Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Placi gips carton

Produse din categoria Placi gips carton


La Brico Depot ai la dispoziție mai multe tipuri de plăci gips carton de dimensiuni, culori și grosimi diferite, pentru numeroase întrebuințări.

Poți alege placa gips carton în funcție de culoare și întrebuințare:

 • Plăcile de culoare gri sunt plăci gips carton standard – se folosesc pentru compartimentări, tavane sau sisteme de placări
 • Plăcile de culoare verde sunt plăci de gips carton rezistente la umiditate – se folosesc în medii cu umiditate ridicată (băi, bucătării, în jurul ferestrelor)
 • Plăcile de culoare roz sunt plăci antifoc – se folosesc pentru tavane și pereți rezistenți la foc

La Brico Depot găsești plăci din gips carton de la Knauf cu grosime de 9,5 si 12,5 mm. Gama de plăci de gips carton de la Knauf include:

 • Plăci H2 cu absorbție totală de apă <10%
 • Plăci A10 pentru condiții normale de exploatare
 • Plăci A13 pentru spații rezidentiale cu o umiditate relativă a aerului permanentă mai mică de 60%
 • Plăci PlaNO D13
 • Plăci ignifuge DF13

Întrebări frecvente

 

Ce tip de plăci gips carton găsești la Brico Depot?


Înainte de a alege tipul de placă gips carton trebuie să ai în vedere că există mai multe tipuri de plăci, în funcție de destinația acestora:

 • Plăci de gips-carton de tip A, pentru spații uscate
 • Plăci de gips-carton de tip H, rezistente la umiditate
 • Plăci de gips-carton de tip F, rezistente la foc
 • Plăci de gips-carton de tip DFH2, rezistente la temperaturi înalte și umiditate
 • Plăci de gips-carton de tip DFIR, rezistente la foc; asigură izolare fonică excelentă
Cum aleg modelul potrivit de gips carton?


La Brico Depot gama de plăci gips carton include plăci pentru spații umede, anti incendiu, standard, pentru suprafețe curbe sau izolare fonică. În zonele cu umiditate normală de până la 60% se poate utiliza placa gips carton standard de tip A. Aceasta are miez din gips aditivat și este acoperită cu hârtie de înaltă calitate, fiind ideală pentru construcția pereților despărțitori sau placările plafoanelor.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360