Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Diluanti si decapanti

Produse din categoria Diluanti si decapanti


Dacă ești hotărât să începi procesul de reamenajare interioară cu siguranță vei avea nevoie de diferite substanțe chimice care să te ajute să lucrezi eficient, curat și profesionist.

Astfel, la Brico Depot vei găsi multe produse din acestă gamă, iar mai jos găsești informații relevante, care să te ajute să alegi soluțiile perfecte pentru tine.

Este bine să știi ce face fiecare produs, pentru a vedea exact ce ai nevoie. Ai la dispoziție:

  • diluant, ce are rolul de a dilua și subția vopselele, lacurile, emailurile etc., fără a le schimba proprietățile. Cu ajutorul diluanților vopselele se întind mai ușor și ai mai multă productivitate. Poți să achiziționezi diluanți universali sau specializați pentru vopsea poliuretanică, alchidică. Diluantul mai poate fi utilizat și pentru a curăța sculele după utilizare, pentru a degresa anumite zone ce ulterior vor fi vopsite etc.
  • decapant, ce se utilizează pentru a îndepărta vopseaua învechită, fiind una dintre cele mai ușoare metode. Poți să achiziționezi decapant lichid ce este potrivit pentru suprafețe neregulate sau unde stratul de vopsea este subțire, având avantajul de a se usca foarte rapid. De asemenea, ai la dispoziție și decapant pastă, ce poate îndepărta și până la 10 straturi de vopsea.
  • apă dedurizată, pe care o poți folosi pentru a îndepărta depunerile de calcar de pe diferite suprafețe sau din instalații. O mai poți utiliza și pentru diferite aparate electrocasnice, pentru a le proteja de depunerile de calciu, precum în rezervorul fierului de călcat. Sunt și variante, de apa dedurizată, parfumate.
  • alte soluții pentru curațare și întreținere, cum ar fi soluții antimucegai, pentru a curăța de rugină suprafețele metalice etc.
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360