Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Feronerie

Brico Depôt îți pune la dispoziție o gamă largă de produse necesare fixării pieselor de mobilier dar și a elementelor folosite în proiecte ambițioase de construcții ori în diferite lucrări mai mici din jurul casei și curții tale. De asemenea, în gama noastră vei găsi și lacăte, zăvoare și alte accesorii care te vor ajuta să îți securizezi locuința sau curtea. Fie că ai nevoie de produse de feronerie pentru construcții, accesorii pentru mobilă sau elemente de securitate îți garantăm că le vei achiziționa la cele mai bune prețuri.

Fie că abia te-apuci de treabă sau proiectul tău se află în ultimul stadiu și are nevoie doar de câteva detalii finale, la Bricio Depôt găsești toate articolele de feronerie pentru construcții de care ai nevoie. Îți oferim produse de semnalistică, accesorii pentru porți și obloane, cutii de scrisori, profile metalice și elemente pentru asamblarea structurilor din lemn, toate fabricate din materiale durabile, de înaltă calitate.

Alege din gama noastră esențială de feronerie produsele de care ai nevoie: cabluri, sfori, lanțuri rezistente, realizate din materiale de înaltă calitate. Mai mult, vei găsi și elemente cu care să te asiguri că vei finaliza în deplină siguranță proiectul: chigi, funii și toate accesoriile potrivite pentru fixare.

Când vine vorba de amenajarea locuinței, o etapă importantă este depozitarea diverselor obiecte cu ajutorul polițelor și consolelor pentru pereți. La Brico Depot găsești o mulțime de modele de polițe, console, profile, bare plate, glise, foi din oțel și accesorii de prindere. Amenajează-ți locuința în mod eficient, asigurând în același timp un design plăcut! La Brico ai tot ce-ți trebuie pentru a realiza planul de amenajare sau renovare a locuinței.

Brico Depôt îți oferă o gamă largă de mânere pentru uși de interior și exterior, fabricate din materiale rezistente și durabile precum aluminiu, cupru și alamă. Mai mult, în oferta noastră vei descoperi și accesorii esențiale pentru uși și ferestre precum amortizoare și opritoare care îți vor completa perfect proiectul.

Este esențial să îți ții obiectele de valoare protejate, dar mai ales să te simți în siguranță în propria locuință. De aceea îți punem la dispoziție diferite soluții pentru a-ți securiza casa, curtea sau spațiul de muncă. Alege modelul potrivit de cilindru, broască, lacăt sau zăvor pentru nevoile tale. Descoperă și gama noastră de seifuri dedicate securizării valorilor.

Îți oferim produse de feronerie esențiale lucrărilor de întreținere sau reamenajare din orice locuință: dibluri, cuie, șuruburi, piulițe, tije filetate, cuie și cârlige. Poți alege să le achiziționezi la bucată sau la cutie, în funcție de nevoile tale. Noi îți garantăm prețuri imbatabile și produse de înaltă calitate.

Știm că, uneori, micile detalii fac toată diferența! Așa că indiferent că ai nevoie de dibluri universale, dibluri pentru fixări speciale sau pentru gips-carton, la Brico Depôt găsești întotdeauna toate accesoriile de care ai nevoie pentru a-ți duce la bun sfârșit planurile!

Știm deja că un meșter bine organizat este un meșter care duce la bun sfârșit orice și-a propus în cel mai scurt timp! De aceea, îți oferim soluții practice pentru depozitarea diverselor produse de feronerie. Descoperă ofera noastră de cutii pentru șuruburi și panouri metalice, totul pentru a-ți păstra spațiul de lucru ordonat.

Descoperă gama noastră variată de accesorii pentru mobilă. Indiferent că optezi pentru picioare de mobilă, mânere, roți, balamale sau ai nevoie de elemente necesare asamblării mobilei, la Brico Depôt vei găsi întotdeauna produsele de care ai nevoie la cele mai mici prețuri.

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Înlocuirea lavoarului vechiRenovarea bucătăriei și a băii prin placarea pereților nu este o sarcină atât de complicată pe cât pare. Succesul pentru o placare reușită constă î...

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360