Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Feronerie

Feroneria necesară pentru construcții, mobilă, uși și ferestre dar și articole de securitate pentru finisarea proiectului tău.

Feronerie pentru construcţii

Brico Depôt îți pune la dispoziție o gamă largă de produse necesare fixării pieselor de mobilier dar și a elementelor folosite în proiecte ambițioase de construcții ori în diferite lucrări mai mici din jurul casei și curții tale. De asemenea, în gama noastră vei găsi și lacăte, zăvoare și alte accesorii care te vor ajuta să îți securizezi locuința sau curtea. Fie că ai nevoie de produse de feronerie pentru construcții, accesorii pentru mobilă sau elemente de securitate îți garantăm că le vei achiziționa la cele mai bune prețuri.

Sfoară, cablu, lanţ

Fie că abia te-apuci de treabă sau proiectul tău se află în ultimul stadiu și are nevoie doar de câteva detalii finale, la Bricio Depôt găsești toate articolele de feronerie pentru construcții de care ai nevoie. Îți oferim produse de semnalistică, accesorii pentru porți și obloane, cutii de scrisori, profile metalice și elemente pentru asamblarea structurilor din lemn, toate fabricate din materiale durabile, de înaltă calitate.

Accesorii mobilă

Alege din gama noastră esențială de feronerie produsele de care ai nevoie: cabluri, sfori, lanțuri rezistente, realizate din materiale de înaltă calitate. Mai mult, vei găsi și elemente cu care să te asiguri că vei finaliza în deplină siguranță proiectul: chigi, funii și toate accesoriile potrivite pentru fixare.

Accesorii uşi şi ferestre

Descoperă gama noastră variată de accesorii pentru mobilă. Indiferent că optezi pentru picioare de mobilă, mânere, roți, balamale sau ai nevoie de elemente necesare asamblării mobilei, la Brico Depôt vei găsi întotdeauna produsele de care ai nevoie la cele mai mici prețuri.

Securitate

Brico Depôt îți oferă o gamă largă de mânere pentru uși de interior și exterior, fabricate din materiale rezistente și durabile precum aluminiu, cupru și alamă. Mai mult, în oferta noastră vei descoperi și accesorii esențiale pentru uși și ferestre precum amortizoare și opritoare care îți vor completa perfect proiectul.

Șuruburi, piulițe, cuie

Îți oferim produse de feronerie esențiale lucrărilor de întreținere sau reamenajare din orice locuință: cuie, șuruburi, piulițe, tije filetate, cuie și cârlige. Poți alege să le achiziționezi la bucată sau la cutie, în funcție de nevoile tale. Noi îți garantăm prețuri imbatabile și produse de înaltă calitate.

Dibluri

Știm că, uneori, micile detalii fac toată diferența! Așa că indiferent că ai nevoie de dibluri universale, dibluri pentru fixări speciale sau pentru gips-carton, la Brico Depôt găsești întotdeauna toate accesoriile de care ai nevoie pentru a-ți duce la bun sfârșit planurile!

Cutii pentru şuruburi

Știm deja că un meșter bine organizat este un meșter care duce la bun sfârșit orice și-a propus în cel mai scurt timp! De aceea, îți oferim soluții practice pentru depozitarea diverselor produse de feronerie. Descoperă ofera noastră de cutii pentru șuruburi și panouri metalice, totul pentru a-ți păstra spațiul de lucru ordonat.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Ghidul complet pentru înlocuirea unui robinet. Cum să reușești singur, în doar câteva minute Ghidul complet pentru înlocuirea unui robinet. Cum să reușești singur, în doar câteva minute
Să înlocuiești un robinet vechi sau să repari unul defect nu e atât de greu pe cât ai putea crede. În niciun caz nu merită să-i dai unui instalator bani grei pentru o astfel de...
citește mai mult
Repararea lavoarului Repararea lavoarului
Înlocuirea lavoarului vechiRenovarea bucătăriei și a băii prin placarea pereților nu este o sarcină atât de complicată pe cât pare. Succesul pentru o placare reușită constă î...
citește mai mult

finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.