Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Becuri și neoane

Lumina este esențială pentru ca tu să îți poți desfășura activitățile cotidiene în mod eficient. Iar atunci când lumina naturală nu este disponibilă, Brico Depot vine în ajutorul tău cu cele mai bune becuri și neoane. Îți oferim soluții nu doar eficiente din punct de vedere al iluminatului, dar și cu un randament economic excelent.

Descoperă în gama noastră variată cele mai rezistente și eficiente becuri și neoane. Bazate pe tehnologii diferite și complexe, acestea pot reprezenta nu doar o sursă solidă de lumină, ci și un plus de stil pentru apartamentul sau casa ta.

Ai nevoie de becuri în orice încăpere a locuinței, așa că îți oferim suficiente modele din care să alegi. Poți opta pentru soluții minimaliste din punct de vedere estetic și economic, dar și pentru variante mai complexe. Descoperă în oferta noastră cele mai bune variante de becuri LED, becuri economice, neoane sau becuri halogen și echipează-ți casa așa cum trebuie.

Pe pagina dedicată fiecărui produs din această categorie vei găsi toate caracteristicile sale tehnice. Descoperă acolo durata de viață a becurilor și ce tip de lumină generează.

La Brico Depot, poți fi sigur de calitatea mărfii oferite, mai ales că ea vine mereu cu garanție extinsă. Îți oferim termene de garanție generoase, de până la cinci ani și la produsele din această categorie. Nu uita că în Outlet-ul nostru găsești prețuri uimitoare. Poți ajunge acolo și prin intermediul aplicației Brico Depot, disponibilă pentru platformele iOS și Android. În aplicație, ai acces la funcțiile de căutare, plasare comandă, dar și la recenziile altor clienți.

Profită de ofertele Brico Depot și nu uita că îți oferim livrare la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin, în cel mai scurt timp posibil. Alege cea mai bună variantă pentru tine, iar noi ne vom ocupa de restul!

Știm că vrei să ai parte de o lumină puternică și eficientă. Totodată, îți dorești și soluții de iluminat care să aibă un randament economic bun. La Brico Depot, găsești cele mai bune becuri LED pentru gospodăria ta. Soluții moderne și de o excelentă calitate, becurile LED pe care le poți achiziționa din gama noastră sunt produse de branduri renumite. Poți achiziționa de la Brico Depot becuri LED la bucată, dar și becuri LED la set. Indiferent de corpurile de iluminat din casa ta, vei găsi la noi soluțiile potrivite. Asta deoarece Brico Depot îți oferă becuri cu dulii de tipuri variate. Descoperă becurile potrivite apelând la filtrele disponibile pe site-ul nostru și în aplicația Brico Depot. Tot cu ajutorul filtrelor poți tria becurile în funcție de culoare, brand, temperatura culorii sau numărul de lumeni. Combină filtrele și găsește exact soluția la care ai visat. Accesează pagina dedicată fiecărui produs, dacă vrei să afli toate caracteristicile sale tehnice. Tot acolo vei găsi informații despre garanția pe care Brico Depot ți-o oferă pentru becuri LED de calitate. Poți fi sigur de calitatea produselor noastre grație termenelor generoase de garanție, care ajung și până la cinci ani! Profită de super ofertele marca Brico Depot și alege becuri LED care să te țină o vreme îndelungată. Nu uita că în Outlet-ul nostru găsești reduceri care te vor cuceri imediat. Poți ajunge în Outlet și prin intermediul aplicației Brico Depot. Descarcă aplicația acum pe device-urile tale Android sau iOS. Obține acces la funcțiile de căutare, plasare comandă, dar și la recenziile altor clienți. Profită de ofertele Brico Depot și nu uita că îți oferim livrare la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin, în cel mai scurt timp posibil. Alege cea mai bună variantă pentru tine, iar noi ne vom ocupa de restul.

Lumina de calitate este esențială atât pentru plane reușite, cât și pentru o viață bună. Știm cât de mult vrei să te bucuri de un confort sporit la tine acasă, așa că Brico Depot îți oferă cele mai bune becuri halogen. Acestea îți oferă lumină de calitate, cu un consum redus. Nu există vreo încăpere sau vreun spațiu de lucru din locuința ta care să nu aibă nevoie de un iluminat corespunzător. Becurile cu halogen sunt soluția ideală pentru toate spațiile în care vrei să se facă lumină. Îți oferim becuri cu halogen la bucată, dar și la set. Găsește în oferta noastră opțiuni numeroase și variate, cu mai multe tipuri de soclu. De asemenea, puterea becurilor din oferta noastră variază, iar tu poți alege varianta optimă pentru tine. Pe pagina fiecărui produs vei găsi informații despre toate particularitățile tehnice relevante. Poți afla temperatura culorii becului, materialul din care este produs, durata de viață, dar și clasa energetică din care face parte. Firește, nu am omis să îți menționăm și puterea fiecărui bec. Poți fi sigur de calitatea produselor noastre grație termenelor generoase de garanție, care ajung și până la cinci ani! Profită de oferta excelentă marca Brico Depot la becuri cu halogen și alege soluții de care să te bucuri pe termen lung. Nu uita că în Outlet-ul nostru găsești reduceri care te vor cuceri imediat. Poți ajunge în Outlet și prin intermediul aplicației Brico Depot. Descarcă aplicația acum pe device-urile tale Android sau iOS. Obține acces la funcțiile de căutare, plasare comandă, dar și la recenziile altor clienți. Profită de ofertele Brico Depot și nu uita că îți oferim livrare la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin, în cel mai scurt timp posibil. Alege cea mai bună variantă pentru tine, iar noi ne vom ocupa de restul.

Știm că îți sună excelent ideea de a avea în casă surse de iluminat sănătoase, rezistente și eficiente din punct de vedere economic. Tocmai de aceea, Brico Depot îți oferă cele mai tari modele de becuri economice. Disponibile la prețuri foarte atractive, becurile economice din oferta noastră te vor ajuta să obții suficientă lumină în toate încăperile. Mai mult decât atât, te vei bucura și de cheltuieli mai mici cu electricitatea. Descoperă în gama noastră variată de becuri economice soluțiile potrivite pentru instalația din casa ta. Poți alege becurile în funcție de tipul soclului și de puterea lor. Orientează-te și descoperă cea mai bună variantă de becuri și în funcție de temperatura și culoarea luminii pe care acestea le generează. Colaborăm doar cu branduri de top, astfel că ai garanția calității și a rezistenței pe termen lung. Pe pagina fiecărui produs vei găsi informații despre toate particularitățile tehnice relevante. Poți afla temperatura de culoare, materialul din care este produs becul, durata de viață, dar și clasa energetică din care face parte. Poți fi sigur de calitatea produselor noastre și grație termenelor generoase de garanție, care ajung și până la cinci ani! Profită de oferta excelentă marca Brico Depot la becuri economice și alege soluții de care te vei bucura pentru mult timp. Nu uita că în Outlet-ul nostru găsești reduceri care te vor cuceri imediat. Poți ajunge în Outlet și prin intermediul aplicației Brico Depot. Descarcă aplicația acum pe device-urile tale Android sau iOS. Vei obține imediat acces la funcțiile de căutare, plasare comandă, dar și la recenziile altor clienți.

Știm că vrei să te bucuri de lumină de calitate în orice încăpere a locuinței tale. Brico Depot îți pune la dispoziție cele mai bune soluții de neoane rezistente și eficiente. Descoperă în oferta noastră neoane care nu doar că vor lumina cu succes orice încăpere, dar te vor ajuta să reduci și costurile cu electricitatea. Cele mai bune neoane sunt concepute special pentru a oferi lumină puternică, de calitate, cu un consum extrem de redus de energie. Procesul de producție prin care sunt obținute neoanele din gama noastră este unul care le garantează rezistența și eficiența. Accesează pagina fiecărui produs și descoperă toate detaliile tehnice relevante. Află care sunt materialele utilizate pentru producerea neoanelor, dar și informații despre puterea becurilor, timpul de aprindere și numărul de lumeni. Navighează prin oferta noastră și descoperă tub fluorescent de cea mai bună calitate, la prețuri excelente. Colaborăm doar cu producători de top și te asigurăm de calitatea neoanelor pe care le poți achiziționa de la Brico Depot. Cum facem asta? Brico Depot îți oferă doar produse de la branduri renumite, cu termene de garanție dintre cele mai generoase. Profită de garanția de 10 ani pe care ți-o punem la dispoziție pentru cele mai multe produse din categoria Neoane. Nu uita că în Outlet-ul nostru găsești reduceri care îți vor atrage imediat atenția. Poți ajunge în Outlet și prin intermediul aplicației Brico Depot. Descarcă aplicația acum pe device-urile tale Android sau iOS. Ai acces la funcțiile de căutare, plasare comandă, dar și la recenziile altor clienți. Profită de ofertele Brico Depot și nu uita că îți oferim livrare la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin, în cel mai scurt timp posibil. Alege cea mai bună variantă pentru tine, iar noi ne vom ocupa de restul.

Cele mai cumpărate produse

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Te-ar putea interesa și

Gamele noastre

Am proiectat mobilierul Denia astfel încât să te simți la fel de confortabil în grădină ca și în sufragerie. Acest concept se bazează pe produse atractive, ușor de depozitat, cu design inteligent și rezistent.

Montarea unui gard poate fi o provocare, de aceea am proiectat o modalitate mai simplă de a face acest lucru. Panouri ușor de asamblat, cu un design unic, create pentru a se îmbina perfect cu orice grădină - îți ușurează munca, transformând spațiul exterior într-un loc pe care să îl iubești.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Nu este nimic mai frustrant decât acel moment în care, după ce ai stat și ai ales cu atenție toate sursele și tipurile de iluminat din cămin, ajungi la clipa în care dorești să pregă...

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360