Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Pereti de dus

Cele mai căutate

Produse din categoria Pereti de dus

Pagină
Pagină

Dacă ești în căutare de produse de calitate pentru amenajarea băii, hai la Brico Depot și alege produsele potrivite. Sunt disponibile o mulțime de produse durabile de la branduri de top, precum GoodHome, iar prețurile sunt excelente.

Pentru amenajarea dușului găsești în magazinul nostru online toate produsele de care ai nevoie, inclusiv set cabine de duș pentru o renovare rapidă. În gama de paravane, pereți de duș și accesorii ai la dispoziție o varietate de produse din care poți alege:

  • Pereți de duș de tip fix și de tip walk-in
  • Paravene pentru duș fixe și walk-in
  • Parte fixă din sticlă
  • Pereți de duș oglindă
  • Bare de suținere perete fix duș

Pentru ca tu să alegi pereții potriviți pentru duș am inclus în gama noastră produse de diverse dimensiuni. Ai la dispoziție pereți și paravane pentru duș cu dimensiuni de 1900 și 1950 mm înălțime, iar ca lungime poți opta pentru modele cu lungimi cuprinse între 512 mm și 1275 mm.

În ceea ce privește designul și culoarea, găsești în magazinul nostru mai multe modele de pereți duș și paravane. Sunt disponibile.

  • Perete de duș alb
  • Perete de duș cromat

Pereții și paravanele pentru duș sunt realizate din materiale durabile și rezistente, ca aluminiul și sticla. Sticla este securizată, având dimensiuni care asigură limitarea vibrațiilor și rezistența în timp, iar înălțimea partiției este prevăzută astfel încât să ajute la împiedicarea stropirii cu apă. De asemenea, pereții și paravanele de duș din gama noastră beneficiază de un strat anticalcar care favorizează curățarea ușoară. Un alt avantaj al pereților și paravanelor de duș este montarea ușoară.

Comandă acum online de pe site-ul nostru și bucură-te de prețurile accesibile și de livrarea la domiciliu sau în magazinele Brico Depot.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360