Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Stabilitate și eficiență în iluminare

Stabilitate și eficiență în iluminare

Se încarcă...

Nu este nimic mai frustrant decât acel moment în care, după ce ai stat și ai ales cu atenție toate sursele și tipurile de iluminat din cămin, ajungi la clipa în care dorești să pregătești o cină delicioasă, însă becul ce ar trebui să lumineze perfect aragazul se stinge subit.

Te duci repede la comutator și apeși frenetic pe întrerupător, dar fără succes.  Apoi te gândești că abia ai cumpărat unul nou acum două săptămâni și încerci să te calmezi, repetându-ți că poate era un lot prost sau ai gătit tu prea mult în această perioadă... Iar dacă nu ai o rezervă în locuință, nu îți rămâne decât să suni și să comanzi de la restaurantul preferat.

Deși acest scenariu nu este unul foarte fericit, din contră, chiar stresant, am putea spune, din păcate reprezintă realitatea pentru multe locuințe. Totuși, nu trebuie să se transforme în normalitate. La Brico Depôt găsești cele mai noi tehnologii pentru iluminat astfel încât această situație să fie întotdeauna evitată.

În magazinele noastre vei putea alege tehnologia LED pentru iluminat, ce înseamnă că becurile respective au o durată mai mare de viață comparativ cu un cele clasice, incandescente.

Ce înseamnă acest lucru? Cum, în medie, o persoană ține luminile aprinse timp de 7 ore pe zi, folosind această tehnologie, vei fi asigurat aproximativ 8 ani (acestea au o durată de viață între 20.000 – 30.000 de ore).

Dar eficiența și inovația acestor becuri nu se oprește aici. Poate că ai intuit deja, acestea aduc și o economie substanțială pentru bugetul tău, deoarece nu trebuie să le mai schimbi atât de des.  Însă, pe lângă acest aspect, tehnologia LED asigură și o economie a energiei utilizate de 50% față de sursele tradiționale de iluminat.

Apoi, trebuie să discutăm puțin și despre modul în care sunt fabricate și ce beneficii avem față de becurile cu bulb din sticlă: LED-urile sunt mult mai rezistente la variații de temperatură, vibrații, dar și șocuri mecanice, fiind astfel și mult mai fiabile decât cele tradiționale.

În plus, aceste surse de iluminat sunt și foarte prietenoase cu natura: 100% reciclabile, conservă energia, nu emit radiații ultraviolete și nu conțin substanțe periculoase. Deci, nu numai că aduci un beneficiu real căminului tău, dar o faci gândind responsabil la viitorul planetei.

Acum că v-am expus toate motivele pentru care ar trebui să alegeți tehnologia LED, vă așteptăm și în magazinele Brico Depôt pentru a descoperi întreaga noastră gamă..

Vezi și alte articole despre iluminatul intern:

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360