Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Membrane bituminoase

Produse din categoria Membrane bituminoase


Membranele bituminoase se utilizează în hidroizolații și previn infiltrarea apei pe diferite zone precum acoperișuri, fundații, terase, subsoluri etc. La Brico Depot poți găsi diverse produse și pentru a putea alege materialul potrivit pentru lucrarea ta, este bine să alegi în cunoștință de cauză.

Astfel sunt câteva criterii pe care te poți bază când vrei să achiziționezi membrane bituminoase.

Un prim aspect este tipul de armătură utilizat și ai:

  • membrană bitumioasă cu armătură din fibră de sticlă, ce se utilizează la hidroizolații în strat dublu sau multistratificat;
  • membrană bituminoasă cu armătură din poliester, ce se pot folosi atât la lucrări monostrat, cât și la cele multistrat.

Membranele bituminoase se vând la role ce au în general o lungime de 10 m și o lățime de 1 m, putând să calculezi ușor cantitatea de care ai nevoie, în funcție de suprafață. Ai la dispoziție membrane bitumioase atât pentru stratul final, cât și pentru substrat sau straturi intermediare.

Bitumul folosit pentru membrane este îmbunătățit cu polimeri pentru a avea comportament mai bun la variațiile de temperatură, pentru a avea o viață mai lungă, pentru a fi mai rezistent la ciclurile de îngheț – dezgheț și la acțiunea radiațiilor UV.

Tot la Brico Depot mai ai și alte produse și accesorii utile în lucrările de hidroizolații, precum:

  • folie bituminată, ce se folosește între straturi sau pentru a frâna intrarea vaporilor;
  • carton bitumat, util în construcții, pentru executarea izolației la pereți sau tavane etc.;
  • racorduri de scurgere pentru colț, pentru acoperișuri.
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360