Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Foarfeci pentru gard viu

Produse din categoria Foarfeci pentru gard viu


În caz că locuiești la casă ai nevoie de scule și unelte care să te ajute să îți poți întreține o grădină de vis. Pentru a păstra gardul viu și arbuștii ornamentali într-o formă cât mai atractivă, o foarfecă pentru gard viu îți va fi de mare folos. La Brico Depot ai o gamă foarte variată de astfel de produse și vei putea alege modelul potrivit, în funcție de câteva criterii de bază.

Un prim pas este să alegi ce tip vrei:

  • manual – potrivit pentru tăierea gardului viu și a tufișurilor, sunt modele solide și ergonomice, cu lame din oțel durificat, pentru tăieturi netede;
  • electric – la care ai mai multe variante, pe care le vom prezenta mai jos.

La modelele electrice ai de ales între:

  • un fierăstru - ce are lama mai lungă;
  • o foarfecă.

Poți să alegi modele:

  • ce se alimenetază la rețea, de putere mai mare, dar care au nevoie de o priză în apropiere;
  • cu acumulatori, portabile.

În funcție de înălțimea la care ai de efectuat diverse operațiuni, poți să alegi o foarfecă cu braț telescopic care să te ajute să ai control și la înalțime, sau cu brațe fixe.

Produsele oferite de Brico Depot sunt cu un raport calitate – preț foarte bun, iar brand-urile sunt recunoscute la nivel mondial, Bosch, Mac Allister, Erbauer, Raider. Astfel, nivelul de zgomot este inclus în limite rezonabile, pentru a nu deranja vecinii.

Greutatea variază între 2 kg si 7 kg, pentru a putea mânui scula ușor, fără a obosi. Poți să te îndrepți și spre modele multifuncționale, care îți vor fi de mare ajutor prin grădină.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360