Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Plăci ceramice și parchet

Bunul-gust și armonia sunt caracteristici de bază ale căminului perfect, iar alegerea unor materiale și a unor finisaje care se completează reciproc este vitală în orice locuință. Și ce se poate potrivi mai bine cu parchetul din dormitoare, hol sau living decât gresia și faianța din baie și bucătărie? Descoperă cele mai noi modele de plăci ceramice și parchet pentru a-ți amenaja casa așa cum visezi! Îți punem la dispoziție o gamă largă de gresie, faianță și parchet, dar și adezivii și accesoriile necesare pentru montaj, totul la cele mai bune prețuri! Amenajează-ți locuința ideală cu ajutorul plăcilor ceramice și parchetului perfecte, cu ajutorul cărora poți evidenția personalitatea unică a fiecărei încăperi!

Amenajează-ți casa conform nevoilor familiei tale și creează o atmosferă plăcută în toate camerele folosind diferite tipuri de parchet. Brico Dépôt îți oferă o gamă variată de parchet laminat , parchet lemn masiv sau parchet triplustratificat cu design modern, din care îți poți alege cu ușurință favoritul în funcție de tipul de cameră pe care o redecorezi și de preferințele personale privind culorile sau materialele de bază, dar și grosimea și textura plăcii. În plus, îți oferim toate accesoriile specifice (plinte parchet) pentru a putea monta și întreține ușor parchetul, astfel încât să te bucuri alături de cei dragi de un cămin redecorat cu mult bun-gust, în care toate finisajele se completează perfect. Tu decizi care este cel mai potrivit parchet pentru casa ta alegând un parchet de calitate, la prețuri excelente!

Plăcile ceramice conferă un aspect plăcut încăperilor în care sunt folosite, având avantajul rezistenței în timp, dar și al unei întrețineri mai ușoare. Brico Dépôt îți oferă modele diferite de gresie și faianță, plăci murale și mozaic, brâuri faianță și plinte ceramice totul pentru a decora încăperi cu gust bun, în deplină concordanță cu preferințele tale. Îți oferim și uneltele de montaj și accesoriile specifice montării plăcilor ceramice. Acestea te vor ajuta să creezi rapid și eficient o încăpere plăcută ochiului, pentru un rezultat perfect! Descoperă o gamă largă de plăci ceramice moderne, dar și toate uneltele necesare pentru a finaliza și finisa mai rapid proiectul tău!

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Gamele noastre

Pentru bucătarie sau baie îți recomandăm să verifici gama noastră de parchet rezistent la apă, potrivită pentru încăperile cu trafic mare, dar și cu expunere la umezeală.
 

Nu uita să îți iei și uneltele de montaj potrivite pentru renovarea pe care o ai în plan. Aici găsești tot ce ai nevoie pentru montarea parchetului laminat și nu numai.
 

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Care sunt avantajele parchetului   Ce modele de parchet pot alege   Parchetul și designul casei tale Întâlnit în majoritatea caselor și apartamentelor, parchetul est...

Cu puțină îndemânare, montarea parchetului este un proiect destul de ușor de realizat. Iar dacă îți chemi și un prieten priceput care să te ajute, vei termina mai repede amenajarea c...

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360