Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Canale cablu

Produse din categoria Canale cablu

Pagină
Pagină

Amenajarea interioară reprezintă, pentru multe persoane, cea mai creativă și frumoasă parte când vine vorba de construirea sau renovarea unei locuințe. În acel moment poți alege finisajele, decorațiunile și accesoriile care să transforme patru pereți într-un loc confortabil pe care să-l numești acasă.

Însă, până să ajungi acolo, trebuie să iei în calcul ultimele finisaje și detalii care contează. Mascarea cablurilor din casă, pentru a nu te împiedica zi de zi de ele.

Brico Depot vine în ajutorul tău cu soluțiile cele mai bune, de fiecare dată. În magazinul nostru poți alege dintr-o gamă variată:

  • Unitate pentru organizare de cabluri;
  • Tub – utilizat pentru găzduirea cablurilor ce pot fi încastrate în pardoseală, acesta este rigid;
  • Canal - prevăzut cu bandă adezivă pentru o fixare precisă sau fără, utilizat pentru ascunderea cablurilor. Acesta se fixează pe perete, deasupra parchetului, gresiei sau pe diferite porțiuni ale pereților.

Confecționate din PVC, de culoare alb, tuburile și canalele pentru cabluri sunt extrem de eficiente și rezistente în timp. Acestea sunt ușor de montat, chiar și de neprofesioniști și te ajută să scapi de cablurile încâlcite prin casă și de aspectul lor inestetic.

Profită de calitatea marca Brico Depot și alege cele mai bune și sigure cabluri electrice rezistente din cupru, rezistente la tensiune ridicată, dar și la șocuri mecanice. Cablurile de calitate sunt confecționate din cupru, iar pentru izolație se folosește PVC-ul.

Inainte de a alege cea mai bună variantă, informează-te și lasă-te sfătuit de profesioniști în domeniu. Poți apela chiar și la consilierii din magazinele Brico Depot. Te așteptăm cu o gamă largă și prețuri accesibile.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360