Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Aparate de aer conditionat

Cele mai căutate

Produse din categoria Aparate de aer conditionat


În magazinul nostru poți alege aparate de aer condiționat de la următoarele branduri:

 • Hisense
 • LG
 • Vortex

În funcție de dimensiunea spațiului în care îți dorești să montezi un aparat de aer condiționat poți opta pentru aparate de aer condiționat cu o capacitate de răcire de:

 • 12000 BTU
 • 18000 BTU
 • 24000 BTU
 • 9000 BTU

Aparatele de aer condiționat pot acoperi o suprafață de la 10 până la 30 mp. Cele pe care le găsești la Brico Depot produc zgomot redus, de la 53 până la 63 dB.

Întrebări frecvente


Cum aleg aparatul de aer condiționat potrivit?


În funcție de spațiul în care acesta este montat, la Brico Depot găsești aparate de aer condiționat cu puteri variabile, de la 9000 BTU, până la 24000 BTU, fiind potrivite pentru a răcori sau încălzi suprafețe de până la 30-40 mp. Un confort termic favorabil este necesar pentru un mod de viață sănătos și confortabil.
Ce modele de aparate de aer condiționat găsesc la Brico Depot?


La Brico Depot găsești aparate de aer condiționat de la brand-uri precum Vortex, Hisense sau LG cu dotate cu funcții anti-mucegai, turbo, sleep mode, auto-diagnosticare, autocurățare, iFeel sau Wi-fi. În funcție de necessitate și de spațiul în care acesta va fi amplasat, aparatele de aer condiționat îți vor oferi confortul termic de care ai nevoie pentru a te concentra atunci când lucrezi sau a te relaxa în timpul liber.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360