Dragi clienți, programul magazinelor noastre în această perioadă este 8-16 de luni-sâmbătă și 9-16 duminică, cu excepția magazinului Orhideea București, care are un program restrâns 8-14 de luni-sâmbătă, 9-12 duminică. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Stabilitate și eficiență în iluminare

Nu este nimic mai frustrant decât acel moment în care, după ce ai stat și ai ales cu atenție toate sursele și tipurile de iluminat din cămin, ajungi la clipa în care dorești să pregătești o cină delicioasă, însă becul ce ar trebui să lumineze perfect aragazul se stinge subit. Te duci repede la comutator și apeși frenetic pe întrerupător, dar fără succes.  Apoi te gândești că abia ai cumpărat unul nou acum două săptămâni și încerci să te calmezi, repetându-ți că poate era un lot prost sau ai gătit tu prea mult în această perioadă... Iar dacă nu ai o rezervă în locuință, nu îți rămâne decât să suni și să comanzi de la restaurantul preferat.

Deși acest scenariu nu este unul foarte fericit, din contră, chiar stresant, am putea spune, din păcate reprezintă realitatea pentru multe locuințe. Totuși, nu trebuie să se transforme în normalitate. La Brico Depôt găsești cele mai noi tehnologii pentru iluminat astfel încât această situație să fie întotdeauna evitată.

În magazinele noastre vei putea alege tehnologia LED pentru iluminat, ce înseamnă că becurile respective au o durată mai mare de viață comparativ cu un cele clasice, incandescente. Ce înseamnă acest lucru? Cum, în medie, o persoană ține luminile aprinse timp de 7 ore pe zi, folosind această tehnologie, vei fi asigurat aproximativ 8 ani (acestea au o durată de viață între 20.000 – 30.000 de ore).

Dar eficiența și inovația acestor becuri nu se oprește aici. Poate că ai intuit deja, acestea aduc și o economie substanțială pentru bugetul tău, deoarece nu trebuie să le mai schimbi atât de des.  Însă, pe lângă acest aspect, tehnologia LED asigură și o economie a energiei utilizate de 50% față de sursele tradiționale de iluminat.

Apoi, trebuie să discutăm puțin și despre modul în care sunt fabricate și ce beneficii avem față de becurile cu bulb din sticlă: LED-urile sunt mult mai rezistente la variații de temperatură, vibrații, dar și șocuri mecanice, fiind astfel și mult mai fiabile decât cele tradiționale.

În plus, aceste surse de iluminat sunt și foarte prietenoase cu natura: 100% reciclabile, conservă energia, nu emit radiații ultraviolete și nu conțin substanțe periculoase. Deci, nu numai că aduci un beneficiu real căminului tău, dar o faci gândind responsabil la viitorul planetei.

Acum că v-am expus toate motivele pentru care ar trebui să alegeți tehnologia LED, vă așteptăm și în magazinele Brico Depôt pentru a descoperi întreaga noastră gamă..

te-ar mai putea interesa

Înainte de a începe - cunoaște-ți spațiul (rezistență ridicată/durabilitate etc.)
Ți-ai eliberat ziua; ai uneltele necesare, ești hotărât și pregătit să începi. Nu vrem să-ți stricăm entuziasmul, dar îți cunoști cu adevărat spațiul? Știm că este tentant
citește mai mult
Creează o zonă de relaxare pentru copii
O zonă grozavă doar pentru adolescenți Casa ta înseamnă persoanele care locuiesc în ea. Și a face fiecare spațiu potrivit pentru familia ta în cel mai bun mod posibil. Deci,
citește mai mult
Redă viață bunurilor tale prețioase
Este surprinzător și poate puțin îngrijorător cât de multe lucruri avem în casele noastre. Și când ne împiedicăm de ceva ce am uitat, începe să ne apuce nostalgia.
citește mai mult
Creează trei spații în unul singur
Crearea a trei spații în unul singur Copilul tău și nevoile lui se schimbă mereu... corect? Așa că, dormitorul lui este un loc perfect pentru a crea zone dedicate pentru cele trei lucruri
citește mai mult
Reîmprospătarea unui dormitor pentru copii pentru a se potrivi unui adolescent
Dormitoare - de la copilărie la adolescență E timpul să acceptăm realitatea. Au crescut, iar dormitorul lor este demodat. Acum este momentul să transformi dormitorul adolescenților tăi într-un
citește mai mult
Cum să recondiționezi folosind vopsea pentru renovare
Cu atât de multe tipuri diferite de vopsele pentru renovare, poți recondiționa cu ușurință cea mai mare parte din obiectele care se află în camera copiilor tăi chiar acum. Indiferent
citește mai mult