Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Terasă și pavaje

Odată cu sosirea anotimpului cald, poți începe să pui în aplicare planurile tale ingenioase de renovare și amenajare a spațiului recreativ din grădină. Pentru că îți sprijinim mereu pasiunile, am selecționat o gamă variată de produse special create pentru înfrumusețarea terasei, accesul în curte sau grădină, alte zone din jurul casei tale. Fabricate din materiale exclusive și durabile, aceste materiale oferă un aspect plăcut curții sau grădinii tale!

În magazine și online vei găsi o mulțime de produse eficiente și practice - dușumea și pardoseală pentru exterior, pavaje, dale, borduri și numeroase accesorii care îți vor ușura considerabil procesul de lucru. Disponibile la prețuri avantajoase pentru orice buget, aceste produse pentru exterior îți permit să amenajezi spațiul exterior exact așa cum ai visat!

Potrivite atât pentru curți cu o dimensiune medie sau mare, aceste accesorii inedite se montează simplu și rapid, promit să treacă testul timpului cu brio și au puterea de a schimba întregul ambient. Diversitatea materialelor, modelele incredibile și detaliile ieșite din comun contribuie la confortul și funcționalitatea spațiului din natură. Ghidează-te după stilul personal și creează un spațiu plăcut, de care te vei bucura în fiecare zi!

Brico Depot îți vine în ajutor cu idei constructive, materiale calitative și informații esențiale despre amenajările exterioare. Când ai nevoie de inspirație pentru următorul proiect de bricolaj, te așteptăm în magazinele noastre! Comandă cu ușurință, direct din confortul casei tale produsele favorite, utilizând metoda de livrare la domiciliu sau de ridicare din magazin.

banner constructii

produsele noastre preferate

te-ar putea interesa și

gamele noastre

Neva
Montarea unui gard poate fi o provocare, de aceea am proiectat o modalitate mai simplă de a face acest lucru. Panouri ușor de asamblat, cu un design unic, create pentru a se îmbina perfect cu orice grădină - îți ușurează munca, transformând spațiul exterior într-un loc pe care să îl iubești.
Erbauer
Erbauer a construit uneltele electrice pe care te poţi baza pentru a obţine rezultate profesionale an după an, câştigându-şi locul în trusa de unelte. Unelte fiabile care funcţionează foarte bine pentru a performa. Fiabile. Durabile. Rezistente.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Cele mai ieftine materiale pentru pavarea curții. Cum le alegem pentru un rezultat durabil și elegant Cele mai ieftine materiale pentru pavarea curții. Cum le alegem pentru un rezultat durabil și elegant
Pavarea curții se poate face într-o varietate de moduri și stiluri, în funcție de tipul de pavaj pe care îl alegi. O curte pavată corect are un aspect frumos și este mult mai ușor...
citește mai mult
Crearea unei zone exterioare cu ajutorul gresiei Crearea unei zone exterioare cu ajutorul gresiei
Atunci când te gândești la crearea unui spațiu exterior pentru primirea oaspeților și destindere în lunile calde de vară, dorești să fie rezistent și durabil, așa cum sunt și plăcile...
citește mai mult

finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.