Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Folii de protectie

Produse din categoria Folii de protectie


Te apuci de renovări? Nu uita să treci pe la Brico Depot mai întâi, să îți alegi produsele de care ai nevoie. De la vopselele preferate, varul alb și pensule speciale pentru aplicarea acestora.

Mai mult, la Brico Depot găsești produse esențiale pentru protejarea pardoselii de stropii de var, dar și pentru a-ți ușura munca post renovare. De aceea, ți-am pregătit:

  • Folie protecție pardoseală;
  • Folie protecție universală – oricând ai nevoie să protejezi mobila sau canapeaua;
  • Folie protecție pentru uși – extrem de utile pentru împiedicarea prafului să se extindă și în alte camere, în care poate nu se lucrează;
  • Folie acoperire podea – tot praful și mizeria se adună pe o folie, care după finalizarea lucrărilor se îndepărtează ușor;
  • Folie protecție geamuri – le montezi ușor și scapi de petele de vopsea sau var, care se îndepărtează destul de greu dupa ce se usucă;
  • Rolă hârtie protecție praf.

Renovează inteligent și evită mizeria de după finisaje și tencuieli, montând dinainte folii de protecție, atât pe podea, uși, ferestre, cât și pe mobilier, pat, scaune și alte obiecte. Le protejezi de la început, pentru a avea mai puține bătăi de cap și mai puțin de curățat după.

Descoperă oferta noastră și alege produsele care răspund nevoilor tale, la cele mai avantajoase prețuri. Foliile se comercializează la rolă, la set sau la bucată.
Un alt instrument la fel de util și eficient pentru protecția plintelor atunci când văruiești este banda adezivă.

La Brico Depot găsești benzi de mascare rezistente ușor de scos după ce se folosesc, astfel încât proiectul tău să iasă impecabil. Folosește benzile pentru protejarea întrerupătoarelor, clanțelor ușilor sau a prizelor.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360