Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Rafturi metalice

Cele mai căutate

Produse din categoria Rafturi metalice


Te-ar putea interesa și:

Etajere baie, Rafturi baie, Lazi de depozitare.


Când ne amenajăm locuința, cel mai mult punem accent pe interior, ne gândim la mobilier, la electrocasnice și decorațiuni și ne concentrăm mai puțin pe partea exterioară a locuinței. De aceea, noi îți oferim soluții utile la care poate nici nu te-ai gândit, pentru curte și grădină. Pentru că și partea exterioară contează, mai ales dacă îți dorești o curte organizată și întreținută, pentru ca atunci când ai nevoie de câteva momente de relaxare în aer liber să ai totul la îndemână.

La Brico Depot găsești dulapuri de depozitare în grădină, pentru ca lucrurile importante să fie mereu la locul lor. Îți punem la dispoziție o gamă variată de rafturi de diferite modele și dimensiuni, cum ar fi:

  • Rafturi metalice
  • Rafturi din plastic
  • Rafturi galvanizate
  • Rafturi modulare
  • Rafturi din lemn

Ușor de montat, dulapurile cu rafturi pentru depozitare la exterior, în grădină, în garaj sau în orice spațiu din curte, îți vor ușura activitățile de zi cu zi. Montează rafturile în garaj, poți opta pentru cele metalice sau pentru rafturile modulare, ambele modele sunt potrivite pentru astfel de spații. Îți vei putea organiza trusele de scule, șuruburile și toate instrumentele de care ai nevoie pentru mașină, simplu și practic.

De asemenea, rafturile din lemn, te pot ajuta să creezi spații inedite deocrate cu flori, ghivece sau jardiniere, pentru un plus de culoare și parfum în propria grădină. Oferă personalitate grădinii tale și lasă-ți inspirația să zboare.

În plus, vei avea mereu un spațiu bine gândit pentru depozitarea furtunului pentru udarea plantelor și legumelor din seră, uneltelor pentru îngrijirea grădinii sau a cizmelor de ploaie.

Rafturile sunt extrem de practice și utile și în cămară, poți organiza și depozita alimente neperisabile, produse pentru baie sau borcanele cu murături pentru iarnă. Totul la îndemână, dar nu oricum.
Vino la Brico Depot și alege-ți rafturile potrivite nevoilor tale.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360