Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Placi PAL

Produse din categoria Placi PAL

Dacă ești în căutarea unor polițe din lemn pentru diverse acțiuni decorative sau pentru lucrări mai complexe, la noi găsești o gamă variată de plăci de pal de dimensiuni diferite.

Dimensiunile polițelor din pal pornesc de la 60 cm lungime, până la 280 cm lungime. In funcție de ceea ce vrei să realizezi, dimensiunea plăcilor este foarte importantă pentru a te ajuta să ajungi cât mai simplu și rapid la rezultatul final.

Polițele de la Brico Depot sunt neprelucrate, dar finisate și pregătite pentru a fi folosite cu succes. Dacă ai nevoie de polițe din pal pentru realizarea obiectelor de mobilier, dulapuri cu rafturi pentru cărți sau etajere pentru flori, la noi găsești diverse nuanțe de pal, precum:

  • Alb
  • Culoarea naturală a lemnulu
  • Wenge

Dacă nu îți este pe plac nuanța, plăcile din pal pot fi vopsite. Astfel, din câteva plăci de lemn vei putea realiza adevărate piese de design. În plus, plăcile din pal se întrețin ușor, rezistă în timp la uzură, zgârieturi și pot fi șlefuite și recondiționate ori de câte ori vei simți nevoia de un refresh.

Acest tip de lemn este considerat unul dintre cele mai des întâlnite tipuri de materiale din care se fabrică mobila. Acesta se obține din lemn tocat, presat și lipit ulterior cu rășini sintetice. Sunt ușor de prelucrat și montat.

Întrebări frecvente

 

Ce tipuri de plăci de pal găsesc la Brico Depot?


În magazinele noastre, dar și online, găsești polițe din pal de la 60 cm lungime, până la 280 cm lungime. Finisate și pregătite pentru a fi folosite în acțiunile de bricolaj. Plăcile de PAL sunt de culori diferite, albe, wenge sau în culorile natural ale lemnului. Acestea sunt rezistente la zgârieturi și umezeală și pot fi folosite la realizarea pieselor de mobilier, a ușilor de interior sau a rafturilor de perete.
Cum pot beneficia de serviciul de debitare lemn?


La Brico Depot ai la dispoziție de asemenea și serviciul Debitare lemn, cu ajutorul căruia ai posibilitatea de a debita plăci lemnoase (PAL, OSB, HDF, MDF, placaj). Pentru a afla mai multe detalii, citește mai multe detalii despre Serviciul de debitare lemn aici.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
  • Livrare în magazin;
  • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
  • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
  • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
  • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
  • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360