Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Parchet masiv

Produse din categoria Parchet masiv


Indiferent de dimensiunea locuinței, parchetul din lemn masiv este deosebit, elegant și se integrează perfect în orice încăpere. La Brico Depot găsești o gamă diversificată de modele de parchet pentru a realiza o pardoseală de lux. În magazinul nostru găsești parchet din lemn masiv în nuanțe diferite care se potrivesc perfect oricărui stil de design.

Simplu și ușor de montat datorită sistemului de fixare cu clic, parchetul din lemn masiv poate fi achiziționat în funcție de grosime. Grosimile disponibile sunt:

 • 10 mm
 • 12 mm
 • 15 mm

Lasă-te inspirat de designul modern al plăcilor de parchet din lemn masiv și alege modele autentice disponibile în mai multe culori:

 • Bambus
 • Natur
 • Stejar

Gama noastră de parchet din lemn masiv are o structură ideală pentru trafic intens. Fiecare placă fabricată din stejar, bambus sau lemn natur are o structură ce permite finisarea repetată, datorită grosimii sale.

Certificarea PEFC sau FSC și clasificarea A+ pentru emisiile interioare fac ca produsele noastre de calitate să fie unice pe piață. La Brico Depot poți alege parchet din lemn masiv de la Good Home dacă vrei să beneficiezi de garanție pe viață.

Vânzarea plăcilor de parchet se face la cutie, iar suprafața de acoperire variază între 0,864 și 2,21 m2. Parchetul din lemn masiv de la Brico Depot este împachetat în cutii de 7,8 și 10 bucăți.

Dacă îți dorești un design clasic sau modern, parchetul din lemn masiv de la Brico Depot este ideal pentru hol, sufragerie sau dormitor. La noi în magazin găsești atât modele care rezistă la trafic intens cât și modele compatibile cu încălzirea în pardoseală.

Alege cele mai bune soluții inovatoare pentru locuința ta iar noi ne ocupăm de livrare asftel încât să te bucuri de produsele tale favorite în cel mai scurt timp.

Întrebări frecvente

 

Ce tipuri de parchet masiv găsești la Brico Depot?


La Brico Depot găsești o gamă variată de parchet din lemn masiv, de cea mai bună calitate, din care să alegi modelul potrivit nevoilor tale. În funcție de grosime, culoare si rezistența la trafic, poți opta pentru un model cu finisaj deosebit care să se potrivească în orice tip de cameră. Dacă vrei să montezi încălzire în pardoseală optează pentru un model de parchet care este compatibil cu temperaturi de până la 28 grade Celsius.
Cum aleg tipul de parchet potrivit?


În funcție de nevoile tale poți opta pentru parchet masiv natur, din bambus sau stejar. Parchetul din lemn masiv de la Brico Depot este disponibil în variate nuanțe, cu dimensiuni și grosimi diferite, împachetat în cutii de 7,8 și 10 plăci, cu o suprafață de acoperire ce variază între 0,864 și 2,21 m2. Indiferent de modelul ales, parchetul masiv de la Brico Depot este ușor de montat și întreținut, fiind o investiție bună pe termen lung.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360