Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Copertine si prelate

Cele mai căutate

Produse din categoria Copertine si prelate


Copertinele și prelatele de calitate sunt necesare pentru orice casă, nu doar pentru protecție, dar și pentru a crea un aspect plăcut, estetic și echilibrat.

Brico Depot îți pune la dispoziție o mulțime de variante de copertine și prelate pentru casă din care să alegi cele mai bune soluții pentru nevoile tale:

 • Marchize fixe cu cadru din oțel
 • Marchize fixe cu cadru din aluminiu
 • Marchize fixe din lemn
 • Copertine manuale cu cadru din aluminiu
 • Copertine manuale cu pantă dublă
 • Copertine electrice
 • Sisteme de prindere pentru copertină

În oferta Brico Depot îți punem la dispoziție copertine și marchize din următoarele tipuri de materiale:

 • Aluminiu
 • Oțel
 • Poliester
 • Lemn

Îți oferim o mulțime de variante de livrare, modalități de plată și servicii suplimentare, pentru că ne dorim ca lucrurile să fie cât mai ușoare și rapide pentru tine.

Întrebări frecvente

 

Cum aleg copertina potrivită?


Este important să măsori zona respectivă și să te gândești ce model și design sunt cele mai potrivite. De asemenea, dacă spațiul unde vrei să instalezi copertina este expus la ploaie și zăpadă sau într-o zonă unde bate soarele constant, alege cu atenție un material care să reziste cât mai mult.
Ce branduri de copertine sunt disponibile la Brico Depot?


Avem o gamă variată de marchize și copertine, din materiale durabile și rezistente, la prețuri accesibile, de la cei mai cunoscuți producători din domeniu: Geom Ramla, Blooma, Geom Rayadito, Geom Ricardi. Producătorii de top reprezintă garanția calității, așa că orice model vei alege, te vei bucura de un produs de cea mai bună calitate.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360