Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Scaune de bucatarie

Cele mai căutate

Produse din categoria Scaune de bucatarie


La Brico Depot găsești o mulțime de variante de scaune de bucătărie din care să alegi tot ce ți se potrivește. Îți punem la dispoziție o gamă variată de scaune de bucătărie cu următoarele caracteristici:

 • În funcție de culoare disponibilă: alb, negru, stejar
 • În funcție de stil: clasic sau modern
 • În funcție de materialul acoperitor: scaun tapițat cu material tip stofă, imitație de piele, polipropilenă
 • În funcție de modul constructiv: pliant sau fix
 • În funcție de materialul cadrului picioarelor: scaun din metal sau lemn

Te așteptăm să descoperi gama de scaune de bucătărie cu care să completezi designul bucătăriei tale și să cumperi sau să comanzi așa cum îți dorești.

Întrebări frecvente

 

Ce tipuri de scaune de bucătărie sunt disponibile la Brico Depot?


În funcție de stilul și cromatica bucătăriei tale, poți opta pentru scaune din lemn, plastic sau combinații de materiale, comode și rezistente, pe care le poți integra ușor în orice design al bucătăriei. Poți alege scaune înalte, de bar, scaune obișnuite, pentru masă, în culorile care se potrivesc cel mai bine stilului tău și bucătăriei pe care o amenajezi.
Cum aleg scaunele de bucătărie potrivite?


În alegerea celor mai potrivite scaune este important să ții cont în primul rând de aspectul pe care dorești să îl obții și de gradul de confort. De asemenea, este important să iei în considerare culoarea, pentru a obține un aspect cât mai echilibrat.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360