Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

PLĂCI CERAMICE ȘI PARCHET

Bunul-gust și armonia sunt caracteristici de bază ale căminului perfect, iar alegerea unor materiale și a unor finisaje care se completează reciproc este vitală în orice locuință. Și ce se poate potrivi mai bine cu parchetul din dormitoare, hol sau living decât gresia și faianța din baie și bucătărie? Descoperă cele mai noi modele de plăci ceramice și parchet pentru a-ți amenaja casa așa cum visezi! Îți punem la dispoziție o gamă largă de gresie, faianță și parchet, dar și adezivii și accesoriile necesare pentru montaj, totul la cele mai bune prețuri! Amenajează-ți locuința ideală cu ajutorul plăcilor ceramice și parchetului perfecte, cu ajutorul cărora poți evidenția personalitatea unică a fiecărei încăperi!

Parchet Parchet

Amenajează-ți casa conform nevoilor familiei tale și creează o atmosferă plăcută în toate camerele folosind diferite tipuri de parchet. Brico Dépôt îți oferă o gamă variată de parchet cu design modern, din care îți poți alege cu ușurință favoritul în funcție de tipul de cameră pe care o redecorezi și de preferințele personale privind culorile sau materialele de bază, dar și grosimea și textura plăcii. În plus, îți oferim toate accesoriile specifice pentru a putea monta și întreține ușor parchetul, astfel încât să te bucuri alături de cei dragi de un cămin redecorat cu mult bun-gust, în care toate finisajele se completează perfect. Tu decizi care este cel mai potrivit parchet pentru casa ta alegând un parchet de calitate, la prețuri excelente!

Plăci ceramice Plăci ceramice

Plăcile ceramice conferă un aspect plăcut încăperilor în care sunt folosite, având avantajul rezistenței în timp, dar și al unei întrețineri mai ușoare. Brico Dépôt îți oferă modele diferite de gresie și faianță, plăci murale și mozaic, totul pentru a decora încăperi cu gust bun, în deplină concordanță cu preferințele tale. Îți oferim și uneltele de montaj și accesoriile specifice montării plăcilor ceramice. Acestea te vor ajuta să creezi rapid și eficient o încăpere plăcută ochiului, pentru un rezultat perfect! Descoperă o gamă largă de plăci ceramice moderne, dar și toate uneltele necesare pentru a finaliza și finisa mai rapid proiectul tău!