Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Porti

Cele mai căutate

Produse din categoria Porti


La Brico Depot am pregătit o gamă largă de porți metalice și porți auto pentru curte, din materiale de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile:

 • Porți cu stâlp
 • Porți intrare auto
 • Porți pietonale simple
 • Panouri metalice pentru gard
 • Opritoare pentru porți

Acestea sunt disponibile în mai multe dimensiuni și au diverse modele și stiluri, pentru ca tu să găsești ceva exact pe gustul tău. În plus, poți opta pentru culoarea pe care o dorești (negru, gri deschis, gri închis, verde), astfel încât soluția aleasă să fie nu doar funcțională, ci și atrăgătoare.

Iar în funcție de deschidere îți propunem:

 • Deschidere pe dreapta
 • Deschidere pe stânga
 • Deschidere pe dreapta/stânga

Dacă nu știi sigur ce model de poartă metalică sau poartă auto este potrivită pentru nevoile tale, specialiștii noștri din magazin îți pot da o mână de ajutor.

Întrebări frecvente

 

Ce tipuri de porți metalice și porți auto găsesc la Brico Depot?


La Brico Depot avem o gamă largă de modele de porți metalice și porți auto pentru orice curte, indiferent de dimensiune sau de aspectul pe care dorești să îl obții.
Cât costă porțile la Brico Depot?


Poți opta pentru modelul potrivit de poartă la prețuri între 790 și 1850 de lei. Oricare ar fi modelul ales, știi sigur că te vei bucura de un produs calitativ și durabil.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360