Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Gleturi

Produse din categoria Gleturi

Pagină
Pagină

Dacă vrei să îți faci casă sau doar lucrări de renovare mai importante, atunci nu trebuie să scapi din vedere materialele de finisare, iar gletul este unul dintre ele. Acest material se utilizează pentru a îndrepta pereții, pentru a obține o bază netedă pe care ulterior să aplici alte materiale de finisare.

Gleturile sunt de mai multe tipuri, iar la Brico Depot vei găsi multe opțiuni, pentru a putea achiziționa materialul potrivit. Astfel, ai:

  • Glet pe bază de ciment, care se poate utiliza atât la interior, cât și la exterior, deoarece este indicat și în condiții de umiditate ridicată. În plus, gletul pe bază de ciment nu necesită șlefuire după aplicare;
  • Glet pe bază de ipsos, cu ipsos natural, ce are o aderență foarte bună, sau cu ipsos sintetic ce are o rezistență mecanică mare. Nu este recomandat pentru încăperi cu umiditate ridicată sau la exterior, deoarece absoarbe apa. După aplicare se șlefuiește;
  • Glet pe bază de ipsos și var, cu ajutorul căruia poți obține suprafețe foarte netede și fine, ce nu necesită șlefuire după aplicare. Este recomandat și în încăperi cu umiditate ridicată, având și rezistență la mucegai;
  • Glet sintetic, în general sunt acele gleturi gata preparate care se utilizează foarte ușor și comod. Sunt foarte flexibile, fiind indicate și pentru suprafețe dificile. Se pretează și în încăperi cu umiditate ridicată.

După ce ai ales tipul de material dorit, este bine să calculezi cantitatea necesară, la Brico Depot având mai multe cantități:

  • La tub, până în 0,5 kg;
  • La cutie, între 0,5 și 2 kg;
  • La saci de 5 – 10 kg;
  • La găleată, cantități de peste 10 kg.

În funcție de tipul de activitatea pe care o ai de executat, poți să optezi și pentru anumite tipuri de glet gata preparate care pot fi pentru îmbinare gips – carton, placare ceramică, pentru baie și bucătărie, de umplere și finisare rosturi etc. Poți să alegi și glet alb, fiind apoi mai ușor sa aplici vopseaua dorită.

Dacă tot ai început să achiziționezi materialele pentru finisare, este bine să îți alegi și accesoriile dorite, pe care le poți găsi tot la Brico Depot, de la găleți practice pentru construcții sau alte unelte de aplicare, la echipamente de protecție.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360