Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Electrice

Alege cele mai potrivite produse electrice din gama noastră esențială pentru orice cămin. Fie că ai nevoie de cabluri electrice, prize sau întrerupătoare pentru casa ta, îți oferim toate elementele necesare, întotdeauna la cele mai bune prețuri. Specificațiile tehnice detaliate te vor ajuta să achiziționezi echipamentele electrice și accesoriile extrem de ușor, de la circuite de protecție la elemente de conexiune sau baterii.

Lanterne și baterii

În cazul unei pene de curent e bine să ai la îndemână soluții practice și de bună calitate, pe care să te poți baza. Lanternele și bateriile reîncarcabile din gama noastră variată de produse electrice îți vor face viața mai ușoară indiferent că te vor însoți în excursii cu cortul sau te vor sprijini în diverse activități gospodărești. Descoperă oferta Brico Depôt și alege-ți preferatele acum!

Prize, ștechere și întrerupătoare

Finalizează circuitele electrice din locuința ta cu ajutorul prizelor, ștechelor și întrerupătoarelor moderne și de cea mai bună calitate din oferta noastră. Acest elemente sunt esențiale pentru a te bucura de confortul maxim al locuinței tale, așa că alege-le pe cele mai potrivite nevoilor tale și treci la treabă!

Sisteme de securitate

Știi cum se spune: paza bună trece primejdia rea. Descoperă gama Brico Depôt de sonerii, interfoane, sisteme de supraveghere și alarme dedicate siguranței locuinței tale. Îți oferim produse de înaltă calitate la cele mai bune prețuri, ca întotdeauna!

Elemente de conexiune

Elementele de conexiune din gama de electrice necesare pentru căminul tău îți vor fi de folos, eliberând din spațiul utilizabil și ușurându-ți munca. Alege din oferta noastră diverse produse electrice indispensabile oricărui spațiu, la prețuri excelente!

Cabluri electrice

Pentru instalațiile electrice necesare locuinței și spațiului tău de muncă îți punem la dispoziție o gamă variată de cabluri și conductoare care asigură transportul de energie electrică acolo unde ai nevoie. Prețurile oferite pentru cablurile electrice sunt imbatabile, indiferent de tipul de instalație fixă sau mobilă. Acestea sunt potrivite atât pentru interior, cât și pentru exterior.

Accesorii fixare

Gama noastră de accesorii de fixare și prindere îți pune la dispoziție soluția necesară proiectului tău. Fie că ai nevoie de tuburi flexibile sau rigide, canale cablu, cutii de derivații sau alte accesorii variate, îți oferim soluțiile optime pentru nevoile tale. Produsele sunt însoțite de specificațiile tehnice necesare pentru ca tu să faci cea mai bună alegere!

Circuite de protecție

Siguranța ta este extrem de importantă. Indiferent de natura lucrărilor executate, îți recomandăm utilizarea produselor noastre din gama de circuite de protecție. Acestea îți protejează electrocasnicele împotriva tensiunilor de descărcare electrică. Alege circuitele de protecție necesare, de la sisteme de paratraznet și tablouri electrice, la echipamente de consum modular, siguranțe și suport siguranțe fuzibile.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Kit pentru excursiile de camping Kit pentru excursiile de camping
Odată cu 1 mai, s-a deschis oficial sezonul de camping. Primele corturi au apărut deja la mare, iar cei mai curajoși au organizat prima escapadă la munte. Chiar dacă ai experiența călătoriilor de tip...
citește mai mult
Tot ce trebuie să știi despre renovarea locuinței tale Tot ce trebuie să știi despre renovarea locuinței tale
1.DE CE SUNT NECESARE LUCRARILE DE RENOVARE A LOCUINTEI 2.EVALUEAZA STAREA LOCUINTEI 3.HOTARASTE DACA RENOVEZI TOATA LOCUINTA SAU DOAR O PARTE A EI 4.PLANIFICĂ ALĂTURI DE SPECIALIȘTI 5.MAT...
citește mai mult

finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.