Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Stabilitate și eficiență în iluminare

Nu este nimic mai frustrant decât acel moment în care, după ce ai stat și ai ales cu atenție toate sursele și tipurile de iluminat din cămin, ajungi la clipa în care dorești să pregătești o cină delicioasă, însă becul ce ar trebui să lumineze perfect aragazul se stinge subit. Te duci repede la comutator și apeși frenetic pe întrerupător, dar fără succes.  Apoi te gândești că abia ai cumpărat unul nou acum două săptămâni și încerci să te calmezi, repetându-ți că poate era un lot prost sau ai gătit tu prea mult în această perioadă... Iar dacă nu ai o rezervă în locuință, nu îți rămâne decât să suni și să comanzi de la restaurantul preferat.

Deși acest scenariu nu este unul foarte fericit, din contră, chiar stresant, am putea spune, din păcate reprezintă realitatea pentru multe locuințe. Totuși, nu trebuie să se transforme în normalitate. La Brico Depôt găsești cele mai noi tehnologii pentru iluminat astfel încât această situație să fie întotdeauna evitată.

În magazinele noastre vei putea alege tehnologia LED pentru iluminat, ce înseamnă că becurile respective au o durată mai mare de viață comparativ cu un cele clasice, incandescente. Ce înseamnă acest lucru? Cum, în medie, o persoană ține luminile aprinse timp de 7 ore pe zi, folosind această tehnologie, vei fi asigurat aproximativ 8 ani (acestea au o durată de viață între 20.000 – 30.000 de ore).

Dar eficiența și inovația acestor becuri nu se oprește aici. Poate că ai intuit deja, acestea aduc și o economie substanțială pentru bugetul tău, deoarece nu trebuie să le mai schimbi atât de des.  Însă, pe lângă acest aspect, tehnologia LED asigură și o economie a energiei utilizate de 50% față de sursele tradiționale de iluminat.

Apoi, trebuie să discutăm puțin și despre modul în care sunt fabricate și ce beneficii avem față de becurile cu bulb din sticlă: LED-urile sunt mult mai rezistente la variații de temperatură, vibrații, dar și șocuri mecanice, fiind astfel și mult mai fiabile decât cele tradiționale.

În plus, aceste surse de iluminat sunt și foarte prietenoase cu natura: 100% reciclabile, conservă energia, nu emit radiații ultraviolete și nu conțin substanțe periculoase. Deci, nu numai că aduci un beneficiu real căminului tău, dar o faci gândind responsabil la viitorul planetei.

Acum că v-am expus toate motivele pentru care ar trebui să alegeți tehnologia LED, vă așteptăm și în magazinele Brico Depôt pentru a descoperi întreaga noastră gamă..

te-ar mai putea interesa

Piatra naturală - cum o folosești creativ și eficient, la tine acasă
1. Utilizarea pietrei naturale în amenajări interioare Avantajele utilizării pietrei naturale în amenajările interioare i. Nu se demodează ii. E durabilă iii.
citește mai mult
Sfaturi care te ajuta sa construiesti un dressing in orice apartament
Vizitele in magazine ne umplu sacosele de cumparaturi si mintea cu idei. De pilda, dressingul, acea mica incapere destinata hainelor, a devenit un spatiu care imprumuta tot mai mult elemente specifice
citește mai mult
Cum poti sa-ti innoiesti toata casa cu ajutorul emailului acrilic
O schimbare este mereu binevenita intr-o locuinta si un decor improspatat energizeaza toata casa, nu-i asa? Poti sa te ocupi de unul singur de o redecorare, cu efort minim și un buget redus. Vechiul
citește mai mult
Care este rolul măștilor pentru calorifer și cum le poți face singur
Măștile pentru calorifer: idei și sfaturi pentru a le face singur Ascunderea caloriferelor în spatele unor măști poate avea o mulțime de avantaje, atât estetice, cât și practice.
citește mai mult
Reinventează un obiect clasic de decor: 15 idei creative cu rame foto
Ramele foto sunt obiectele preferate de decor ale romanticilor și nostalgicilor. Puse pe noptieră sau agățate pe un perete, ne fac să ne amintim de cei dragi și de cele mai frumoase momente. Confecționate
citește mai mult
Decoratiuni handmade pentru masa de Paște. Instrucțiuni și imagini care să te inspire
Masă de Paște merită o decorare festivă, nu-i așa? Inspiră-te din ideile noastre și realizează chiar tu cele mai frumoase decorațiuni pentru această masă de sărbătoare. Cum pregătești
citește mai mult