Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

CALIFICATIVELE ȘI RECENZIILE CLIENȚILOR ȘI ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI CONDIȚII DE UTILIZARE

Acești termeni de utilizare reglementează conduita dumneavoastră cu privire la Evaluările și recenziile clienților și/sau serviciul de Întrebări și răspunsuri oferit de  Bricostore Romania S.A. („Serviciul Recenzii Clienti”).

Prin transmiterea oricărui tip de conținut către Bricostore Romania S.A., garantați că:

 • sunteți unicul autor și proprietar al drepturilor de proprietate intelectuală asupra conținutului;
 • că aţi renunţat de bunăvoie la toate „drepturile morale” pe care le-aţi putea deţine asupra acestui conţinut;
 • că întregul conţinut pe care îl publicaţi este corect;
 • că aveţi cel puţin 18 ani;
 • că utilizarea conţinutului pe care îl furnizaţi nu încalcă aceste Condiţii de utilizare şi nu va provoca niciun prejudiciu vreunei persoane fizice sau juridice.
 • Sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, ca ați luat la cunoștință prevederile Politicii de Confidențialitate și va asumați prevederile acesteia.

 

Sunteți de asemenea de acord că nu puteți transmite conținut:

 • care ştiţi că este fals, incorect sau induce în eroare;
 • care încalcă drepturile de autor, brevet, marcă secret comercial sau alte drepturi de proprietate sau drepturi de publicitate sau confidenţialitate ale unor terţi;
 • care încalcă orice lege, statut, ordonanță sau reglementare (incluzând însă fără a se limita la cele care reglementează protecția consumatorului, concurența neloială, anti-discriminare sau reclama falsă);
 • care este sau ar putea fi considerat în mod rezonabil ca fiind defăimător, calomniator, răuvoitor, parţial sau ofensator din punct de vedere rasist sau religios, ameninţător sau tracasant în mod ilegal faţă de orice persoană, partenariat sau corporaţie;
 • Pentru care ați primit o remunerație sau un stimulent financiar din partea unui terț;
 • care include informații care fac referire la alte site-uri web, adrese, adrese de e-mail, informații de contact sau numere de telefon, date cu caracter personal ale alor persoane;
 • care conţine orice fel de virusuri de computer, sau alte programe sau fişiere care ar putea afecta computerele.

 

Sunteţi de acord să despăgubiţi Bricostore Romania S.A. (şi pe funcţionarii, directorii, agenţii, sucursalele, societăţile mixte, angajaţii şi furnizorii terţi de servicii, inclusiv dar fără a se limita la Serviciul Recenzii Clienti.) de orice responsabilitate pentru orice reclamaţii, revendicări şi daune (directe sau indirecte) de orice fel sau gen, cunoscute sau necunoscute, inclusiv onorariile rezonabile de avocat, care ar putea rezulta din încălcarea declaraţiilor şi garanţiilor de mai sus, sau din încălcarea de către dvs. a oricărei legi sau drepturi ale unui terţ.

Pentru orice conţinut trimiteţi, acordaţi Bricostore Romania S.A. dreptul şi licenţa perpetue, irevocabile, fără redevanţă şi transferabil de a folosi, copia, modifica, şterge în totalitate, adapta, publica, traduce, crea lucrări derivate şi/sau vinde şi/sau distribui acest conţinut şi/sau de a include conţinutul în orice formă, mediu sau tehnologie oriunde în lume, fără nicio compensaţie pentru dvs.

Tot conținutul transmis de dumneavoastră poate fi utilizat de Bricostore Romania S.A. la discreția sa. Bricostore Romania S.A. își rezervă dreptul să modifice, să condenseze, să amâne publicarea, să elimine sau să șteargă orice conținut de pe site-ul web Bricostore Romania S.A. despre care Bricostore Romania S.A. consideră că încalcă instrucțiunile privind conținutul sau orice alte prevederi din acești Termeni de utilizare. Bricostore Romania S.A. nu vă garantează că veți avea posibilitatea prin intermediul Bricostore Romania S.A. de a edita sau șterge conținutul transmis. Evaluările și comentariile scrise sunt publicate în general în două până la patru zile lucrătoare. Cu toate acestea, Bricostore Romania S.A. își refuză dreptul de a elimina sau de a refuza să publice orice conținut transmis, în limita prerogativelor legale. Confirmați că dumneavoastră și nu Bricostore Romania S.A. răspundeți pentru conținutul transmis. Nicio parte a conținutului pe care îl transmiteți nu se va supune obligațiilor de confidențialitate din partea Bricostore Romania S.A., a agenților, filialelor, sucursalelor, partenerilor săi sau a furnizorilor de servicii terță parte și a directorilor, membrilor din conducere și angajaților respectivi ai acestora.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360