Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Vata de sticla

Produse din categoria Vata de sticla


La Brico Depot găsești o ofertă variată pentru materiale de construcție pentru curți, inclusiv pentru vată de sticlă, utilă pentru o bună izolare. În principal găsești produse furnizate de doi mari producători, și anume:

 • Knauf, ce produce vată de sticlă utilizând o tehnologie ECOSE®, ce aduce schimbări valoroase în acest domeniu. Produsul are un aspect nou, este de culoare maro, natural, fără a se folosi vopsea sau alți coloranți artificiali.
 • Ode, de culoare galbenă.

Tipurile de vată de sticlă pe care le poți alege la Brico Depot sunt pentru interior. Pentru a fi mai comod să alegi produsul potrivit, ține minte câteva caracteristici de interes.

Finisajul produsului poate fi simplu sau cu aluminiu. Cel cu finisaj cu aluminiu elimină necesitatea instalării unei folii ca barieră de vapori.

Grosimea stratului de vată de sticlă se alege în funcție de situația de montaj, și poate fi de:

 • 5 cm
 • 10 cm

La noi găsești vată de sticlă la rolă, ușor de utilizat chiar și în spații mai restrânse și mai greu accesibile, dar și sub formă de plăci. Se poate tăia la dimensiunile necesare și rolele pot avea lungimi diferite:

 • 6,3 m
 • 7,5 m
 • 10 m

În funcție de calculele pe care le faci cu ajutorul constructorului, alegi lungimea de care ai nevoie, precum și numărul de role, pentru a nu-ți rămâne mult material pe care nu îl folosești.

Lățimea rolelor este de 1,2 m. Produsele din această gamă sunt încadrate în diferite clase în funcție de reacția la foc, și poți alege materialul necesar pentru lucrarea pe care vrei să o execuți.

Vata de sticlă este un izolator foarte des utilizat, de eficiență mare, cu dublu rol atât termic, cât și fonic. Este sigură și în caz de incendiu, deoarece nu arde și nu întreține focul. În plus, este un strat perfect și împotriva dăunătorilor.

Întrebări frecvente

 

Ce tipuri de vată de sticlă poți achiziționa de la Brico Depot?


La Brico Depot găsești mai multe sortimente de vată de sticlă, fie la rolă, fie sub forma de plăci. Produsele sunt destinate pentru lucrări la interior, asigurând o bună izolație, atât termică, cât și fonică. Sunt doi producători ce furnizează aceste produse: Knauf, ce vin cu o tehnologie nouă și inovatoare, și Ode. De asemenea, găsești produse cu finisaj simplu sau cu aluminiu, pentru a putea alege în funcție de necesitățile tale.
Ce dimensiuni au rolele de vată de sticlă de la Brico Depot?


Pentru a putea să fii cât mai productiv și eficient, la Brico Depot găsești mai multe dimensiuni la rolele de vată de sticlă. Poți să alegi role cu o lungime de 6,3 m, de 7,5 m sau de 10 m. Lățimea rolelor este constantă, de 1,2 m. Având cele două dimensiuni, poți afla ușor cantitatea necesară de role, în funcție de suprafața pe care o ai de acoperit. Sunt și două tipuri de grosimi, mai subțire de 5 cm și mai groasă de 10 cm, în funcție de locul pe care vrei să îl izolezi.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citește mai multe detalii despre modalitățile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360