Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Usi de dus

Produse din categoria Usi de dus

Pagină
Pagină

Dacă ești în căutarea celor mai inspirate idei pentru amenajarea băii tale, Brico Depot vine în ajutorul tău cu soluții complete. La noi găsești obiecte sanitare premium, mobilier modern de baie, uși pentru duș și multe alte accesorii utile. Baia este locul în care ne răsfățăm și petrecem timp important și de calitate, de aceea obiectele sanitare alese au un rol important pentru a ne asigura un confort maxim.

Când vine vorba de ușile pentru duș, Brico Depot îți pune la dispoziție următoarele tipuri:

  • Ușă pentru duș batantă
  • Ușă pentru duș culisantă
  • Ușă pentru duș pivotantă
  • Ușă pentru dus pliabilă
  • Ușă pentru duș semi-pivotantă

Realizate din cadru de aluminiu și sticlă securizată rezistentă, ușor de curățat și întreținut, ușile pentru duș sunt extrem de elegante, iar varietatea de modele existente la Brico Depot îți oferă flexibilitatea de a alege modelul potrivit pentru baia ta. Dacă baia este una micuță, dar totuși îți dorești să delimitezi cât mai elegant zona de duș, poți opta pentru ușile de duș culisante sau pliabile, însă dacă spațiul îți permite, poți alege o să montezi o cabină de duș cu uși pivotante sau batante.

La Brico Depot găsești variante de uși pentru duș de la branduri cunoscute în acest domeniu, cum ar fi:

  • GoodHome
  • Sanotechnik

Sticla securizată din care sunt realizate ușile pentru duș poate fi simplă sau cu model, în funcție de preferințele tale și de design-ul ales pentru baie.

Ușile de duș au diferite dimensiuni, între 70 cm-160 cm lățime și înălțime între 190 cm-195 cm. Astfel, în funcție de suprafața băii tale, alege să montezi o cabină de duș elegantă, care să-ți ofere momente de relaxare și confort.

Ușile de duș comercializate de Brico Depot garantează un raport calitate-preț excelent și sustenabilitate. Acestea sunt prevăzute cu sisteme ușoare și intuitive de asamblare. Bucură-te de o baie amenajată cu bun gust și lasă-te inspirat de produsele de la Brico Depot.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360