți oferim produse de calitate, întotdeauna la cele mai bune prețuri!

Alegerea materialelor de construcții și a finisajelor de bună calitate este esențială pentru a te asigura că locuința ta este confortabilă, ușor de întreținut și primitoare. Fie că dorești să construiești o casă nouă, să-ți renovezi locuința sau să repari orice prin casă, Brico Depôt îți propune o gamă completă de materiale de construcții de calitate! Găsești orice ai nevoie, de la cărămizi, BCA și bolțari, la mortare, ciment, adeziv și gleturi, ipsos, tencuială decorativă și pentru interior, paste de îmbinare, nisip, pietriș și multe alte produse de calitate, la cele mai bune prețuri.

Casa ta are nevoie de spațiu bine delimitat. La Brico Depôt găsești o multitudine de garduri moderne și porți pentru casa și grădina ta, totul pentru ca tu să-ți amenajezi spațiul așa cum îți dorești. Noi îți oferim diverse tipuri de garduri metalice, uși și porți, inclusiv uși pentru garajul tău, la cele mai mici prețuri. Alege-ți preferatele în funcție de stilul sau design-ul casei tale și treci la treabă!

Aleile și terasele dau farmec locuinței tale! Brico Depôt îți oferă o serie de materiale de calitate cu ajutorul cărora poți trasa căi de acces în curtea ta. De la pavaje, dale și borduri, până la dușumea de exterior și alte accesorii necesare, la Brico Depôt găsești tot ce ai nevoie pentru proiectul tău. Alege produsele oferite de noi pentru a-ți crea o curte așa cum ai visat!

Proiectele tale vor prinde viață cu uneltele pentru construcții de la Brico Depôt. Descoperă oferta noastră și alege-ți toate uneltele de care ai nevoie pentru lucrările tale. Găsești betoniere, roabe, scări și schele, dar și alte accesorii utile pentru a te asigura că îți finalizezi proiectul rapid, cu costuri cât mai mici!

Acoperișul reprezintă elementul cheie pentru orice construcție. Materialele din care este realizat un acoperiș practic trebuie să răspundă, în primul rând, nevoii de izolare și protecție, dar trebuie să aibă și un aspect estetic plăcut. Comandă online tot ce ai nevoie pentru realizarea, repararea sau izolarea unui acoperiș: țigle metalice, tablă zincată sau cutată, plăci de policarbonat și ondulate, membrane bituminoase, folii izolatoare, șindrile bituminoase dar și jgheaburi, burlane și toate accesoriile necesare pentru un acoperiș fără cusur!

O izolație bună trebuie să păstreze căldura în casă și să asigure o temperatură constantă în întreaga locuință. Totodată, izolația reprezintă o investiție pe termen lung și este recomandat să acorzi o atenție deosebită produselor folosite în acest scop. Brico Depôt îți oferă o gamă largă de accesorii excelente pentru toate tipurile de izolații dorite, de la polistiren expandat și polistiren extrudat, la vată de sticlă și vată bazaltică. Totul pentru a crea o locuință confortabilă pentru tine și familia ta!

Pereții interiori trebuie să asigure o bună rezistență a întregii construcții, pentru ca tu să fii întotdeauna în siguranță. De aceea, este indicat să alegi cele mai bune materiale pentru construcția acestora. Datorită ușurinței de montare. dar și a preturilor accesibile, plăcile de ghips-carton reprezintă unul dintre cele mai utilizate materiale pentru pereții interiori. Brico Depôt îți oferă produsele perfecte pentru nevoile tale, întotdeauna la prețuri foarte mici!

Sistemele de scurgere și de drenaj completează construcția ta. Brico Depôt îți oferă produse specifice pentru scurgere, astfel încât tu să te simți în siguranță în locuința ta atunci când vine vorba de intemperii. Pune la punct un sistem eficient de evacuare a apelor din zonele locuite cu ajutorul rigolelor de scurgere, a țevilor de canalizare și drenaj durabile și de calitate din gama noastră.

Indiferent dacă îți plac construcțiile realizate din lemn din motive practice sau estetice, îți punem la dispoziție o gamă variată de materiale de construcții din lemn, care te vor ajuta să-ți îndeplinesti visul. Alege grinzi, șipci, dulapi, lambriuri și scânduri, dar și plăci OSB și PAL, precum și diverse alte accesorii pentru lemn necesare realizării construcțiilor tale, la cele mai bune prețuri de pe piață!

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Gamele noastre

Montarea unui gard poate fi o provocare, de aceea am proiectat o modalitate mai simplă de a face acest lucru. Panouri ușor de asamblat, cu un design unic, create pentru a se îmbina perfect cu orice grădină - îți ușurează munca, transformând spațiul exterior într-un loc pe care să îl iubești.

Găsești cea mai variată gamă de grund și amorsă, pentru exterior și interior.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Montarea unui gard este calea cea mai rapidă de a marca o limită pe proprietatea ta. Este o opțiune rentabilă și ușor de instalat, însă nu toate spațiile sunt la fel, iar uneori montarea poate f...

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360