Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

CONSTRUCȚII

Construim împreună! Fie că ai un proiect mic sau unul mare, fie că începi unul nou sau este unul pe care vrei să îl finalizezi, vei găsi uneltele și materialele necesare pentru șantier, casă și grădină. Proiectul tău merită toată atenția noastră, motiv pentru care îți oferim produse de calitate, întotdeauna la cele mai bune prețuri!

banner constructii
Unelte construcții Unelte construcții

Proiectele tale vor prinde viață cu uneltele pentru construcții de la Brico Depôt. Descoperă oferta noastră și alege-ți toate uneltele de care ai nevoie pentru lucrările tale. Găsești betoniere, roabe, scări și schele, dar și alte accesorii utile pentru a te asigura că îți finalizezi proiectul rapid, cu costuri cât mai mici!

Materiale de construcții Materiale de construcții

Alegerea materialelor de construcții și a finisajelor de bună calitate este esențială pentru a te asigura că locuința ta este confortabilă, ușor de întreținut și primitoare. Fie că dorești să construiești o casă nouă, să-ți renovezi locuința sau să repari orice prin casă, Brico Depôt îți propune o gamă completă de materiale de construcții de calitate! Găsești orice ai nevoie, de la cărămizi, BCA și bolțari, la mortar, ciment, adeziv și glet, ipsos, tencuială decorativă și pentru interior, paste de îmbinare, nisip, pietriș și multe alte produse de calitate, la cele mai bune prețuri.

Acoperișuri Acoperișuri

Acoperișul reprezintă elementul cheie pentru orice construcție. Materialele din care este realizat un acoperiș practic trebuie să răspundă, în primul rând, nevoii de izolare și protecție, dar trebuie să aibă și un aspect estetic plăcut. Comandă online tot ce ai nevoie pentru realizarea, repararea sau izolarea unui acoperiș: țigle metalice, tablă zincată sau cutată, plăci de policarbonat și ondulate, membrane bituminoase, folii izolatoare, dar și jgheaburi, burlane și toate accesoriile necesare pentru un acoperiș fără cusur!

Izolații Izolații

O izolație bună trebuie să păstreze căldura în casă și să asigure o temperatură constantă în întreaga locuință. Totodată, izolația reprezintă o investiție pe termen lung și este recomandat să acorzi o atenție deosebită produselor folosite în acest scop. Brico Depôt îți oferă o gamă largă de accesorii excelente pentru toate tipurile de izolații dorite, de la polistiren expandat și extrudat, la vată de sticlă și vată bazaltică. Totul pentru a crea o locuință confortabilă pentru tine și familia ta!

Sisteme de scurgere Sisteme de scurgere

Sistemele de scurgere și de drenaj completează construcția ta. Brico Depôt îți oferă produse specifice pentru scurgere, astfel încât tu să te simți în siguranță în locuința ta atunci când vine vorba de intemperii. Pune la punct un sistem eficient de evacuare a apelor din zonele locuite cu ajutorul țevilor de canalizare și drenaj durabile și de calitate din gama noastră.

Pereți interiori Pereți interiori

Sistemele de scurgere și de drenaj completează construcția ta. Brico Depôt îți oferă produse specifice pentru scurgere, astfel încât tu să te simți în siguranță în locuința ta atunci când vine vorba de intemperii. Pune la punct un sistem eficient de evacuare a apelor din zonele locuite cu ajutorul țevilor de canalizare și drenaj durabile și de calitate din gama noastră.

Lemn de construcții Lemn de construcții

Indiferent dacă îți plac construcțiile realizate din lemn din motive practice sau estetice, îți punem la dispoziție o gamă variată de materiale de construcții din lemn, care te vor ajuta să-ți îndeplinesti visul. Alege grinzi, șipci, dulapi, lambriuri și scânduri, dar și plăci OSB și PAL, precum și diverse alte accesorii pentru lemn necesare realizării construcțiilor tale, la cele mai bune prețuri de pe piață!

Garduri și porți Garduri și porți

Casa ta are nevoie de spațiu bine delimitat. La Brico Depôt găsești o multitudine de garduri moderne și porți pentru casa și grădina ta, totul pentru ca tu să-ți amenajezi spațiul așa cum îți dorești. Noi îți oferim diverse tipuri de garduri metalice, uși și porți, inclusiv uși pentru garajul tău, la cele mai mici prețuri. Alege-ți preferatele în funcție de stilul sau design-ul casei tale și treci la treabă!

Terasa și pavaje Terasă și pavaje

Aleile și terasele dau farmec locuinței tale! Brico Depôt îți oferă o serie de materiale de calitate cu ajutorul cărora poți trasa căi de acces în curtea ta. De la pavaje, dale și borduri, până la dușumea și alte accesorii necesare, la Brico Depôt găsești tot ce ai nevoie pentru proiectul tău. Alege produsele oferite de noi pentru a-ți crea o curte așa cum ai visat!

produsele noastre preferate

te-ar putea interesa și

gamele noastre

Neva
Montarea unui gard poate fi o provocare, de aceea am proiectat o modalitate mai simplă de a face acest lucru. Panouri ușor de asamblat, cu un design unic, create pentru a se îmbina perfect cu orice grădină - îți ușurează munca, transformând spațiul exterior într-un loc pe care să îl iubești.
Grund și amorsă
Găsești cea mai variată gamă de grund și amorsă, pentru exterior și interior.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Cum construiești fundația casei - etape de realizare și sfaturi utile pentru o fundație rezistentă Cum construiești fundația casei - etape de realizare și sfaturi utile pentru o fundație rezistentă
Fundația este un element esențial al unei construcții, deoarece de realizarea ei corectă depinde ridicarea întregii structuri a unei case. Tocmai de aceea este important să respecți câteva...
citește mai mult
Cum să ridici un gard în pantă Cum să ridici un gard în pantă
Montarea unui gard este calea cea mai rapidă de a marca o limită pe proprietatea ta. Este o opțiune rentabilă și ușor de instalat, însă nu toate spațiile sunt la fel, iar uneori montarea poate f...
citește mai mult

finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.